Sayfa 449 / 896 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon
13,441 ile 13,470 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hmm o yönden bakmamıştım olaya, sadece oyun anlamında etkili bir silah olabileceğini düşündüm. Nede olsa ülkemizde kaliteli Türk oyuncular büyük takımlarda her türlü alternatif oluşturabiliyor. İşin duygusal yönüne dönersek taraftarların istememeside doğaldır.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yok bende beğeniyorum Olcan'ı iyi bir futbolcu ve çok iyi bir alternatif olabilirdi yalnız Fener maçından sonra yıllarca ekmeğini yediğin kulübe sallıyosun ve İnşAllah Trabzon şampiyon olur yok ekmeğimizle oynadınız gibisinden açıklamaları hoş olmadı.

O yüzden başka alternatifler düşünelim Sait (: (:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Olcan gerçekten o açıklamaları yaptı mı? Ben inanmıyorum. Çünkü altyapımızdan yetişen bir oyuncu.En azından saygısından dolayı böyle konuşmamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özgür Çek Ankaraspor'a anlaşmalı mı verilmişti yoksa o dönemde söylentiden ibaret miydi bu, bilen var mı?

O dönemde neden gönderildiğini anlamamıştım, Özgür sol bek için hem Uğur'dan hem Caner'den daha iyi. Yerli sol bel alternatifi olur ki hatta gelişmeye açık bir oyuncu, direk 11 oyuncusu bile olabilir. Tabi alınacağını düşünmüyorum Özgür. Hiç gönderilmemeliydi.

Olcan ise takımdan ayrılmasa bu gelişimi gösteremezdi. Üzerine çok kattı, bu sezon da performansını zirveye çıkardı. Yine de Fenerbahçe'de direk oynayabilecek bir oyuncu değil, sürekli oynamadığında da performansı düşer diye düşünüyorum, Gaziantep'te kalması kendisi için daha iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız bu sene BJK ve Gs etkili isimler alacaklar ki Forlan gibi kaliteli bir silah Pazartesi açıklanacak resmi ağızdan deniliyor. Bu transfer döneminde takımı etkili isimlerle mutlaka güçlendirmeliyiz. Çünkü bu kadro ile ligde bu kadar zorlandıysak Şampiyonlar Ligi'ni düşünecek olursak ciddi sorunlar yaşarız. Bence bu sene Baroni'ydi Güiza'ydı felan hepsini gönderip yerlerine kale gibi adamlar almalıyız. Artık bu işin şakası yok. Sportif olarak Avrupa'da imajımızı yukarı çekmeliyiz. Yönetimin şu akıl almaz transfer cimriliklerini anlamış değilim. Amaçları nedir?

Para desen;

Güiza, Baroni, Stoch vs vs bu adamların bonservisleri belli. hiç birşey ispat etmemiş Stoch'a bile 5 m € bonservis veriyorsan ve verebiliyorsan bizim istediğimiz tarzda (Mesela Lassana Diarra) adamları alabilirsin. Yani yönetimin sorunu kesinlikle paradan kısma felan değil. Ne olduğunu aslında kimse çözebilmişte değil. Hani her sene Baroni, Josico gibi felaketlerden ders alıpta "Bu sene de biraz aklımızı başımıza alalım, adam akıllı isimleri getirelim" demiyorlar, her sene Brezilyadan ordan burdan bir tane adam buluyorlar (Başına talih kuşu konan şanslı futbolcu) ve bu adam şöyle iyi böyle iyi deyip yağlıyorlar sonra görüyoruz. Açıkçası bu sene güzel transferler bekliyorum. Benim beklememi geçtik bu transferler şart. Ligi bile zor götürüyoruz. Hem yerli olarak hemde yabancı olarak bir kaç takviye olmalı.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ya umarım ben yanılıyorumdur ama bi kaç yerde gördüm aynı haberi .

Alex'e müthiş bir alternatif olur Arshavin. Arshavin, bir sol bek ve orta sahanın ortasına bir oyuncu alınması yeterli olur. Alex ayrıldığı zaman Arshavin onun konumunda oynar, yeri böyle doldurulmaya çalışılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

alex yerine messi gelse bu kadar verimli olmaz bence
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bize hep iyi on numaralar geldi. öyle ki en kötüsü ortega'ydı. bence alex giderse de yeri dolar. (kalbimizdeki yeri değil tabi...)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

cimbom 10 yıldır haginin yokluğunu dolduramadı kimler geldi kimleer geçti o yüzden o şekilde düşünmüyorum katkı olarak hiç bir oyuncu bi takıma bu kadar katkı sağlayamaz bence
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Özgür Çek Ankaraspor'a anlaşmalı mı verilmişti yoksa o dönemde söylentiden ibaret miydi bu, bilen var mı?

O dönemde neden gönderildiğini anlamamıştım, Özgür sol bek için hem Uğur'dan hem Caner'den daha iyi. Yerli sol bel alternatifi olur ki hatta gelişmeye açık bir oyuncu, direk 11 oyuncusu bile olabilir. Tabi alınacağını düşünmüyorum Özgür. Hiç gönderilmemeliydi.

Olcan ise takımdan ayrılmasa bu gelişimi gösteremezdi. Üzerine çok kattı, bu sezon da performansını zirveye çıkardı. Yine de Fenerbahçe'de direk oynayabilecek bir oyuncu değil, sürekli oynamadığında da performansı düşer diye düşünüyorum, Gaziantep'te kalması kendisi için daha iyi olur.
    Özel madde yok, Özer takasında kullanıldı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Alex'in ne olursa olsun şu performansı ile gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Avrupa'da felan Alex'le olmaz deselerde Alex'in oynayabileceği sağlamlıkla bir orta saha kurarsan Alex ilede oynayabilirsin Avrupa'da. Sanki Avrupa'da hep başarılıydıkta Alex gelince bozdu herşeyi... Alexi göndersekte yine Avrupa'da birşeyler olacağını sanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Her sene olduğu gibi gelecek senede kadroya önce Alex daha sonra diğer 10 oyuncu yazılmalı.Avrupa'da Alex kötü diyorlarda çeyrek finalde oynadığımız sene CL asist kralı Alex oldu.Sorun Alex'de değil takım olmakta.Şuan ki kadromuza 2-3 takviyeyle CL'de başarılı olacağımızı düşünüyorum.Tabi önce şampiyon olmamız lazım çünkü ön eleme oynayan takımın CL'ye katılma şansı %30 bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hürriyet-Posta-Takvim-Bugün-Pas Fotomaç: Sarı Lacivertliler'in, Arsenal'de forma giyen Andrei Arshavin ile prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü.
    Takvim: Altay'ın 17 yaşındaki yıldızı Okay için B.Münih ve Dortmund'un yanı sıra Fenerbahçe de devrede.
    Fanatik: Eto'o için Fenerbahçe'nin de teklifte bulunabileceği iddia edildi.
    Pas Fotomaç: Adebayor, Fenerbahçe'ye giderek daha sıcak bakıyor. Groningen'de forma giyen Granqvist'ten Fenerbahçe'ye yeşil ışık…
    Gerçi yalanlasalar bile alabilme ihtimalleri var ama Arshavin'ide yalanlamışlar

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yalanlama değil bunlar doğruluğunu teyit etmiyoruz diyorlar.Geçen sene aldığımız hemen hemen tüm oyuncular içinde yazıldı bu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Gerçi yalanlasalar bile alabilme ihtimalleri var ama Arshavin'ide yalanlamışlar
    Bu bölüm o anlama gelmiyor.

"Şu anda böyle bir açıklama yapmıyoruz, böyle bir anlaşmayı duyurmuyoruz. İleride gerçekleşmesi mümkün olabilir ama şu anda herhangi bir ileriye dönük ya da bugüne ait bir açıklama planımız bulunmuyor. Şu anda sözkonusu olabilecek transfer açıklamaları yapacağımız haberleri yalandır."

Sezon sonunda görüştük, anlaştık, hayırlı olsun diyebilirler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hmm yani şuan için doğru olmadığını belirtiyorlar, ileride olabilir... Anladım... Resmi siteyi çok takip etmem bi gireyim dedim Spekülasyonlar diye bir bölüm açmışlar tarihleri var. Bende yalanlama merkezi felan sandım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ekşi'de yazarın biri kaynak olarak fb tv için transfer haberi mateyallarını toplayan kardeşini göstererek

douglas costa de souza
    antoine griezmann

isimlerini yazmış antoine gelirse stoch-dia biri yolcudur , douglas costa gelirse de yaşı ilerleyen Alex'iin yeri doldurulacaktır , tabi eleman ne kadar doğru söylüyo bilinmez

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Griezzman'ın geleceğine ihtimal vermiyorum. Bir kaç maçını izledim ve olağanüstü yetenekli bir eleman. Gelirse yararlı olur. Ama Avrupa'nın büyük klüplerinin bizden önce bu genç yeteneği transfer edeceği aşikar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Griezzman'ın geleceğine ihtimal vermiyorum. Bir kaç maçını izledim ve olağanüstü yetenekli bir eleman. Gelirse yararlı olur. Ama Avrupa'nın büyük klüplerinin bizden önce bu genç yeteneği transfer edeceği aşikar.
    o hiç belli olmaz yeterli para verilirse alınabilir geçen sene hazard'a 25 milyon euro versek alıyorduk 19'a kadar çıkmıştık keşke verilseydi tabi , ayrıca sezer'in 2 milyon + bilica + ilhan karşılığı alındığı söylentileri var transfer bu şekilde biterse ona da olumlu bakarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertem Şener şu an twitter'da Yobo'nun bonservisinin çok büyük ihtimalle alınmayacağını yazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun yanındaysa Baptista'nın alınabileceğini yazmış.

23. Default

Kolpadır , takım bu kadar iyi giderken Yobo'da formunda iken kulüpten kimse Ertem Şener 'e bu konuda bilgi vermez : D .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ertem_sener
    fenerbahçeli kardeşler etik olarak ptesiye kadar transfer yok demiştim, madem istediniz birazdan 1 iyi 1 kötü haber var...bekleyin

ertem_sener
    kötü haber ;yobo'nun bonservisi alınmayacak şeklinde ciddi duyumlar var,sanırım yobo gidecek !

ertem_sener
    iyi haber; baptista gelirse sürpriz olmasın !!! (bunlar sadece aldığımız duyumlar lütfen başka soru yok,ptesiye kadar lütfen.ptesinden sonra

tweet'leri sırayla böyle..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana kalırsa 2 kötü haber...

Keşke Baptista gelmiyor Yobonun bonservisi alındı diye haber olsaymış daha güzel olurmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ertem Şener iyi sıkıyor yine

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ertem Şener bir yerde çok fena patlıyacak ama hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    ertem_sener
    fenerbahçeli kardeşler etik olarak ptesiye kadar transfer yok demiştim, madem istediniz birazdan 1 iyi 1 kötü haber var...bekleyin

ertem_sener
    kötü haber ;yobo'nun bonservisi alınmayacak şeklinde ciddi duyumlar var,sanırım yobo gidecek !

ertem_sener
    iyi haber; baptista gelirse sürpriz olmasın !!! (bunlar sadece aldığımız duyumlar lütfen başka soru yok,ptesiye kadar lütfen.ptesinden sonra

tweet'leri sırayla böyle..
    Ertem Şener böyle dediyse Yobo %100 bizde. Baptista da %100 listemizde falan değildir. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alex bastonla oynasın yine Baptista'dan daha yararlı olur.Bi git Ertem ya

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

F.Bahçe'den yerli atağı
    Fenerbahçe yerli transferi için salı günü çalışmalara başlıyor. Teknik Direktör Kocaman, istediği oyuncuları yönetime bildirecek.

19 Mayıs 2011 Perşembe - 08:26
    Milliyet

Fenerbahçe Yönetimi önümüzdeki salı gününden itibaren yerli transferi için düğmeye basıyor. Sarı-lacivertli kulübün sportif direktörlüğünü de üstlenen Teknik Direktör Aykut Kocaman, şampiyonluk halinde sezon sonu yönetime vereceği raporunda, transferleri gündemde olan Türk oyuncuların listesini bildirecek. Kocaman'ın vereceği listede Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam, Manisaspor'dan Yiğit İncedemir ile Eskişehirspor'da forma giyen Sezer Öztürk bulunuyor.
    Sarı-lacivertli teknik adamın, A Milli Takım forması da giyen bu oyuncuların sezon sonunda kadroya dahil edilmeleri için ısrarlı olduğu ve bu konudaki kararlılığını yönetime ileteceği kaydedildi. Selçuk ve Yiğit'in sezon sonunda serbest kalacak olmaları, sezon sonu bitecek sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunan Ceyhun'un da 1 milyon euro karşılığında transfer edilme şansı olması toplam maliyet açısından Fenerbahçe'nin iştahını kabartıyor. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi olan Sezer için ise Eskişehirspor'un yaklaşık 5 milyon euro bonservis isteyeceği hesap ediliyor.
    Bu arada devre arasında Alex'le 2 yıllık nikah tazeleyen sarı-lacivertli yönetimin, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Semih Şentürk ve Uğur Boral'la kısa süre içinde masaya oturacağı ifade edildi. Aykut Kocaman'ın bu oyuncularla ilgili olumlu görüş içinde olduğu vurgulandı.

Mesaj Yetkileri