Bobo ile Almedia bu sezon toplam kaç gol attılar? İkisinin toplam attığı bir Lugano kadar var mı? Dalga mı geçiyorsun arkadaşım, Bobo-Almedia'nın olduğu bir forvet hattı mı Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyacak? Ölmüş Aurelio, hiçbir faydası olmayan Hilbert, bunlardan mı medet umuyorsunuz?
Arkadaşım, öyle değişik konuşuyorsun ki, "sakatlanmasaydı, şöyle olsaydı". Zaten burada önemli olan "sakatlanmamak, iyi futbol oynayabilmek"tir. Bunun bahanesi yok. Galatasaraylılar çıkıp "Arda sakatlanmasaydı, Baros sakatlanmasaydı, ikisi de oynasalardı, biz şampiyon olurduk" demek ne kadar mantıksızsa, senin dediklerin de o kadar mantıksız. Mourinho'nun çıkıp "Kaka eski formunda olsaydı (Milan'daki formu), Higuain sakatlanmasaydı biz Barcelona'yı geçer, şampiyon olurduk" demesi kadar mantıksız şeyler söylüyorsun.
Yok aynı şeyLeri konuşmuyoruz. FarkLı anLamışım.
Yahu Beşiktaş bu kadar oLumsuzLuğa rağmen bu durumda. Fenerbahçe de ki oyuncuLarın form durumunda oLsa zaten Şampiyon oLurdu. Bunda anLaşıLmayan nokta ? Zaten Fenerbahçe nin bu dediğim adamLarı formda ve takımı taşıyor o yüzden Şampiyon oLacak, eğer oLursa tabi. Kaka eski formunda oLsa ReaL Madrid Şampiyon oLacak, Baros ve Arda sakat oLmasa GaLatasaray tabi ki bu durumda oLmayacak.
Yani siz Lidersiniz diye, tepedesiniz diye en iyisi değiLsiniz. Onu anLaman gerek. Sizin dedikLeriniz bizde ALex oLmasada GG oynamasada, Yobo oLmasada biz o yine Şampiyon oLuruz demek. En iyisi, en iyi kadro biz demek, ne demek? bu demek değiLmi?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arkadaşım, ben senin saydığın futbolcular bizde olmasa şampiyon oluruz diye bir şey demedim. Bu oyuncular olmasa tabii ki şampiyon olamayız. En iyi kadroya sahip olduğumuz ve oyuncuların takım olarak form grafikleri üst düzey olduğu için lideriz. Kadromuzdan birkaç isim çıkardığımız zaman tabii ki kan kaybı olacaktır, bu her takımda olur, ancak takımı esas aldığımız zaman takım sahaya potansiyelini yansıtıyor ve şampiyonluğa oynuyor. Beşiktaş takımının yıldızları da sahaya potansiyellerini yansıtsa, Beşiktaş da kafaya oynar. O sizin düşüneceğiniz bir şey, neden bizim futbolcular top oynamıyor diye sorgulamanız gereken bir şey. Ancak kabul etmek gerekir ki Beşiktaş'ın forvet oyuncusu yok. Bobo, Almedia, Nobre, Nihat ile gol yollarında gol bulunmaz. Golcüsü olmayan bir takım da şampiyonluğa oynayamaz.
Sadece duran toplarda gol atmis bir savunma oyuncusu ile 2 forvetin gol sayisini karsilastirmak nasil bir mantik anlamadim. Ama bildigim kadariyla Bobo 16, Almeida da 8 gol atti bu sene. Bizde Aurelio Hilbert oynuyorsa size de kalede Mert, sagbekte Bekir, stoperde Bilica dusuyor. Anlatabildim sanirim.
[QUOTE=eGowiCh;1987741]Bobo ile Almedia bu sezon toplam kaç gol attılar? İkisinin toplam attığı bir Lugano kadar var mı? Dalga mı geçiyorsun arkadaşım, Bobo-Almedia'nın olduğu bir forvet hattı mı Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyacak? Ölmüş Aurelio, hiçbir faydası olmayan Hilbert, bunlardan mı medet umuyorsunuz?
İkisinin attığı gol sayısı bir Lugano kadar var mı? cümlesini kurduktan sonra Hayrettin abiye mantıksız demen çok mantıklı.
Sana göre futbol sahaya çıkıp alınan sonuçtan ibaret yani. Yaşanan şanssızlıkların , sakatlıkların vs hiç bir önemi yok. Ayrıca belli ki Beşiktaş'ı takip etmiyorsun. Sanki Hilbert ile Aurelio bizim banko 11 oyuncularımız onlardan iyileri yok bizde , eldeki imkanlar bu ve bunlardan medet umuyoruz. Sen de haklısın Quaresma maç başı 25 darbe ortalamayla oynuyor , Simao'ya vuran vurana , Ernst Allah'tan kapı gibi adam ama sonuçta insan o da sakatlanıyor , Toraman cezalı duruma düşüyor ve Aurelio ile Hilbert kadroda. Bu takımdan mı medem umacağız yahu? Peh peh. Fanatizmi bırakıp yorumlar yapalım lütfen. Bobo ile Almeida konusunda yeterince bocalamışsın zaten , Aurelio Hilbert falan derken Şampiyon Fener diye bağlamanı bekledim ama neyse.