1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Ömer ve Lindsay Yemekte

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Talking Ömer ve Lindsay Yemekte

Ohio Eyaletinin Güzellik kraliçesi Lindsay Davis'in Milli yıldızımız Ömer Aşık ile en azından birbirlerini tanıdıkları, birbirleriyle vakit geçirdikleri ve arkadaş oldukları, zaman, zaman birlikte yemek yedikleri bu fotoğraf ile kanıtlanmış oldu.

Kendi websitesinde "Ömer ile çıkmıyorum" diye bir açıklama yapan Davis'ın bu fotoğraf sonrası ne diyeceği merak ediliyor. Bu arada hemen belirtelim, çok güzle bir bayan ile yemek yemek, sohbet etmek hiç de utanılacak bir şey değil. İlişkinin nereye kadar gideceğine Lindsay ve Ömer karar verir ve geri kalan kısmı da basını ilgilendirmez. Ancak takımın adım, adım NBA Finallerine giderken ve Türk basketbol tarihinde Mehmet Okur ve Hidayet Türkoğlu'ndan sonra NBA Finallerinde forma giyen üçüncü Türk olma gururuna yaklaşırken, hem ABD basını, hem de Türkiye'de basın bu tür haberleri es geçemez.

Ömer Aşık Chicago Bulls formasıyla ilk sezonunda kendini sevdirmiş, kendini beğendirmiş ve NBA'de kalıcı ve önemli bir geleceği olacağını göstermiştir. Bizim için önemli olan da bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NBA faktörü

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ömer kesin Lindsay le arkadaş olup, yanındaki kızla tanışmaya çalışıyordur Gayet mantıklı bir davranış, ben olsam bende öyle yapardım

Mesaj Yetkileri