Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 70.00%
  • Eskişehirspor kazanır

2 20.00%
  • Berabere biter

1 10.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Beşiktaş - Eskişehirspor [33. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Serdar Adalı NTVSPOR'da bonservisi 8 milyon euro dedi. Bence Fernandes gibi bir adam için çok uçuk bir rakam degil. Onun yerine bir yabancı alınsa ona verilecek bonservis bedelide minimum 4-5 milyon euro olacaktır. Yerlileri zaten geçelim o paraya yedeklerini bile satmaz anadolu kulüplerimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Almeida gitmesin daha yeni geldi ayrıca Forlan ile birlikte müthiş ikili olurlar bence.

Öte yandan orta sahada Fernandes gibi hem ileri hem geri çok kaliteli oynayan bir ismi de kaçırmak mantıksız olur.

Kanatlarımız zaten uzun uzun yıllar sonra çok iyi durumda Quaresma ve Simao ile birlikte.

Eder sana 5 yabancı bir tanede defansa veya beklerden birini yabancı yaptın mı al git.

Maça gelirsek de güzel skor İnönü'de lige veda güzel bitmiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Güzel maç olmuş. Attığımız gol gayet çalışılmış mükemmel bir organizasyon. İkinci yarının başında Erkan boş kale yerine topu direğe vurunca maç dönmüş zaten.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gerçekten Erkan'ın attığı gol uzun zamandır görmediğim bir duran top organizasyonuydu.

Erkan golden sonra sevinmedi acaba neden ? Beşiktaş'tan Eskişehir'e gittiği için mi ? Yada bana mı öyle geldi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yüz tipinden öyle görünüyor abi yoksa baya hopladı zıpladı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bende sevinemedi diye hatırlıyorum... Açıkcası insanın hoşuna gidiyor, Serdar Özkan, Mehmet Sedef, şimdi de Erkan Zengin... Bizde çok iyi dönemler geçirmeselerde attıkları gollerden sonra başlarını öne eğiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu güzel pankartı düşünenleri tebrik etmek lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri