ben de zaten buna parmak bastım ... uzanamadığın ete mundar deme durumu değil bu ; anelka nin kişilik sorunları olduğunu biliyoruz hepimiz ; ve de fenerbahçe de birçok yıldızın başarısız olduğu gerçek ; anelka'sız haliyle fenerbahçe zaten şampiyon olurdu ; ancak anelka kumarı sayesinde şampiyonluk ihtimali artmadı , tam tersine düştü ; Fenerbahçe yıllardır teker teker futbolvu olarak baktığınız zaman en iyi kadroya sahip ; ama gerek hocaların başarısızlıkları , gerek futbolcular arasındaki husumetler gibi sebeplerden başarısız oldular ; uzun süreden sonra takım ruhu yakalanmışken , takım ruhuna aykırı bir oyuncu daha evvel dediğim gibi büyük bir kumar , isterse bu oyuncu anelka olsun ..

Huzursuzluk yaratacak diye süper yıldız getirmeyelim denmiş ; sadece gülüyorum futbol takım oyunudur , 1 yıldız 1 maçı çevirebilir ama takım olmadıktan sonra devamlı başarılar gelmez , Galatasaray başarılarını yakalayan kadrosuna bakarsanız ilk geldiklerindeki hallerini düşünürseniz dediğimi daha iyi anlayacaksınız ..

Keşke adam gibi bir sol bek alsalardı , bence Anelka nın vereceği verimin daha fazlasını alırlardı..