Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nasıl bir performans aldınız?(Lütfen oynattıysanız oy kullanınız)

Voters
77. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

36 46.75%
  • İyi

16 20.78%
  • Vasat

13 16.88%
  • Hayal kırıklığı

12 15.58%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 63 sonuç

Konu: Romelu Lukaku | St | 17

Varolan tüm kombinasyonları üzerine deniyorum ama hakikaten çok başarısız. Profilinin dillere destan oluşu çok da önemli değil. İstatistik ve takıam kattıkları tam anlamıyla vasat. Satması çok zor değildir umarım. Son bir sezon daha şans verip göndermeyi düşünüyorum zaten agentine de kılım adamın.

7.5 milyona aldım 4 maçta 3 golü var ve şu ana kadar ki performansı konusunda 10 üzerinden 9.9 veririm..gol atmasının yanı sıra q7 ye bir asisti var mükemmeldi , ayrıca tosic veya q7 ile çok iyi verkaç lar yapıyor ve birreysel olarak çok iyi formu var ...

daha çok kısa oldu ama 4 maça ragmen cok begendım ben umarım böyle devam eder

an itibarıyle lukaku :

özelliklerine de dikkat ederseniz yükseliş var daha 2. yıl olmasına rağmen

18 yaşında bir futbolcudan verim beklemek ne kadar akılcı düşünmek lazım.

Boy ve kiloya göre hızlanma ve dripling çok iyi.

yahu yapmayin arkadaslar 48 ay taksitle 6.5 milyon a aldim su anda ocak ayindayim yeni sezon da kadroma dahil olucak hatami yaptim anlamadim bu kadar olumsuz yorumu gordukten sonra takinti yapmadim desem yalan olur...

geçen sene muhteşemdi hiç gelişmedi bende 2 kariyerde denedim almayın derim

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    yahu yapmayin arkadaslar 48 ay taksitle 6.5 milyon a aldim su anda ocak ayindayim yeni sezon da kadroma dahil olucak hatami yaptim anlamadim bu kadar olumsuz yorumu gordukten sonra takinti yapmadim desem yalan olur...
    hangı takımdasın bılmıyorum ama ben Beşiktaş a aldım ve kesinlikle çok memnunum bu oyuncudan ... her karıyerımde ilk almayı dusunecegım forvettir ...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Geçen sene Pa'sı -10 ken bu yıl -9 a düşürülmüş. Geçen yıl istisnasız her oyunda dünya yıldızı olurken bu oyunda bu ihtimal yarıya düşmüş durumda. Bu sene Babacar ve Sanogo Lukakudan tahtı devralmış gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Sanogo Lukaku'dan iyi olmuyor.Bu yıl kralı Babacar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Lukakununda bu seride gördüğüm en iyi hali bu:

Ama şöyle birşey var, Sanogoda set pa olduğu için her zaman böyle olabiliyor. Ama lukakuda biraz şans lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yalnız aralarında 3 yıl fark var sslerin.Bende 2014 yılını gördüm en fazla.O zaman Lukaku Sanogo'dan daha iyi bir profile sahipti iyi hatırlıyorum.Zaten çok büyük bir fark olmaz aralarında.Ama aynı yıldan olsa ssler (2014 veya 2017 fark etmez) ben hala Lukaku'nun daha iyi olacağını düşünüyorum.Pa'ları hakkında bir fikrim yok.Yinede dediğim gibi tercihim her zaman Babacar olur.Öyle böyle gelişmiyor çünkü.2014 yılındaki profili Sanogo'dan da, Lukaku'dan da bariz daha iyiydi.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

2017 deyim everton kariyerim ve santraforum lukaku..Coplate forwad rolünde tak forvet oynuyor...Babacar ve sonago kadar iyi değil açıkçası ama yinede premeir ligde 20 golün altına düşüğünü görmedim..

Tek forvet oynattığım zaman Etkisiz kalıyor yanında bır tamamlayıcı oldugu zaman İş yapıyor

Arkadaşlar benim oyunda yıl 2015 ve ikisinin de gelişimleri aşağıdaki gibidir. Kararı siz verin ama benim fikrim Babacar çok daha iyi. Lukaku bir de çok sakatlanıyor ben de.

16. Default

Target man olarak oynattım ilk sezon iyi performans aldım ama 2. sezon dökülüyor hiç bir varlık gösteremedi. Acaba görevini değiştirmeli miyim? Poacher gider mi Lukaku'ya?

Tek forvet mi oynatıyorsun ? benimde kadromda mevcut kendisi taktiğim tek forvete dayalı çok etkisiz ancak ikili forvette oldukça etkili hep öne çıkan isim oluyor.

18. Default

Quote Originally Posted by Castlevania View Post
    Tek forvet mi oynatıyorsun ? benimde kadromda mevcut kendisi taktiğim tek forvete dayalı çok etkisiz ancak ikili forvette oldukça etkili hep öne çıkan isim oluyor.
    Evet tek forvet oynatıyorum.

yorumları gördüm de Lukaku sizin anlattığınız gibi değil bence süper oynuyor udinese'ye almıştım 19'unda ligde ilk 10 maçta 8 golü vardı 2'li forvet oynatıyordum

Nesil
    2010
    Yer
    ankara

çevikliği az olduğu için defansın arkasına iyi sarkamıyor ama karşı karşıya kaldığında affetmiyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu adama kötü diyen verim alamıyon diyen beni silsin feyseden

Sadece Tsl istatistikleri bunlar He birde altın ayakkabı falan aldı Adam King falan filan

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

henüz ilk yılımda 7.5 milyon euro'ya bonservisini aldım. ertesi sezon da takıma dahil oldu. henüz 8 maç 7 gol gibi bir istatistiğe sahip.

bence bu versiyonda da iyi. değerlendirilebilinir.

ha bir de (bkz: atıyor efendim durduramıyoruz)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maç başına 123134 gol ortalaması

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

BU adamdan verim almamak imkansız

Sakatlık sorunu hiç yaşamadım Maşallah 3 senede 1 kere sakatlandı şu ana kadar..O da 1 ay denildi ama 2.hafta 11 deydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende verim alamadım Fulham kariyerimde Dembele , Zomora falan daha iyi oynadılar sorun çıkartıp durdu zaten , liverpoola yolladım , babacar var onun yerine =) ayrıca bundan önceki denemelerimde de vasatı aşamamıştı

ben de 20 maçta 12 golle krallıkta 1. sırada ama hiç memnun değilim. Target man ve comlete forward denedim olmadı. tek forvet oynatıyorum takım besiktas

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adamı alacaksanız 23-24 yaşındayken alın, Deep Lying Forward - Support olarak koyun çift forvete, yanına da bir poacher. Sonra da yaslanıp golleri izleyin

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Valla 2.sezondayım sözleşmesi 6 ay sonra bitecek imzaladım hemen.Yorumları görünce biraz moralim bozuldu. 4-3-3 taktiğinde 10 numara Hazard ve Neymarın ortasında oynayacak.Başarılı olur diye tahmin ediyorum çünkü orada Bobo oynuyor ve geçen sene 35 gol attı.Lukakunun Bobodan daha iyi bir bitirici olduğunu düşünüyorum ve hava toplarında da çok etkili.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Valla 2.sezondayım sözleşmesi 6 ay sonra bitecek imzaladım hemen.Yorumları görünce biraz moralim bozuldu. 4-3-3 taktiğinde 10 numara Hazard ve Neymarın ortasında oynayacak.Başarılı olur diye tahmin ediyorum çünkü orada Bobo oynuyor ve geçen sene 35 gol attı.Lukakunun Bobodan daha iyi bir bitirici olduğunu düşünüyorum ve hava toplarında da çok etkili.
    + Uzun şutu var adamın. Deep Lying mükemmel oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Deep Lying
    biride bunu açıklasa da öyle oynatsak

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri