-
FENERBAHÇE MAÇI SONRASI BASIN TOPLANTISI:
4 haftadır kötü oynayarak yeniliyoruz...Ayo Saka'dan sonra Kevin Osei de Beşiktaş maçı sonrası ağır sakatlandı...Bu iki oyuncunun eksikliğini fazlasıyla hissettik...Gökay'ın kornerden ortaladığı top sonrası Kemal kafayı vurdu ve 1-0 öne geçtik...İlk yarıyı da böyle tamamladık...Maç boyunca sergilediğimiz inanılmaz kötü oyun, Onyewu'nun kornerden iki kafa golü atmasına sebep oldu...Yenilgiyi hak ettiğimizi düşünüyorum...
Soru: 4 haftadır yeniliyorsunuz ve kendi ağzınızla çok kötü oynadığınızı söylediniz...Düşme potasıyla da aranızda 2 puan var...Bundan sonra ne yapacaksınız?
Cevap: Bu 4 haftalık sürecin sorumlusu tamamen benim...Seri beraberlikler sonrası takımımın galibiyete oynaması adına 1 aylık süreçte gerek antrenmanlarda gerek maç içinde oyuncuların çabuk tempoda oynamaları konusunda direktifler verdim ve hata yaptım...Düşük tempoda oynayarak iki yıl içinde iki küme yükselen bir takıma yani düşük tempoyla başarılı olmuş bi takımla çabuk tempoyla oynamaya çalışmak intihar oldu...
Soru: Takım o kadar da kötü oynamıyordu son 4 haftaya kadar...Neden taktik değişikliğine gerek duydunuz?
Cevap: Açıkçası seri beraberlikler beni korkuttu...Şöyle korkuttu...Antalyaspor 2006-07 sezonunda 15 beraberlikle küme düşmüştü...Benzer bir durumla takımımın karşılaşmaması için galip gelmemiz gerektiğine inandım...Bu yüzden taktik değişikliğine gittim ama az önce de söylediğim gibi bu bir intihar oldu bizim için...
Soru: Eski taktiğinize dönecek misiniz?
Cevap: Tempoyu yine düşük tutacağız bundan sonraki süreçte...Sahada diziliş olarak ise 2 sezon boyunca oynadığımız 4-2-2-1-1 taktiğinden 4-4-1-1 e geçeceğiz...Çünkü oyuncu kadromuz bunu gerektiriyor...
Soru: Transfer düşünüyor musunuz?
Cevap: Bu soruyu cevaplamak istemiyorum...Başka sorusu olan yoksa hepinize iyi akşamlar diliyorum...
Mesaj Yetkileri