Bende bu aralar bir DSLR almayı düşünüyorum. Tabi kendi paramla alacağım için çok yüksek fiyat aralığım olmayacak üstelik 2. el olacak. Haliyle 2. el alanlar vede internetten alışveriş yapanlar bilirki bu tip şeylerde temizliğini anlamak zordur. Üstelik karşısındaki insanında ne derece güvenilir olduğu ise soru işaretidir.

Gelgelelim almayı düşündüğüm SLR modelleri; Canon EOS 350D, EOS400D, EOS450D... Bu makinaların 2. el 500-600-750 TL fiyat aralığında temiz kullanılmış olanı varsa, çevrenizde, bildiğiniz bir yerde iletişime geçebiliriz. Bu modelleri seçmemdeki amaç ise 2. el olarak bunların benim bütçeme daha uygun olması, bunun yanında Canon markası ve DSLR olarak tatmin edici seviyede olmasıdır. Sizinde tavsiyelerinizi alabilirim ki verdiğim fiyat aralığının içinde olması kaydıyla. Şuan için cebimde 150 TL civarında nakit para var. Bu para ilerki günlerde çoğalacak. Verdiğim fiyat aralığınında değişeceğini sanmam. O fiyatların üzerine çıkacak olursam (ki zaten 2. elde olsa daha fazla fiyat isteyenlerde var) sıfır alırım. (Ama sıfırlarıda pahalı olduğu için o kadar parayı biriktirdikten sonra DSLR'ye harcamam ) Kullandığım makinamın performansından da çok memnunum. Ama bir değişiklik yapmak istiyorum artık. Makinamında ilanını verdim, alalı 1 yıl bile olmadı ama değiştirme ihtiyacı hissediyorum

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
s1800 var bende de. Bir kaç ay oldu alalı.
Çok özel bir cihaz aramayanlara tavsiye ederim. Sıradan bir compact ürün almaktan daha iyi.
300e mi, 350ye mi geldi hatırlayamıyorum. Dealextreme'den de 32 GB SDHC Class 10 hafıza kartı aldım (burada neredeyse 2 katı fiyatı)
Bahsettiğin makinayı seçmekle çok iyi bir iş yaptığını söyleyebilirim abicim. Çünkü kompakt ile DSLR arası yarı DSLR diyebileceğimiz türde bir makina. Hatta ben DSLR almayı düşünüyorum demiştim yukarıda ama bunlardan öncede senin makinanda dahil olmak üzere bu tür makinaları not defterine kaydetmiştim. Baya bir araştırdım bunları. Çok kaliteli fotoğraf imkanı sağlıyor. Hayırlı olsun.

İşte incelemek için listeme aldığım makinalar bunlardı: