Gelen Oyuncular:
Ömer Toprak
- Fenerbahçe defansı için ilaç olacaktır. O Mevkide Bilica'ya zaten güvenemezdik, Yobo'ya da ben güvenmiyordum ama içime sinen transferi yaptım.
Atila Turan
-Andre Santos'un tahmin edilemez performansı önemli maçlarda sorun olabilirdi. Biz bu sene şampiyonluk ve başarı hedefliyorsak böyle bir futbolcuyla yetinemezdik. Atila Turan çok genç bir oyuncu keza Ömer'de öyle ama onlara abilik yapabilecek Lugano ve G.Gönül var.
Aykut Demir
-Fenerbahçe yedek klübesi çoğu zaman medya tarafından eleştirilmiş ve yetersiz olmakla suçlanmıştı. Haklıydılar. Bizde bu açıdan düşünerek Aykut'u kadromuza kattık.
Tunay Torun
-Hamburg klübünden kiralanan bu futbolcu hemde 3.1M gibi bir satın alma opsiyonu ile kiralandı gelecek sezon takımımıda performansına endeksli olarak kalabilir.
Okay Yokuşlu-Barış Türkmen
-Geleceğimize yatırım yaptık. Okay Yokuşlu takımımızın 5-6 sene sonraki Alex'i olacaktır. Şimdiden heyecanlanmaya başlayabiliriz. Öte yandan yine geleceğin Volkan Demirel'i olarak bahsedilen Barış Türkmen ile anlaştık, bu iki oyuncu çalışmalarına Fenerbahçe U18 takımında devam edecektir.
Olivier Bierhoff-Bruno Sgherzi-Saffet Sancaklı
Teknik ekibimizede 3 tane yeni personel katarak transferi noktaladık.
Giden Oyuncular:
Andre Santos
-İspanya'nın Villareal klübü ile anlaşan Brezilyalı futbolcumuza futbol hayatında başarılar dileriz.
Guiza
Guiza İspanya'nın Sevilla klübü ile anlaşmıştır. Okçuya yeni oynayacağı takımında goller atmasını diliyoruz
Okan Alkan-Berk Elitez-Gökay İravul
Genç oyuncularımız yeni anlaşmaya vardığımız pilot klübümüz Antalyaspor'a kiralanmıştır.
Fabio Bilica-İlhan Eker
Bu 2 defans oyuncusu ile yollarımızı ayırdık.