Kayseri'de Ömer şoku!
Kayserispor'un başı sakatlıklardan bir türlü kurtulmuyor. Ömer Şişmanoğlu da sakatlıklar kervanına katıldı.



13 Mayıs 2011 Cuma - 14:29
Sporx.com

Kayserispor'da sakatlıkların ardı arkası kesilmiyor. Gaziantepspor maçı öncesi sakat oyuncular teknik heyeti düşündürüyor. Kaleci Hamidou, Cangele, Furkan, Morizt, Kujovic derken Ömer Şişmanoğlu da antrenman sırasında sakatlandı. Attığı şık ve aynı zamanda hayati önem taşıyan gollerle takımına büyük faydası olan genç oyuncunun bileğinin döndüğü öğrenildi. Ömer'in büyük olasılıkla Gaziantepspor karşısında oynayamayacağı belirtildi.
Kayserispor'un sakatlık raporu şöyle:
Kaleci Souleymanou Mamidou: Sol dizindeki tendonlarında zedelenme medya geldi ve buna bağlı ödem oluştu. Büyük ihtimalle sezonu kapattı.
Cangele: Geçirdiği sakatlık sonrası 3 ay önce ameliyat olan ve daha sonra antrenmanlara çıkmaya başlayan 26 yaşındaki oyuncu, son olarak Samsunspor A2 takımı ile Kayserispor A2 takımının maçında oynadı. Ancak maçın 28. dakikasında sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Sağ dizi şişen tecrübeli oyuncu sezonu kapattı.
Morizt: Sol baldırında yırtık var.
Kujovic: Bel fıtığı teşhisi konan Emir'in sezonu noktalandırdığı öğrenildi.
Furkan: Kaval kemiği kırıldı sezonu kapattı.
Ömer Şişmanoğlu: Gaziantepspor hazırlıkları sırasında bileği döndü.