Erken golün verdiği baskıyı olumlu yönde kullanarak Almanya'dan altın değerinde bir üç puan kazandık.

Genellikle taktik anlayışıma uymayan bir biçimde de olsa Niang'ı sola çekip Semih ile başladım, meyvesinide aldım.

Burası Kadıköy! Buradan Çıkış Yok !

Niang 3 gol attı, 2-1 kazandık!

Galibiyeti garantilediğimiz 2 karşılaşmada kasmadan oynadık.

Yolumuz uzun çok iyi bir kura çektik, Hedefimizin bir çıta üstüne çıkabiliriz.

~~~

HAKETMEMİŞTİM

Salzburg maçı sonrası yapılan basın toplantısına hocasıyla beraber katılan Emre, haksız bir kırmızı kart gördüğüne dikkat çekti.

" 9 dakika önce sarı kart gördüğüm pozisyonda rakip iyi bir tiyatro oyuncusu gibi kendisini yere bıraktı, ben burda kimseyi suçlamak istemiyorum ama ben futbolda hep dürüstlüğün tarafında yer almak istiyorum. Tepkimi de,hüznümüde sevincimide dolu dolu sahada yaşıyorum ve futbol hayatım boyunca böyle oyunlarla uğraşmadım "

diyerek medyaya cevap verirken İlter Aykal'a gelen "Emre'ye gördüğü kırmızı kart yüzünden herhangi bir yaptırım uygulayacakmısınız? sorusuna

"Emre bu sene terapilerimizin,konuşmalarımızın verdiği meyve ile tepkisini sahaya pek yansıtmadı ve kart görmedi. Eğer Emre sene başından beri ilk defa bu kadar sinirlendiyse bir sebebi vardır.Şimdilik sadece Emre'yi uyarıyorum"

diye cevap verdi.