Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Bu söylenenleri Hayrettin Abi sende sadece duyum olarak biliyorsun. Çıkarsınlar görelim o videoları ozaman bende düşüncelerimi değiştiririm. Çatışma sırasında Kolsuz Mehmet, Darko Recep, Selim hiç biri orada yok. Üstüne onların alevlendirdiklerine ben şahsım adına inanmıyorum. Emniyete göre amaç en tepedekileri alıp kökten çözüm üretmek. Ayrıca onlarca insan var o zaman polise taş atan onlari niye tutuklamıyorlar?
Yahu bire bir adamın söyLemi zaten. PoLisin video feLan var eLimizde dediği yok. Bu yakaLanan adamLardan birisi direk söyLedi işte. Daha bugün öğrendim. Bu adamLardan birisinin yeğeni iLe konuştum, o anLatı bana hepsini. Kafamızdan, ya da medyanın söyLediği oLayı anLatmıyorum burada. ELaman soruyor Amcasına işte sizi neden yakaLıyorLar ki, sizin zaten görüntünüz feLanda yok, oLayLarın içerisinde de değiLsiniz. Adam da inkar ettik zaten, ama sonra çay bahçesinde ki görüntüLeri önümüze çıkarınca poLis yapacak birşeyimiz kaLmadı. Herşey anLatmamız için de diretiyorLar. İsterseniz poLis orada konuşuLanLar hakkında ses kayıtLarını da dökeLim önünüze demişLer. İş ciddi yani. SaLLamasyon yok ortada.