Profesyonel dünya parayı veren düdüğü çalar,çalacaktır.Bu kadar.
Profesyonel dünya parayı veren düdüğü çalar,çalacaktır.Bu kadar.
Bayan basketbolu hiç takip etmiyorum.Sadece arada burada yapılan yorumlara göz atarım.Buna rağmen Galatasaray büyük bomba patlatmış diyebilirim.Hayırlı olsun.
So what?
Saike
Bu inanilmaz bir haber gercekten inanilmaz. Yonetimden giderayak boyle bir sey beklemezdim acikcasi. Augustus da kalsa muthis olur aslinda.
Bayan Basketbol takımımız eski oyuncusu Diana Taurasi’nin son derece talihsiz ve kamuoyunca malum nedenlerden dolayı aramızdan ayrılmasının ardından kendisi ile irtibatımızı bir an dahi kesmedik. Hem doping skandalı konusunda kendisinin ve kulübümüzün haklarını savunmak hem de yeni sezonda kendisinin yeniden Fenerbahçe forması giyebilmesi adına görüşmelerimizi yürüttük. Ancak belirli bir noktadan sonra Diana Taurasi’nin yeniden kulübümüz formasını giymek adına öne sürdüğü şartlar kabul edilemez bir noktaya ulaştı. Gerek idari gerekse basketbol şubemizin kararları ve idaresine yönelik kabul edemeyeceğimiz bir takım talepleri nedeniyle Taurasi ile anlaşma sağlanması imkansız bir hale geldi. Bir süre önce Taurasi belirli bazı taleplerinden vazgeçti. Bunun üzerine kulübümüz tarafından kendisine yıllık 1 milyon 100 bin dolarlık nihai bir teklif sunuldu. Ancak menajerler bu teklifimize zamanında yanıt vermek yerine bunu mevcut fırsatlar için bir pazarlık enstrümanı olarak gördüler ve bu şekilde hareket ettiler. Kendilerine tanınan makul süre içerisinde Taurasi’nin teklifimize yanıt vermemesi ve menajerlerinin ve sporcunun yaşanan süreçte gösterdikleri tavırlar, talepleri ve yaklaşımları dolayısıyla Taurasi’nin artık kulübümüze hizmet etmesinin mümkün olamayacağına kanaat getirmemizden dolayı kendisi ile anlaşma yapmaktan vazgeçtik.
Spor kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24465
Galatasaray 1.2 milyon dolar ödeyecekmiş, primlerle 1.5 milyon dolara kadar çıkabilirmiş.
Edit: Ücret konusunda yanlış bilgiye sahip olabilirim, Fenerbahçe'nin önerdiğinden çok daha düşük bir ücretle anlaşıldı şeklinde yorumlar geliyor.
Last edited by uAburak89 : 12.Mayıs.2011 at 17:36
Bayan Basketbol takımımız eski oyuncusu Diana Taurasi’nin son derece talihsiz ve kamuoyunca malum nedenlerden dolayı aramızdan ayrılmasının ardından kendisi ile irtibatımızı bir an dahi kesmedik. Hem doping skandalı konusunda kendisinin ve kulübümüzün haklarını savunmak hem de yeni sezonda kendisinin yeniden Fenerbahçe forması giyebilmesi adına görüşmelerimizi yürüttük. Ancak belirli bir noktadan sonra Diana Taurasi’nin yeniden kulübümüz formasını giymek adına öne sürdüğü şartlar kabul edilemez bir noktaya ulaştı. Gerek idari gerekse basketbol şubemizin kararları ve idaresine yönelik kabul edemeyeceğimiz bir takım talepleri nedeniyle Taurasi ile anlaşma sağlanması imkansız bir hale geldi. Bir süre önce Taurasi belirli bazı taleplerinden vazgeçti. Bunun üzerine kulübümüz tarafından kendisine yıllık 1 milyon 100 bin dolarlık nihai bir teklif sunuldu. Ancak menajerler bu teklifimize zamanında yanıt vermek yerine bunu mevcut fırsatlar için bir pazarlık enstrümanı olarak gördüler ve bu şekilde hareket ettiler. Kendilerine tanınan makul süre içerisinde Taurasi’nin teklifimize yanıt vermemesi ve menajerlerinin ve sporcunun yaşanan süreçte gösterdikleri tavırlar, talepleri ve yaklaşımları dolayısıyla Taurasi’nin artık kulübümüze hizmet etmesinin mümkün olamayacağına kanaat getirmemizden dolayı kendisi ile anlaşma yapmaktan vazgeçtik.
Spor kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=24465
100bin dolar için Galatasaray'ı seçmiş yani. Hayırlısı olsun
Gerçekten de olan başından beri doping yok diye oyuncunun arkasında duran Fenerbahçeli taraftara olmuş... Taurasi resmen intikam almak için gitmiş Galatasaray la anlaşmış gibi. Ne olay döndü arkadaş 6-7 ay içerisinde...
Aman Hakan abi görmesin.
15 satır civarı Şekip Mosturoğlu , 10 satır civarı Hacettepe bekliyorum abi senden![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sevgilisi?Bunu ilk defa duyuyorum.
Kabul edin artık doping kullanmış işte ...
Az empati kurunca düşünüyorum da Fenerbahçeli arkadaşlarım yönetime ne sallasalar yeridir gerçekten.
Ben en başından beri diyordum zaten bu kadın doping falan kullanmaz diyeHayırlı olsun ne diyelim.Güzel bir olay olmuş
![]()
Üzülmedim dersem yalan söylemiş olurum.Taurasi'nin arkasında durduğum ve destek verdiğim için aptal gibi hissediyorum kendimi şu anda.Seneye ülker arena'da oynanacak olan ilk maçı merakla bekliyorum.İmkanını bulursam ben de gitmeye çalışacağım.Seneye heyecanlı bir lig bizi bekliyor.
Yazdım, yazdım. Bir kitap çıkar. Ama burada değil... Çünkü buraya uygun normal birşeyler yazmam mümkün değil. Sırasıyla:
1-Taurasi
2-Aziz Yıldırım
3-Didem Akın
4-Semih Özsoy
5-Şekip Mosturoğlu
6-Penny Taylor
Hepsi hakkında yazdıklarımı toplasan Dostoyevski'nin Suç ve Ceza'sı kadar kalın bir kitap çıkar.
Benim süreci baştan beri en yakından takip eden kişilerden birisi olarak vicdanım rahat. Gelişmeler şaşırtıcı değil. Tabii fenerbahce.org'un her dediğine -haşa- ayet gibi iman eden birisi olsaydık, şok olabilirdik. Fakat bazı şubelerin nasıl çiftlik gibi idare edildiğini yakınen bildiğimizden hiç şaşırmadık.
Kulübü son tavrıyla suçlamıyorum. Bilakis, Taurasi aklandıktan sonra onu kazanmak için ellerinden geleni (en azından maddi olanaklar açısından) yaptılar. Ama kriz baştan yanlış idare edildi. Ne gibi yanlışlar yapıldığını da bu forumda ilgili konularda uzun uzadıya yazdığımızı hepiniz hatırlayacaksınız. Daha ilk gün, B numunesi açılmadan şunu demiştik: "Yapmayın, başkalarına şirin görünmek ve 'aferin Fenerbahçe'ye, dopinge karşı sıfır toleranslılar' diye övgü almak için eyyam yapmayın, bu kızın kontratını feshetmeyin, popülizm uğruna bunu yapmayın" dedik. "Alın kızı ve geçin kameraların karşısına, biz ona inanıyoruz, kaç sene ceza alırsa alsın, cezası bittikten sonra onunla devam etmek istiyoruz diye kameralar karşısında kontrat uzatmayı teklif edin" dedik. "Bir kere kontratını feshederseniz bir daha rüyanızda görürsünüz" diye ekledik. Sakalımız yok ki, sözümüz dinlensin. Uzatsam iyi olacak.
Şimdi ben beklerdim ki, Fenerbahçe kulübü o kıytırık basın toplantılaından birisini yapmak yerine kameralar eşliğinde;
1-Hacettepe'yi,
2-Turgay Atasü'yü (basına yaptığı açıklamalar nedeniyle)
3-Bu süreçte Taurasi'yi her kılığa sokan ve onun şahsında Fenerbahçeyi dopingci ilan eden bazı Galatasalılara ait bloglara ve forumlara... (kulübün ve Diana'nın kişilik haklarına hakaret ettikleri gerekçesiyle)
Ayrı ayrı mahkemeye versin ve çok yüksek tazminat davaları açsın. İnternet sitelerini de mahkeme kararıyla kapattırsın. Hangisi yapıldı? Hiç. Peki Aziz Yıldırım "çok ağır hesap soracağım" diye mangalda kül bırakmıyordu. Kime ne sordu? Vesaire, vesaire... (Taurasi bu süreçte 80.000 dolarlık avukat ücretini dahi cebinden ödemiş...)
Eğer Galatasaray bu kadrosuyla önümüzdeki sene Euroleague'de final-four oynarsa asıl gürültü o zaman kopacak ve Aziz Yıldırım bunun altından kalkamayacaktır. Artık eyyamcılığın ve popülizmin kralını yapan Şekip'le ne bahaneler uydururlar ve resmi siteden insanları kandırmaya devam ederler, bakıp göreceğiz.
Taurasi tarafına gelince... Yazmaya başlarsam ceza alırım. Zaten başka yerlerde yazacağımı yazdım. Tekrar ediyorum: Bizi reddetmesine birşey dediğim yok. Ama süreç boyunca ona destek olmaya çalışan taraftarları çiğneyerek, süreç boyunca ve hatta aklandıktan sonra dahi çamur atmaya devam edenlerin safına geçmesi... Aylarca onun resmini profilinde kullanmış ve lehinde yüzlerce sayfa yazmış birisi olarak bende oluşan Taurasi nefretini tahmin edebiliyor musunuz? Hiç ama hiç kimseye duymadığım kadar tarifsiz bir öfke bu.
Şimdi ne yapmalı?
Bir kere tutarlı davranmalı ve Penny Taylor'ın kontratı feshedilip kapı önüne konulmalı... Bu arada geçen yıl Diana'nın ardından çekip giden Penny Taylor, kurallar gereği bizim dışımızda bir takımda oynama şansına sahip değildi. Yani bize eli mahkumdu. Biz ise bizi bırakıp giden ve final-four dışında kalmamıza neden olan bu davranışı sineye çekip, kucak açtık. Sandık ki, Penny gelirse dayanamaz ve ardından diğeri de gelir. Evet geldi ama boğazın diğer yanına... Açıkçası biz Penny'nin elinin bize mahkum oluşunu Diana'yı geri getirmek için koz olarak kullandık ama elimizde patladı. Eğer Penny'e opsiyon kullanmasaydık ve transfer izni verseydik, ne bugün Penny 1 yıl "hiç istemediği halde" bizde oynamak zorunda kalacaktı; ne de Diana onun peşine düşüp Galatasaray'a gelmeye mecbur olacaktı.
Şimdi artık tutarlı olma, dik durma zamanı. Bu iş Dallas dizisini bile aştı. Bırakın getirisini ve götürüsünü... Önce Penny'i kapı önüne koyun. Galatasaray'ın yabancı kontenjan hakkı doldu. Artık bizden alacağının 1/5'ine Beşiktaş'a mı gider, İstanbul Üniversitesine mi? Onların sorunu. Şu işi kökten çözelim. Biz bize yeteriz.
Cappie Pondexter'dan başkası yalan yemin ediyorum . Hiç bişey koymaz ama gerçekten bu taraftarı çiğneyip gittiyse varsın yolu açık olsun. Alex bile tweet attı onun için ''comebacktaurası'' kampanyası için o bile uğraştı ama bunlara bile hürmet etmedi sorun değil belki yukardakiler görevini yapmadı ama biz taraftarlar olarak elimizden geleni yaptık burda günlerce savunduk onu yinede pişman değilim kendi adıma bundan sonra yolu açık olsun. Benden uzak Allaha yakın.
Ben bayan basketbolunu Cappie zamanında takip ediyordum çünkü seviliyordu yani gerçek fenerli gibi savaşıyordu. Ayrıldığında hiç bi taraftar kızamadı ona çünkü oda bizi seviyordu ağladığını bile çok iyi biliyoruz o yüzden Cappie'den başkası yalan yani. Hakan abinin dediği herşeyin altına gözüm kapalı imza atarım. Taylor'a kapıyı gösterin. Bi zahmet şu didem akınıda yollayında gerisi mühim değil. Biz herşekil yolumuzu buluruz. Fenerbahçe Spor Kulübüdür. Bizim hersene hedefimiz final-four'dur. Yine gerekenler yapılırsa Allahın izniyle o kupada önümüzdeki yıl buraya gelir.
Zaten belliydi doping kullandığı.
O suçlama olduğu zaman Fenerliyiz diye kabul edemiyorduk ama bak Hacettepe yanılabilirmi yahu. Aklınız mantığınız alıyor mu ? Dopingli işte kabul edin...
Aha cidden dopingliymiş ?
Taurasi'ye gerçekten yazıklar olsun.
Penny'e gelince, göndermek yerine başka bir strateji izlemek gerek sanki, eminim onuda bi kılıfını bulmuşlardır, düşünmüşlerdir, ayarlamışlardır bi takım.
Yapmayın Allah aşkına koskoca Hacettepe yanılır mı dopingli işte.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
http://yfrog.com/z/h3ixv2j
gibi =)