Sayfa 3 / 25 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Nevşehir yolcuları

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Vakıfköy'de tamamlayan Bursaspor, bugün 14 günlük kamp için Nevşehir'e gidiyor. Sabah saat 10.00'da karayoluyla bu kente hareket ederek Dedeman Otel'e yerleşecek olan Yeşil Beyazlılar, çalışmalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait sahalarda gerçekleştirecek. Teknik Direktör Raşit Çetiner, denenmeye gelen Erdem Uçar'la birlikte 25 futbolcusunu kadroya dahil etti. Nevşehir kampı sürecinde Bursaspor, kentte bulunan takımlarla hazırlık maçları oynayacak.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw beyler bu kombine işi ne alem yaw

Quote Originally Posted by bursa_mc
    Bu kombine pazar hariç 8:30 - 18:00 saatleri arası olayı kötü olmuş. Ben işyerinden izin alıp gidecektim ama arkadaş askere gidiyor, kombine biletini bana verdi. Ben şu üzerine timsah baskılı olacak Puma formasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bir tane kendime alıyorum ve Anadolu'nun çeşitli yerlerindeki birkaç arkadaşa da kargoyla hediye göndermek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ya arkadaşım kombineyi almaya gittim bana faturasını verdiler kombine daha sonra basılacak dediler yaw yoksa kazık mı yedikk

Daha henüz bende alamadım kombineyi yaw İşyerinden izin alıp gidecem.

ya arkadaşım kombineyi almaya gittim bana faturasını verdiler kombine daha sonra basılacak dediler yaw yoksa kazık mı yedikk
    Kazık yediğini kesinlikle zannetmiyorum. Peki kombineyi nezaman verecekler, bu konuda birşey söylediler mi?

Ülker ışık yaktı!

Basketbol takımını 1.Lig`den çektikten sonra tüm maddi desteğini Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon`a veren Ülker firmasına Bursaspor taraftarının yağdırdığı mesajlar sonuç vermeye başladı. Başkan Levent Kızıl`ın, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Murat Aksu aracılığıyla Ülker firmasıyla görüşmelere start verdiği öğrenildi. Bursaspor, Ülker`den diğer kulüplerin aksine oyuncu değil, geri dönüşümsüz reklam sponsorluğu istiyor. Taraftarlar başlattıkları girişimle Ülker firmasının sadece İstanbul değil 2,5 milyonluk Bursa şehrinin ve Türkiye`nin en büyük ve potansiyeli en yüksek şehir takımı olan Bursaspor`a da destek vermesini istemişlerdi.

Kaynak: Olay (so)

Bastonun nerede!

Dünkü yolculuk sırasında da ilginç pozlar veren tecrübeli kalecinin taktığı büyük ve siyah gözlüğü gören Teknik Direktör Raşit Çetiner`in, `Ömer bastonun nerede` diye espri yapması futbolcular arasında gülüşmelere neden oldu.

BEKLE BENİ BEŞİKTAŞ

LAY`I SEÇTİ

Bursaspor`da bu sezon yapacağı asistlerle yeşil beyazlı takımın galibiyete ulaşmasında hiç kuşkusuz en büyük görev ona düşüyor... Kim mi? Rumen yıldız Daniel Gabriel Pancu... Beşiktaş`tan Bursaspor`a transfer olan yıldız oyuncu Bursa`da ilk olarak OLAY MEDYA`yı seçti. Tophane Meydanı`nda yaptığımız röportajda Bursa insanının sıcaklığıyla karşılaşan Pancu, gördüğü şehir manzarası karşısında da oldukça etkilendi.

POTANSİYEL VAR

Evli ve 1 çocuk babası olan Daniel Gabriel Pancu, Bursa`nın çok büyük bir şehir olduğunu belirterek, kamptan sonra ailesini de getireceğini söyledi. İlk etap hazırlık kampının çok iyi geçtiğini vurgulayan Pancu, şöyle konuştu: `Takımdaki bir çok arkadaşı tanıyorum. Çoğuyla karşılıklı oynadık. Başkanımız çok iyi. Hocamız ise çok ciddi. Takımda potansiyel ve kalite var. Bursaspor`un ligde başarılı olması için şartlar çok uygun.`

SEYİRCİ ETKİLİ OLDU

Bursaspor`a gelmesindeki en büyük etkenlerden birinin seyirci olduğunu belirten Pancu, `Karar verirken, Beşiktaş ile çıktığım ilk resmi maç Bursaspor karşılaşmasıydı ve o maçta gol atmıştım. Hatırlıyorum da Atatürk Stadı`nın doluluğu beni gerçekten çok etkilemişti. Coşkulu bir taraftarın önünde oynayacağım için çok sevinçliyim. Seyirciye de beni kabul ettikleri için teşekkür ediyorum` dedi.

PERFORMANSIM HEP AYNI

Beşiktaş`ta oynadığı dönemde siyah beyazlı kulüpten kendisinin isteğiyle ayrıldığını anlatan Pancu, `Benim performansımda düşüş olmadı. Bunu kabul etmiyorum. Ben Beşiktaş`ta takım halinde düşüş olduğu için Romanya`ya gitme kararı aldım. Birde eşim doğum yapacaktı. Herkes görecek Bursaspor formasıyla çok konuşulacağım. Yeni bir motivasyonla, yeni bir başlangıç yapacağım` diye konuştu.

MERAK ETMESİNLER

Oynayacakları ilk Beşiktaş maçını sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Pancu, `Taraftarların arasındaki diyalog beni ilgilendirmiyor. Kötü birşey söyleyemiyorum, çünkü hayatımın en güzel günleri orada geçti. Bursaspor taraftarı da hiç merak etmesin Beşiktaş maçında bambaşka bir Pancu izleyecekler. Beşiktaş karşılaşması diğer maçlara karşın daha farklı olacak. Çünkü bu maçta gol atıp, taraftarı da mutlu etmek istiyorum` dedi.

ÇOK ŞANSLIYIM

Türkiye`de bir anısını anlatan Pancu, şuan hayatta olduğu için de kendisini şanslı hissettiğini belirtti. Adanaspor ile oynadıkları bir maçta korner kullanacağı sırada bir taraftarın yabancı madde attığını belirten Pancu, `Yabancı madde dediğim de lavobadan söktüğü musluktu. Kafamı sıyırıp geçti. Şuan yaşıyorsam ne mutlu bana. O pozisyondan sonra bir daha korner kullanmaya gitmedim` şeklinde konuştu.

10 numara Fresi`nin

3 sezondur yeşil beyazlı formayı başarıyla temsil eden ve bu sezon hiçt bir fedakarlıktan kaçınmayarak yeniden Bursaspor ile anlaşan Rumen Cornel Frasineanu Süper Lig`de 10 numarayı giyecek.

Bomba gibi döneriz

FUTBOLCULAR İYİ NİYETLİ
    Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Nevşehir yolculuğu öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vakıfköy'deki ilk etap hazırlıklarının gayet olumlu geçtiğini belirten Çetiner, "Şimdi, Nevşehir'de oynayacağımız hazırlık maçlarıyla neler yapabileceğimizi göreceğiz. Ümit ediyorum ki, iyi bir çalışma ortamı yakalayacağız. Arkadaşların hepsi gerçekten iyi niyetli" dedi.

CAMİAYA LAYIK OLACAĞIZ
    Kampın futbolcular açısından faydalı olacağına dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "En kısa sürede iyi bir ekip olup, şehre ve taraftarlarımıza layık olma arzusundayız. 14 günlük kamp süresince 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. İnşallah, bizim için iyi bir dönem olur. Futbolcular arasında iyi bir kaynaşma oldu. Bunu burada da sürdüreceğiz."

Kaynak: Bursahakimiyet (so)

Altay kaleci Yavuz’a talip!

İzmir ekibinin 2.Başkanı Suphi Toros, Yavuz'la telefonla görüştüklerini ve transfer için onay aldıklarını öne sürerek, "Ancak Yavuz'un Bursaspor ile 2 yıl daha sözleşmesi var. Samsunspor'un Türk statüsündeki kalecisi Ali Uyanık'la da ilgileniyoruz. Ya Ali Uyanık, ya da Yavuz yeni sezonda Altay'ın kalesini koruyacak" dedi.

Çetiner: Performans çok iyi

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, 1 hafta boyunca Bursa`da yaptıkları antrenmanların son derece olumlu geçtiğini ve takımından son derece memnun olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezonki kadrodan bazı oyuncularla profesyonellik gereği yollarını ayırdıklarını ve gidenlerin yerine yeni oyuncular transfer ettiklerini belirten Teknik Patron Raşit Çetiner, "Takımdaki çoğu oyuncumuzun yeni olmasına karşın diğer oyuncularla çabuk kaynaştılar ve çok iyi uyum sağladılar. Takımdaki arkadaşlıkta üst düzeyde. Bu da bizi çok mutlu ediyor. 1 hafta boyunca Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri`nde kondisyon ve güç artırıcı ağırlıklı çalıştık. Oyuncularımıza genel dayanıklılık testi yaptık. Genel sağlık taramasından geçirdik. Şu ana kadarki yaptığımız çalışmalardan ve takımdaki oyunculardan son derece memnunum. Bursa şehrine layık bir takım oluştururuz inşallah" dedi.

Takıma yeni alınacak yabancı oyuncu konusunda çalışmaların sürdüğünü de ifade eden Çetiner, "Bursaspor`a yararlı olacak ve karakteri sağlam oyuncular almak istiyoruz. Bir kaç güne kadar yabancı oyuncularımız belli olabilir" diye konuştu. Geçtiğimiz akşam takımla birlikte denenmek üzere antrenmana çıkan gurbetçi oyuncu 21 yaşındaki Erdem Uçar`ı da geri gönderdiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Bize Erdem Uçar için farklı şeyler söylenmişti. Ancak söylenenler ile uygulanan lar farklı oldu. Bu oyuncu malesef bize hitap etmiyor. Bu yüzden de Erdem Uçar`ı geri gönderdik" diye konuştu. Nevşehir`de yapacakları kampta minimum 4 hazırlık maçı yapmayı düşündüklerini de belirten Çetiner, "Hazırlık maçları oynamak için takımlarla görüşmelerimiz sürüyor. Gençlerbirliği, Yozgatspor, Keçiörengücü, Kayserispor ve Kayseri Erciyes gibi takımlarla maç oynamayı planlıyoruz" dedi.

(Hürriyet Bursa)

Yok daha arkadaştan ben kombine biletin kendisini teslim almadım. Onun kombine bileti kesin bende. Stadta birkaç değişiklik yapacaklarsa örn. basın mensubunu maratona almak gibi.. belirsizlikler olduğundan tekrar numaralandırma yapacakları için belkide kombine biletleri geç bastırma ihtiyacı duymuş olabilirler. Ayrıca inşallah şu tribünlerdeki direkleri de kaldırıp açık kale arkasını da kapatırlar.

BAŞKAN " BU KADROYA GÜVENİN "

Başkanımız Levent Kızıl, Hürriyet Bursa Spor Müdürü Cihat Yılmaz ve Yazar İsmail Er`e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig`de hemen hemen hiç bir takımın yapamadığı transferleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Levent Kızıl, " Kimse merak etmesin. Bursaspor hem kurumsal anlamda yapılanıyor, hem de sportif başarı için güçleniyor" dedi.

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Süper Lig`de ki hedefler ve gelecek konusundaki açıklamaları yaparken oldukça mutluydu. Kızıl, Teknik Direktör Raşit Çetiner ile önemli başarılara endekslendiklerini ve yönetim kurulu ile maddi ve manevi tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek başladı konuşmaya: İkinci ligde yaşadığımız şampiyonluk unutulmaz. Taraftarımızdan yönetimimize, futbolcumuzdan, kulüp çalışanımıza kadar kenetlendik. bu sevgi yumağı sürüyor. Bursaspor`un başarısında hiç şüphesiz Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin`in verdiği destek tartışılmaz. Kenti için herşeyini veren Şahin`e çok şey borçluyuz..

İkinci ligdeki çıtamızı süper ligde üst sıralara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner yönetiminde önemli transferler yaptık.

EGEMEN MİLLİ OLUR

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor`un transfer listesinde olan Egemen Korkmaz ile sözleşmemizi bir yıl uzattık. Egemen gelecek yıl sergileyeceği performansı ile milli takımın önemli oyuncusu olacaktır.

Bursaspor`un geleceği olarak görülen Ömer Kaplan ve Veli Acar`ı kulübümüzün renklerine 3 yıllık bağlayan anlaşma yaptık.Bu oyuncularımızdan patlama bekliyorum.

Milli takımın ve Süper ligin en başarılı kalecilerinden Gaziantpespor`dan transfer edilen milli kaleci Ömer Çatkıç`ı kadromuza katmakla kale sorunumuzu büyük ölçüde çözdük. Ömer`in hırsı ve tekniği tartışılmaz. Malatyaspor`dan transfer edilen Ömer Erdoğan ve Volkan Bekiroğlu Bursaspor`un büyük umutları. Ömer Erdoğan hem zekası ile Volkan gençliği ile çok yararlı olacak. Diyarbakırspor`dan aldığımız Cumhur`un bitmek bilmeyen enerjisi ile alkışlanacağına inanıyorum.

KALOĞLU ÖNEMLİ KAZANÇ

Ezeli rakibimiz Beşiktaş`tan transfer edilen Sinan Kaloğlu geçen sezon Süper Ligde Fenerbahçe`yi şampiyonluktan eden golleri ile şov yaptı. Sinan hem fiziği hem de tekniği ile Türkiye`nin önemli golcüleri arasında yerini alacaktır.

Denizli Belediyespor`dan transfer edilen Yavuz Özkan ve Yenal Tuncer ile 3 yıllık sözleşme imzaladık.İki yıldız oyuncu Türkiye Süper Lig`inde sergileyecekleri futbolla adlarından başarı ile bahsedilecektir.

Bursaspor`un geçen yıl şampiyon olmasında önemli pay sahibi olan Eser Yağmur`un gücü tartışılmaz. Eser geçen yıla oranla daha olgun ve hırslı mücadele edecek ve geçen yıl olduğu gibi tempolu oynayacaktır.

Bursaspor`un bu sezon en önemli transferlerinden biri İsmail Güldüren`dir. Bursalı kardeşimiz İsmail Güldüren Gençlerbirliği`nde ki performansının çok üstünde bir efor sarfederek gelecek nesillere örnek olacaktır. İsmail Güldüren hem fiziği hem de zekası ile defansın önemli isimleri arasında adından bahsettirecektir. Hasan Yiğit`de Güldüren gibi karakterli ve teknik bir oyuncumuz.Kendisinden yararlanacağız.

Rumen futbolcular Pancu ve Frasienanu Bursaspor`un özel oyuncuları. Her ikisinin de futbol düşüncesi muhteşem.Pancu konusunda Beşiktaş yönetimi inanılmaz destek verdi. Pancu`nun Beşiktaş`a karşı hırsı ve düşüncesi önlemez düzeyde. Bursaspor`da ilklere imza atacaklardır. Kadromuzda ki tüm oyuncularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Şov yapan ve gol yapan bir ordu kurduk.

Bursa Valisi Nihat Canpolat`ın katkısıda çok büyük. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Şahin ile Büyük Bursaspor hedeflerine katkısı olan Canpolat kentimize uğurlu geldi. Tüm maçlarımıza geliyor.BTSO Başkanı Celal Sönmez, Bursaspor kulübü eski başkanlarından Cavit Çağlar`ın desteğini unutmamak gerekir.

Doğuş Grubu başkanı Ferit Şahenk`in yaptığı önemli desteği biliyoruz. Şahenk, benim başkanlığa yeniden dönmemde önemli bir etkisi oldu.

BEŞİKTAŞ İLE YENİ SAYFA

Burtsaspor`un borçlu olduğu bazı işadamlarının da Süper Ligde alacağımız sonuçlardan sonra yumuşayacağını ve Bursaspor`un menfaatleri için kenetleceğine inanıyorum.

Bursaspor taraftarından yeni sezonda yeni bir çehre ve destekle tribünlerde yerlerini almalarını istiyorum. Geçen yıl yönetim olarak ödediğimiz cezaları taraftarlarımız bu sezon kazandıracakları sevgi yumağı ile affettireceklerdir. Zaten olay çıkartan veya teşebbüs edenler anında tespit edilip gerekli işlemler yapılacak. Beşiktaş kulübünde çok sevdiğimiz arkadaşlarımız var. şimdi yeni bir sayfa açıldı. Taraftarlarımız Türkiye`de örnek olacaklar. Beşiktaş değil kim gelirse gelsin Atatürk Satdyuımunda her maçımız şov olacak ve galibiyet için sahaya çıkacağız. Dünya çapında önemli yıldız oyuncu ile görüşüyoruz. Taraftarımızı coşturacak süper bir kadro kuruyoruz.

(Hürriyet Bursa)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

FUTBOL'DA ADALET İÇİN!
    Sn. Ülker Yetkilileri,

Bursa, Türkiye’nin her yönüyle 4. büyük şehridir. 2,5 milyonu aşkın nüfusu ve ülke ekonomisine sağladığı katkı yadsınamaz. Bursa’nın bu özellikleri firmanız tarafından da değerlendirilmiş ki; Bursa’da üretim yapmakta ve tüm Türkiye’ye ürün pazarlamaktasınız.

Türkiye’nin 4. büyük kenti olan Bursa’nın en büyük ortak değerlerinden birisi de ; 43 yıllık tarihinin 38 yılını şimdiki adıyla Süperligte geçirmiş, geçmişinde ülkemizi Avrupa arenasında başarı ile temsil etmiş olan Bursaspor’dur.

Bursaspor, Türkiye’nin en büyük ve potansiyeli en yüksek şehir takımıdır.Son 2 sezondur Lig-A da mücadele etmesine rağmen 17.000 seyirci ortalaması ve 12.500 kombine satışı gerçekleşmiştir.Mevcut satışlar,bu sezon bu rakamların daha da artacağını göstermektedir.Unutmayınız geçen sezonun Süperlig şampiyonu Galatasaray 14.000 seyirci ortalamasına sahiptir.

Tüm Türkiye spor camiası tarafından bilinen Bursaspor gerçeklerini sizlere yeniden hatırlatma sebebimiz ise, son günlerde spora ve özellikle bazı futbol kulüplerine yapmış olduğunuz sponsorluk desteklerinizdir.

Öyle tahmin ediyoruz ki, firmanızın Pazar payı sıralamasında da Bursa şehri oldukça büyük bir paya sahiptir.Ancak Bursa insanı , şehrine ve en büyük ortak değeri olan Bursaspor’una destek vermeyenleri protesto etmesini de çok iyi bilir.Geçmişte bunun örnekleri defalarca yaşanmıştır.

Amacımız sizleri tehdit yada tenkit etmek değildir.Fakat spora yatırım yapmak, futbol kulüplerine sponsor olmak gibi bir girişim içerisinde olan firmanızın Bursaspor gerçeğini gözardı etmemesini istiyoruz.

Futbol kulüplerinin en büyük gelir kaynağı olan naklen yayın havuzundaki adaletsiz dağılıma , diğer bir adaletsizliği de siz eklemeyin.
    (Buraya kadar olan kısım bursasporum.com tarafından Ülker yetkililerine gönderilen e-postadır)

Ülker Grubu Kurumsal İletişim Sorumlusu Ali Doğan’ın yaptığı açıklamaya göre Bursasporumuz ile bir işbirliği gerçekleştirmek istediğinizi büyük bir sevinç ile karşıladığımızı belirtmek isteriz. Bu işbirliğinin Bursa’daki pazar payınıza da olumlu etkileri olacağını çok iyi bilmekteyiz, çünkü Bursa insanı ve Bursaspor camiası kendisine gösterilen olumlu girişimlere asla kayıtsız kalmamaktadır.

Umuyoruz ki Syn. Ali Doğan’ın açıklamaları Bursaspor camiasının bu konuyu gündeme getirmesini durdurmak amaçlı yapılmamıştır. Amacımız özellikle son yıllarda ciddi bir şekilde gerileyen Türk futbolunun tekrar kalite kazanmasıdır. Bunun tek yolu da Anadolu külüplerinin güçlenmesi ile başarılabilinir. Yukarıda belirttiğimiz Bursaspor gerçeği de Bursasporumuzun Türk futbolu için büyük bir fırsat olduğunu çok iyi göstermektedir.

Türk futbolunun geleceği için

Bursa'nın Nevşehir kampı başladı
    Dün akşam hafif bir ter idmanı yapan Bursaspor, bu sabah Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisleri'nde kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Egemen ve yeni transferlerden Rumen futbolcu Pancu bacağındaki ağrı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı. Bu arada, Standart Liege takımında forma giyen ön libero Erdem Uçar da kampa katıldı. Kamp süresince denenecek genç oyuncu, Teknik Direktör Raşit Çetiner'in olumlu rapor vermesi durumunda transfer edilecek.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Türkmehmet, Nevşehir'de iyi bir çalışma ortamı bulduklarını belirterek, yeni transferlerle takımın oldukça güçlendiğini kaydetti. Takıma çok sayıda transfer yapılmasının uyum sıkıntısına neden olacağını düşünmediğini belirten Mehmet Türkmehmet, "Yeni transferlerimizin hepsi çok iyi arkadaşlar. Ben bir uyum sorunu yaşayacaklarına inanmıyorum. Onların da takıma katılmasıyla daha güçlü bir hale geldik. Süper Lig'de oldukça iddialıyız. Başarılı olmak için çok çalışıyoruz" diye konuştu.

Yeni transferlerden Bekir Ozan Has ise Bursaspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, yeşil-beyazlı takımda kalıcı olacağını söyledi. Has, "Büyük bir camiaya geldim. Bursaspor'da kalıcı olmak istiyorum. Orta sahada oynayan çok sayıda futbolcu ağabeylerim var. Ama ben buraya savaşmaya geldim ve kendime güveniyorum" dedi.

Kaynak : İHA

04 TEMMUZ 2006 - SALI HABERLERİ

" SEVE SEVE GELDİM "

CİM BOM UYMADI

Galatasaray`da oynarken herkesin kadrosunda görmek istediği defans oyuncu Ömer Erdoğan Bursaspor`a transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Cim Bom`da aradığını bir türlü bulamadığını dile getiren Ömer Erdoğan, `Galatasaray`a bambaşka duygularla gitmiştim. Oraya bir türlü ayak uyduramadım. Yönetime gidip ayrılmak istediğimi söyledim. Başka yerlerde çıkışa geçeceğimi düşünüyordum ve Malatyaspor`a transfer oldum` diye konuştu.

ZİRVEDEYDİM

Cim Bom`a futbolunun zirvesinde transfer olduğunu ifade eden Ömer Erdoğan, `Beni insanlar çok iyi tanır. Ordan ayrılma kararı aldığımda insanlar üzüldüğümü zannetti. Büyük kulüpte oynama hayalim yok. Hiç böyle bir saplantım olmadı. Ben her şeyimi sahaya koyup, formamı alnımın akıyla terleteceğim bir kulüpte oynamak isterim. Bursa`da buna uygun. Bu güzel şehirde çok başarılı olacağıma inanıyorum` dedi.

ÇOK MUTLUYUM

Malatya`da ilk yılında sakatlıklarla boğuştuğunu belirten Ömer Erdoğan, `İkinci yılda ise hemen hemen her maçta forma giydim. Ancak takımımız şanssız bir şekilde küme düştü. Amacım Bursaspor formasıyla başarılı olup burada kalıcı olmak. Ben menajerime de gelen teklifler arasında Bursaspor`u her zaman ön planda tutalım demiştim ve buraya geldiğim için de çok mutluyum` diye konuştu.

SAÇMA DÜŞÜNCE

`Küme düşen takımdan oyuncu alınmaz` söylemlerinin kendisinin de kulağına geldiğini ifade eden tecrübeli defans oyuncusu, şöyle devam etti: `Geçtiğimiz sezon 8-10 takım Süper Lig`de kalmak için son haftaya kadar mücadele verdi. Yani şimdi bu takımlardan oyuncu alamazsınız anlamına geliyor. O zaman kimden oyuncu alacaksınız ki. 3 büyüklerden zaten oyuncu gelmiyor. Ben bu düşünceyi saçma buluyorum.`

ÇETİNER FAKTÖRÜ

Bursaspor`dan teklif gelince hemen araştırma yaptığını vurgulayan Ömer, `Benim için takımın başındaki teknik patron gerçekten çok önemli. Teknik Direktör Raşit Çetiner`i hiç tanımıyordum. Hemen araştırmaya başladım. Arkadaşlarım hemen git, çok kaliteli bir teknik adam dediler. Kendisini tanıyınca şaşırdım. Çok cana yakın, futbolcuya arkadaş gibi yaklaşıyor. Bu bizler için çok önemli` dedi.

TARAFTAR MUHTEŞEM

Bursaspor taraftarına da hayran olduğunu ve bunu hiç çekinmeden her yerde söylediğini anlatan Ömer Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: `Anadolu`da bir çok kulüpte oynadım. Oralarda da seyirci var. Ancak onlar tiyatro seyreder gibi maç seyrediyorlar. Bursa`da öyle değil. Burda taraftar takıma güç katıyor. Gerekirse yaptığı baskıyla maçın skorunu bile değiştirebiliyor.`

Maç programı şekilleniyor

Yeşil Beyazlılar, buna göre 7 Temmuz Cuma Gençlerbirliği, 9 Temmuz Pazar yurtdışından bir takım, 11 Temmuz Salı Kayserispor, 13 Temmuz Perşembe Keçiörengücü, 15 Temmuz'da da Yozgatspor'la karşılaşmayı planlıyor.

DESTEK SİZDEN GOLLER BENDEN

"Artık kiralık gidip gelmekten sıkılmıştım" diyerek sözlerini başlayan 25 yaşındaki futbolcu, "Bundan sonra Bursasporlu Sinan olarak anılmak istiyorum. Yeşil Beyazlı kulübe transferim gerçekten benim için tatlı bir sürpriz oldu. Çünkü Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, bana özel idman programı vermişti. Başkanımız Levent Kızıl arayınca, hemen gelip imza attım" dedi.

ATARIM, ATTIRIRIM
    Bursaspor'un bir futbolcu açısından, 3 büyükler diye nitelenen kulüplerden bile daha iyi şartlara sahip olduğunu öne süren Sinan, şöyle devam etti: "Rakip olarak Bursa'ya geldiğimizde, taraftarlardan çok etkileniyorduk. Hayran olduğum o ateşli seyircimiz beni de omuzlarsa, futbolumla tribünleri ayağa kaldırırım. Golcülükten çok, pozisyon hazırlayan, gol attıran bir özelliğim de var. Ama Yeşil Beyazlı formayla en yüksek sayıya ulaşmayı arzuluyorum. Eser Yağmur ve Cumhur Bozacı ile Diyarbakır, Pancu'yla da Beşiktaş'tan tanışıyoruz."

HOCAMI UTANDIRMAM
    "Uyum sorunu kesinlikle yaşamıyorum. Takımdaki tüm arkadaşlar karakterli, kaliteli isimler. Bu birlikteliği sahaya yansıtırsak, önümüzde kimse durumaz. Raşit hocam benim için -Türkiye'de ayak içini en iyi kullanan oyuncu- yakıştırmasını yapmış. Kendisini utandırmamaya çalışacağım. Ayak içi özelliğim, bana çok şeyler kazandırdı. En büyük hedeflerim arasında A Milli Takım'a gitmek var. Daha 25 yaşındayım ve bunu başaracağıma inanıyorum. Taraftarlarımız beni desteklerse, ben de onları coştururum."

Savaşa hazırız

Geçen yıl yeterince forma şansı bulamadığına dikkat çeken Mehmet, "Bu sene benim açımdan çok farklı olacak. Herkes de bunu görecek. Süper Lig tekniğe dayalı olduğu için, benim açımdan avantaj. Yeni gelen arkadaşların da takıma fayda sağlayacağına inanıyorum" dedi. Altyapıdan takviye edilen Bekir Ozan da Yeşil Beyazlı takıma yükselmenin heyecanını yaşadığına belirterek, şunları söyledi: "Herkese nasip olmayan bir konumdayım. Öncelikle kalıcı olmayı, ardında da savaşarak formayı kapmayı arzuluyorum. Takımdaki ağabeylerim sağ olsunlar, her konuda bana yardımcı oluyorlar. Bu güzel ortamdan ayrılmamak için çok çalışacağım."

Nevşehir’de uğur var!

Kapadokaya'da olmaktan büyük keyif aldıklarını dile getiren Çetiner, "Buradaki şartlar çok iyi. Başka takımların da gelmesi açıkçası beni sevindirdi. Hazırlık karşılaşmaları yapma imkanımız olacak. 4-5 takımla özel maç oynamak istiyoruz" dedi.

KALICI OLACAĞIZ
    Nevşehir'in kendilerine uğurlu geldiğine inandıklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Geçen sezon başında da burdaydık ve ligi şampiyon olarak tamamladık. Şimdi Süper Lig'de kalıcı olmak ve bulunduğumuz konumun hep yukarısına çıkarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Yabancı transferi konusunda da çalışmalarımız sürüyor, birkaç gün içinde netleşeceğini umuyorum" diye konuştu.

RAŞİT HOCA BAYILTTI!

Dün sabah Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait 1 Nolu sahada çalışan Yeşil Beyazlılar, kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Çalışmaya tüm futbolcular katılırken, sağ üst adalesinde ağrıları bulunan Egemen Korkmaz, fizyoterapist Mustafa Özaka'nın kontrolünde düz koşu yaptı.

HAYDİ ASLANLARIM
    2 saat 15 dakika süren çalışmada öğrencilerini adeta pestilini çıkaran Teknik Direktör Raşit Çetiner, takımını ayakta tutmak için, "Haydi aslanlarım, haydi kaplanlarım. İyi profesyoneller, antrenmana iyi konsantre olurlar. Fıstık gibi bir hava var. Bu serin ortamdan en iyi şekilde yararlanmalısınız. Çalışma temposuna ayak uydurun ki, sıkıntı yaşamayın. İstirahatlerde iyi dinlenin, antrenmanlarda daha dinç ve kuvvetli görünün" diyerek motive etmeye çalıştı.

HAVA ÇOK SERİN
    Hava sıcaklığının yüksek olmasına karşın, düşük nem oranı nedeniyle serin bir havayla karşılaşan Yeşil Beyazlı kafileyi, en çok bu durum sevindirdi. Teknik patron Çetiner, akşam gerçekleştirilen antrenmanda ise koşuların yanı sıra taktik üzerinde de durdu. Futbolcuların idmanlarda istekli ve neşeli görüntüleri teknik heyeti memnun etti. Bursaspor, bugünü de çift antrenman yaparak geçirecek.

Fikstür çekimi Ataköy`e alındı

Futbol Federasyonu, daha önce İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı`nda düzenleneceğini duyurduğu 2006-2007 sezonu Turkcell Süper Lig müsabakalarının fikstür çekiminin 7 Temmuz Cuma günü saat 14.00`te Ataköy Olimpiyatevi`nde yapılacağını açıkladı.

SON DAKİKA : TRANSFER

Kaynak: Bursaspor.org
    Tarih: 04.07.2006

Sumulikoski ile her konuda anlaşıldı
    Basın sözcümüz Ahmet Genç Makedon oyuncu Velice Sumulikoski ile her konuda anlaşıldığını açıkladı.

Ahmet Genç, Sumulikoski`nin Menajeri Nedzmedin Memedi`nin yarın Rusya`ya giderek Zenit takımından bonservisini alacağını söyledi.1981 doğumlu Makedon orta saha oyuncusu Rusya`nın Zenit takımında oynadığı 46 maçta 1 gol attı. 1.87 boyundaki Makedon orta saha, 29 kez Makedonya Milli Takımında forma giydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inş.bursaspor için hayırlı bi transfer olurr

İsim yapmış ve yaşı 32-35 olmuş futbolcu transferi yerine böylesine kaliteli, güçlü ve savaşçı genç futbolcuları transfer edilmesi çok yerinde ve iyi bir transfer olmuş. 4 sene üst üste UEFA tecrübesi yaşamış ve milli takımının vazgeçilmez oyuncusu. Bursaspor'umuza hayırlı olsun. UEFA maçında izlemiştim iyi bir transfer.

Ben deniz Teamsah'tan bir yorum : Bursaspor taraftar forumlarına bakıyorum da, arkadaşlardan bazıları bu transfer hakkında olumsuz yazılar yazmışlar. Sanki Raşit Hoca'dan daha mı iyi bilecekler. Ben Raşit Hoca'mıza güveniyorum. Raşit Hoca başarısızlığı hiç ama hiç sevmeyen birisi. Bu futbolcu faydalı olamayacaksa neden transfer edilmesine izin versin ki? Neymiş, dün Levent Başkan "dünya çapında yıldız bir oyuncuyla görüşmelerimiz var" diye açıklama yapmış. Bir sabredelim daha yabancı transferi bitmedi. Ayrıca elimizdeki kadroda bulunan oyuncular çok karakterli ve kaliteli futbolcular. Raşit Hocamız her nekadar süper ligde kalıcı olabilmek için bir kadro oluşturuyoruz şeklinde temkinli konuşsa da bence bu kadro üst sıraları zorlayacaktır. En azından ilk 6-7 içerisinde oynayabilecek kapasitede bir kadro oluşturuldu.

Çok pis uzun yorum yazarım

15. Default

anadolu klüplerimizin kendilerini geliştirmelerine açikcasi çok seviniyorum. helal olsun bursaspor'a ve taraftarlarina hep destek tam destek : )

Quote Originally Posted by Megadeth
    anadolu klüplerimizin kendilerini geliştirmelerine açikcasi çok seviniyorum. helal olsun bursaspor'a ve taraftarlarina hep destek tam destek : )
    Teşekkürler Megadeth. Ben şunu temenni ediyorum. Anadolu'da yaşayan vatandaşlarımız kendi doğup büyüdüğü veya ikamet ettiği şehirdeki takımı destekler. Başarının böyle geleceğini düşünüyorum. Taraftar potansiyeli çok önemli. 2,5 milyonu aşkın Bursa nüfusunun %70'i aşkın insan Bursaspor taraftarı ve Bursaspor'u destekliyor diyebilirim.

05.07.2006 ÇARŞAMBA HABERLERİ

Pancu alışmaya başladı

Pancu alışmaya başladı
    Bursaspor'un Nevşehir kampı her bakımdan yeni sezon öncesi büyük önem taşıyor. Özellikle takıma yeni katılan oyuncuların, eskilerle kaynaşması açısından büyük önem taşıyan kampta, Rumen oyuncu Pancu'nun takıma çabuk adapte olması teknik heyette memnuniyet yarattı. Her geçen gün takıma biraz daha alışan tecrübeli oyuncu, çalışkanlığı ve samimi kişiliği ile de diğer oyuncuların gönlünü kazandı. Rumen oyuncuya ondan yaşça küçük takım arkadaşlarının “Pancu ağabey” diye hitap etmeleri kaynaşmanın yalnızca küçük bir örneği.

Timsah manşetlerde

Bursa yerel basını kadar Nevşehir'de bulunan gazeteciler de Bursaspor'un kampını yakından takip ediyor. Bu gazetelerden Nevşehir Postası, yeşil beyazlıların Nevşehir kampını okuyucularına, “Timsahlar Nevşehir kampında çalışmalara başladı” şeklinde başllıkla okuyucularına duyurdu.

Kaynak: Bursahaber (so)

Şimdiden heyecan bastı

Bursaspor`un çiçeği burnunda transferi Makedon Velice Sumulikoski yeşil beyazlı takımın başarısı için üzerine düşeni yapacağını söyledi. Türkiye`de oynayan milli takım arkadaşları Milosevski ve Stavrevski`den Bursaspor`la ilgili bilgi aldığını belirten Makedon futbolcu, `Bursaspor için çok iyi şeyler söylediler. Bana hata yapmayacaksın dediler. Şehir, kulüp, seyirci muhteşemmiş. Her şey güzel olacak. Bursa`ya daha önce iki kez geldim. Ümit Milli takımdayken oynadık. Birde 3-3`lük A milli maçı tribünden izledim` dedi.

Sumulikoski kimdir?

1981 doğumlu 1.87 boyundaki Makedon orta saha oyuncusu, futbola ülkesinde Karaorman takımında başladı. Daha sonra Slovenya ve Çek Cumhuriyeti`nde top koşturdu. Son 2,5 sezonda Rusya`nın Zenit takımında oynadığı 46 maçta 1 gol attı. Rusya Ligi`nin mart ayında başlaması nedeniyle bu sezon 5 maçta forma giydi. Genç yaşına rağmen 40 kez giydiği A Milli formayla Türkiye`ye ve Avrupa kupalarında da Beşiktaş`a karşı oynadı.

Eser`i herkes görecek

ALKIŞI HAK EDİYOR

Geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş`tan kiralandığında Bursaspor`un en büyük gol umutlarından biriydi... Yaptığı presle herkesin beğenisini kazanan, attığı gollerle alkışı hak eden Eser Yağmur, Antalya maçında yeşil beyazlı formanın galibeyeti için ayağının kırılmasına bile aldırış etmedi. Şampiyonlukta belki de en büyük pay ona aitti.

AYAĞIMI UNUTUYORUM

Yeniden Bursaspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğu her halinden belli olan golcü oyuncuyu Süper Lig`de oynayacak olmanın heyecanı bastı. Ayağının kötü bir şekilde kırıldığını belirten Eser, `İlk etapta korkacağımı zannetmiştim. Şimdi topla çalışmalarda ayağımı unutuyorum bile. Sadece sol ayağım biraz güçsüz kaldı. Onu da çalışarak kuvvetlendireceğim` dedi.

KENDİME GÜVENİYORUM

Süper Lig Tecrübesinin kendisinde fazla olmadığını ifade eden genç yıldız adayı, `Ben kendime çok güveniyorum. Zaten güvenmesem Bursaspor`a gelmezdim. O kadar takımda oynadım ancak ilk kez Bursaspor gibi büyük bir camiaya geldim. Takımda arkadaşlık mükemmel. Neşeli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Kondisyon eksiğimizi de burada gidermek istiyoruz` diye konuştu.

HİÇ ÜZÜLMEDİM

Bursaspor`a bonservisiyle birlikte geldiği için çok mutlu olduğunu anlatan Eser Yağmur, sözlerini şöyle tamamladı: `İnsanlar Beşiktaş`tan ayrıldığım için üzüldüğümü zannettiler. Ama tersi, çok sevinçliyim. Ben Bursaspor`un büyüklüğünü biliyorum. Ayağım kırıldığında Beşiktaş, bana Bursaspor`un gösterdiği sevginin onda birini bile göstermedi. Başkan bir kere bile aramadı.`

Ders alıyorum

Ömer Kaplan, `Forvet mevkiinde Türkiye`nin önde gelen isimleriyle forma savaşı içine girdim. Zaman zaman onlardan bazı şeyleri öğreniyorum` dedi.

SAVAŞTA VARIM

Bursaspor Altyapısından yetişen ve A Takımda değişmezler arasına girmeye calışan Ömer Kaplan, forma savaşında kendisinin de olduğunu söyledi. Şuan takım olarak hazır olmadıklarını belirten Ömer Kaplan, `Gün geçtikçe takım olarak daha iyiye gidiyoruz. Ben bu sezon daha çok çalışıp daha fazla forma şansı bulmak istiyorum. Bu konuda kendime çok güveniyorum` diye konuştu.

LİGE RENK KATACAĞIZ

Hücüm bölgesinde oynayan oyuncuların hepsinin birer yıldız olduğunu ifade eden genç golcü Ömer Kaplan, `Tam bir forma savaşı var. Forvet oyunclarının hepsi Türk futbolunun önde gelen isimleri. Onlardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Sağolsun Raşit Hocam`da bana eksik olduğum yönlerimle ilgili yardımcı oluyor. Biz bu sezon Süper Lig`de oynayacağımız futbolla lige renk katmak istiyoruz` dedi.

El salla Ömer!

Bursaspor`un Gençlerbirliği`nden kadrosuna kattığı kaleci Ömer Çatkıç`a eski takım arkadaşları antrenmanlara takılmadan edemiyor. Yeşil beyazlıların antrenman yaptığı esnada üst sahada çalışan Başkent ekibinin oyuncuları, `El salla, Ömer el salla` dye tempo tutular.

Nevşehir Postası geniş yer ayırdı

Nevşehir`de yeni sezona hazırlanan Bursaspor`a Nevşehir gazeteleri de geniş yer ayırıyor. Nevşehir Postası gazetesi dünkü sayısında yeşil beyazlı takımı manşetten verdi.

Raşit Hoca kükredi

Çetiner, yarı sahada yapılan kontrol pas çalışmasında, `Bazı arkadaşlar dikkatsiz. Çok top kaybı yapılıyor` diye ikaz etti.

NEŞELİ BAŞLADI

Nevşehir`de 3 gündür yoğun tempoda Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Bursaspor`da, Teknik Direktör Raşit Çetiner oyncularını sürekli uyarıyor. Dün sabahki antrenmanda istasyon çalışmasıyla başlayan yeşil beyazlılar, ardından oyun oynadılar. Bursasporlu futbolcuların bu oynanan oyunlarda keyifli oldukları gözlendi.

PAS HATASI YAPMAYIN

Ardından yarı sahada 2 seri halinde 10`ar dakikalık kontrol pas çalışması yapan yeşil beyazlılar, pas hataları yapınca Raşit Hoca`yı çileden çıkardılar. Çetiner talebelerine, `Bazı arkadaşlar çok dikkatsiz. Çok top kaybı oluyor. Pas hatası yapıyorsunuz. Kendinizi biraz oyuna verin. Yarın karşınıza iyi bir rakip çıksa ne yapacaksınız` diye ikaz etti.

Koşmayan aç kalır

Deneyimli teknik adam, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait 1 Nolu sahada gerçekleştirilen sabah idmanında, öğrencilerine bir dizi uyarılarda bulundu. Kondisyon ve dar alanda pres çalışması şeklinde geçen antrenmanı sık sık durduran Çetiner, öğrencilerine şu sözleri sarfetti:

ALEMDAR KISA KESTİ
    "Artık kendimize gelelim. İdmanlara iyi konsantre olun. Bazı arkadaşlar dikkatsiz ve dağınık davranıyor. Koşmadan kimseye ekmek vermezler. Ligde herkes ekmeğini almak için uğraşacak. Ona göre mücadele edin ve koşun. Ayrıca, kimse kendi halinde davranmasın." Bu arada, antrenmanda tansiyonu düşen Orhan Alemdar, çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Neferim beklerim

Nevşehir'de iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Ömer, "Ben de çok çalışıp formayı kapmalıyım. Bu rekabette şanslı olduğumu düşünüyorum. Top saklamada biraz sorun yaşıyorum. Raşit hocam da beni bu konuda sürekli eğitiyor" diye konuştu. Forvette çok kaliteli isimlerin bulunduğuna da dikkat çeken golcü oyuncu, "Gencim sıramı beklerim. Bir gün gelecek ilk onbirin değişmez oyuncusu olacağım. Bundan hiç şüphem yok" şeklinde görüş belirtti.

Yönetim takipte

11 Temmuz'da Kayserispor ile oynanacak hazırlık maçını izleyecek yöneticiler, Raşit Çetiner'den kampın seyriyle ilgili bilgi de alacak.

1 NUMARALI İDDİA

Nevşehir kampında Bursa hakimiyet'e özel açıklamalar yapan deneyimli file bekçisi, "Rekabetin olduğu ortamda her zaman başarı vardır. Süper Lig'e her mevkide birbirini zorlayacak, alternatifli bir kadroyla hazırlanıyoruz. Herkes elinden geleni yaptığı, rekabetin de en üst seviye çıktığı zaman gerçekten ortaya güzel bir takım çıkar" dedi.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
    Geçen sezon her futbolcuya nasip olmayan şampiyonluk gibi doyumsuz güzellikte bir olay yaşadıklarını anımsatan Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Süper Lig'e çıkmak hepimizi mutlu etti. Ama, şimdi o güzel günleri bir kenara bırakıp, önümüze bakmalıyız. Çünkü, daha zorlu bir ligde mücadele edeceğiz. Başarılarımızın, devam etmesi için çok çalışmalıyız. Aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Bu ekibin de, elinden gelenin en iyisini yapıp Bursaspor'u Süper Lig'de sırtlayacağına inanıyorum."

OYNAMAK İSTİYORUM
    "Kendi mevkime iki yeni arkadaşım geldi. Ömer Çatkıç, kendini kanıtlamış, kaliteli bir kaleci. Diğer arkadaşımız da adaşım Yavuz Özkan. Formayı kapabilmek için rekabetin içinde yer alacağım. Ben de geçen sezonki başarılarımı sürdürmek istiyorum. Nevşehir kampında herkes bunun mücadelesini veriyor. Sonuçta kararı Raşit hoca verecek. Biz, çok çalışıp hocamızın takdirini bekleyeceğiz. Şu ana kadar, gerçekten iyi bir dönem geçiriyoruz. Bu birlikteliği sezon sonuna kadar sürdürmeliyiz."

O bir yıldız adayı

O bir yıldız adayı
    Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, taraftarın sabırsızlıkla beklediği yabancı transferi konusunda ilk adımı attıklarını, Rusya’nın Zenith St-Petersbourg takımından transfer edilen Velice Sumulikoski’nin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu iddia etti. Henüz transferin kapanmadığını, oynanacak hazırlık maçlarında ortaya çıkacak tabloya ve Raşit Çetiner’in isteğine bağlı olarak forvete ya da başka pozisyona bir oyuncu daha alınabileceğini vurgulayan Kızıl, bir süre önce menajerlik görevinden istifa eden A. Suphi Evke’nin yerine bir başkasının getirilmesinin düşünülmediğini, Vestel Manisaspor’un ısrarla istediği genç milli savunma oyuncusu Mehmet Yılmaz’ı da kesinlikle satmayacaklarını söyledi. Kızıl’ın son gelişmelerle ilgili olarak yaptığı açıklamalar, satır başlıklarıyla şöyle:
    ÇOK KONUŞULACAK
    “Yabancı transferi konusunda ince eleyip, sık dokuduk. Çabuk hareket ederek, yanlış yapmak istemedik. Bugüne kadar yabancı transferini ağırdan almamızın tek nedeni buydu. Makedon Sumulikoski’de karar kılarken birçok detayı gözden geçirdik. Yeni transferimiz, tam istediğimiz türde bir oyuncu. Bizim bünyemize ve takım yapısına uyum sağlama aşamasında sorun yaşayıp yaşamayacağına bilhassa dikkat ettik. Kendisi oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. Koşan, savaşan, deyim yerindeyse tekmeye kafaya sokan karakterde bir oyuncu. Aynı zamanda çabuk ve süratli. Pas organizasyonunu mükemmel beceriyor. Gerektiğinde orta sahanın her yerinde görev yapabilecek kapasite, çok yönlü bir isim. Yaşının genç olmasıyla, kariyerindeki devamlılık tercihimizde etkili oldu. Çetiner’in izleyip, alınmasını istediği bir oyuncuydu, yerine getirdik. Sumulikoski, Rusya’nın Zenith St.Petersbourg takımında istikrarlı form grafiğiyle hemen hemen bütün maçlarında yer almış. Beşiktaş’ı UEFA’dan eledikleri sene de takımın banko oyuncusuydu. Bizden yabancı transferinde yıldız oyuncu bekleyen taraftarlarımıza şunu rahatlıkla müjdeleyebilirim. Makedon Sumulikoski bu yıl Türkiye’de adından en çok söz ettiren yabancıların başında gelecek. Hatta yıldız olacak. O kadar iddialı konuşuyorum. Maçlar başladığında zaten herkes bunu görecek. Taraftarlarımızın içi rahat olsun.”

TRANSFER BİTMEDİ
    “Yabancı transferinde kontenjanımızı kullanırken, kulübün olanaklarını da göz önüne alıyoruz. Fazla uçmadan, ayakları yere basan bir politika izliyoruz. Bütçemiz belli. Hazırlık maçlarından sonra ortaya çıkacak tabloya göre, belki bir yabancı daha alabiliriz. Ama önce bunu Raşit Çetiner’in istemesi gerekiyor. Forvet de olabilir, başka bir pozisyona da. Zamana bağlı olarak sonuçlanacak bir şey. Fenerbahçe daha antrenörünü bile seçememiş, Galatasaray transferde siftah yapmamışken, biz yerli yabancı transferini neredeyse bitirdik. Alınan oyunculara ben de Raşit Hoca da kefiliz. Hepsi birbirinden kaliteli, klas, arkadaşlık olgusunu ön plana çıkartabilen, bundan önce oynadıkları kulüplere katkı koymuş, pırıl pırıl çocuklar. Küme düşen takımlardan oyuncu alıyoruz diye bizi eleştirenlerin, ligler başlayınca mahcup duruma düşeceklerine inanıyorum. Hata yapmadığımıza, tersine tam isabet kaydettiğimize inancım tam.”
    DUYGUSALLIK ZARAR VERİR
    “Geçen yıl takımı şampiyon yapan kadroda yer almış oyuncularımızın bazılarıyla yollarımızı zorunlu olarak ayırırken, biz de üzüldük. Ama futbolda duygusallığın yeri yok. Hepimiz profesyonel bir ortamda görev yapıyoruz. Bazı isimlerle ilgili çok fazla duygu yoğunluğu yaşanıyor. Bırakın da onlarla yollarımızı ayırma nedenleri bizde saklı kalsın. Emeği geçene teşekkür ettik. Haklarını verip, helalleştik. Yolları açık olsun. Bursaspor, kendisine hizmet verenleri asla unutmaz. Onlar da unutulmayacaktır. Ama bu ayrılık, Süper Lig koşullarında gerekliydi. Biz de gerekeni yaptık.”
    BİR DAHA MENAJER YOK
    “Ahmet Suphi Evke’nin istifasından sonra, ağzımdan kendisi ve aldığı kararıyla ilgili tek kelime yorum çıkmadı. Bundan sonra da çıkmayacak. A. Suphi Evke Bursaspor’a başarıyla hizmet verdi ve kendi yolunu kendisini çizdi. Bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Yeni bir menajer atama, ya da dışarıdan birisini getirme gibi bir kararımız yok. Sinan Engin sadece arkadaşımdır ve öyle kalacaktır.”
    MEHMET YILMAZ KALACAK
    “Bursaspor belirli bir süre daha; yani borçlarını sıfırlayana kadar, alt yapısından yetişen yıldız adayı oyuncularını dışarıya satmak zorunda. Ben de kendi yetiştirdiklerimle oynamak isterim. Üstelik bu en tabii hakkım da. Ama koşullar bir yerden sonra satmayı gerektiriyor. Çünkü ayakta kalabilmemizin başka bir yolu yok. Serdar Kurtuluş’u kulübün çıkarları için bıraktık. Kararımızdan da pişmanlık duymuyoruz. Bir gün bu süreç de bitecek ve yetiştirdiklerimizle yola devam edeceğiz. Serdar Kurtuluş’u Beşiktaş’a sattık ama, Mehmet Yılmaz’ı Vestel Manisa’ya verme gibi bir amacımız yok. Çünkü Raşit Çetiner kesinlikle kalmasını istiyor. O bakımdan bu dosya kapanmıştır.”

Kaynak: BursaHaber (H.D)

Yavuz ve Pancu ile işim zor!

Yavuz ve Pancu ile işim zor!
    İPLE ÇEKİYORUM
    Bursaspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği milli kaleci Ömer Çatkıç, yeni sezonla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Yıllardır Bursaspor'a transferinin gündeme geldiğini, ancak bir türlü gerçekleşmediğini belirten tecrübeli eldiven, sonunda yeşil-beyazlı formaya kavuştuğu için çok mutlu olduğunu, transfer teklifini kabul etmesinde Bursaspor'un arkasındaki inanılmaz taraftar desteğinin etkili olduğunu söyledi. Gençlerbirliği'nin tesis ve yönetim bakımından büyük bir kulüp olduğunu, ancak taraftar yoksunluğunun sıkıntısının hissedildiğini anlatan tecrübeli file bekçisi, ''Bursaspor ise gerçekten büyük bir camia. Muhteşem taraftarımız ile buluşacağımız günü iple çekiyorum'' yorumunu yaptı.

YERLİLER ELEŞTİRİLİYOR
    Ömer, takımda arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu, en büyük rekabeti yaşayacağı Yavuz ile de çok iyi anlaştıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Rakiplerim oldukça zorlu. Biri geçen sezon Lig A'nın en az gol yiyen kalecisi Yavuz, diğeri de 'Kadıköy Panteri' olarak anılan Pancu. Şaka bir yana, bu sezon kalede müthiş bir rekabet olacak. Bu da Bursaspor'a yarayacak. Önemli olan kimin oynayacağı değil, Bursaspor'un başarısı.'' Türkiye'de yerli oyuncuların çok eleştirildiğini öne süren deneyimli kaleci, yabancı oyunculara daha toleranslı davranıldığını kaydetti. Ömer, tüm dünyada ırkçılığın ön plana çıktığını, yabancı oyunculara karşı tepkiler olduğunu söyleyerek, şöyle devam etti:

TÜRKİYE CENNET
    “İtalya'da oynayan arkadaşlarımız anlatıyor; kaybedilen bir maçın ardından tüm gazeteciler yabancı oyunculara yükleniyormuş. İtalyan oyuncular aleyhine ise bir şey yazılmıyormuş. Bizde ise tam tersi. 'Yabancı oyunculara kötü davranılsın' demiyorum, ama aynı tolerans yerli oyunculara da gösterilsin. Türkiye yabancılar için cennet.” Gaziantep'te oynarken Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını, prensipte de anlaştığını belirten Ömer, Cordoba'nın gönderilmemesi üzerine bu transferden vazgeçtiğini ifade etti. Tecrübeli kaleci, ”Beşiktaş'a 'Cordoba'yı gönderirseniz gelirim' dedim. İsmi bende kalsın bir yönetici, 'tamam gel sonra göndereceğiz' dedi. Ben de bunun üzerine Gençlerbirliği'ne gittim” diye konuştu.

Kaynak:BursaHaber (H.D)

Bursaspor takımının çok değişik bir havası var. Yönetimiyle, stadıyla, futbolcularıyla hatta web sitesiyle bile üç büyükleri andırıyor. Bu sene kesinlikle üst düzet bir futbol oynayacaklarına inanıyorum..

bakalım bursa neler yapacak bu sene baya hızlı girdiler

Quote Originally Posted by ermoon34
    Bursaspor takımının çok değişik bir havası var. Yönetimiyle, stadıyla, futbolcularıyla hatta web sitesiyle bile üç büyükleri andırıyor. Bu sene kesinlikle üst düzet bir futbol oynayacaklarına inanıyorum..
    Quote Originally Posted by hurmet
    bakalım bursa neler yapacak bu sene baya hızlı girdiler
    Biz Bursaspor ile yatıp kalktığımız için dışarıdan bir gözle bakıldığında nasıl bir kulüp olarak görülüyor? bu açıdan yapılan görüşler ve siz değerli forum üyelerinin yaptığı farklı ve renkli görüşler bizi mutlu ediyor. Gerçekten teşekkürler. Bu sene Bursaspor'dan önemli bir başarı beklemiyoruz taraftar olarak, yeni bir takım ve süper lige yeni çıktığımızdan dolayı da böyle bir beklenti içinde olamayız da, ama önümüzdeki 2-3 sene içinde taraftarımızı mutlu edecek başarılar bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw artık yeter içim içime sığmıyo artık bursasporumu görmek için sabırsızlanıyorumm

KOMBİNELER HIZLA TÜKENİYOR

BU SEZON BURSASPOR`U İZLEMEK İSTİYORSANIZ ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

2006-2007 sezonu kombine bilet satışları 21 Temmuz Cuma günü saat:18:00 sona eriyor ...

Hızla biten Vip ve Kapalı Tribünler , % 96 sı satılan Maraton biletleri dışında kalan Kapalı Kale Arkası ve Açık Kale Arkası tribünlerinin satışı devam etmektedir.

Kapalı Kale Arkasında satışlar 3000 e yaklaştı. 2006-2007 sezonunda Bursaspor`u Bursa Atatürk Stadyumunda izlemek istiyorsanız, sayılı miktarda kalan Kapalı Kale Arkası ve Açık Kale Arkası biletlerinizi almanızı hatırlatırız...

Kombine biletlerimize satışa çıktığı günden beri büyük ilgi gösteren taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kaynak : BURSASPOR.ORG
    Tarih : 05.07.2006 Çarşamba

Danut Cornel FRASINEANU

Adı: Danut Cornel FRASINEANU
    Doğum Tarihi: 20.08.1976
    Doğum Yeri: Caracal
    Boy: 170 cm
    Kilo: 67 kg
    Uyruğu: Romanya
    Posizyon: Sol Bek- Ortasaha

Bursaspor ortasahasının atom karıncası, az ama attığı gollerin kalitesi, esteği ve güzelliği ile taraftarın şapka çıkardığı CORNEL DANUT FRASINEANU, 20 Ağustos 1976’ da 34.603 lük nüfusu ile Romanya’nın, Olt eyaletinde, Jiu ve Olt nehirleri arasında yer alan Caracal şehrinde doğdu.

Profesyonel futbol hayatına 20.05.1995 de Romanya Diviza A’ da Universitatea Craiova takımında Otelul Galati takımına karşı aldıkları 2-1 lik galibiyet ile başlayan Frasi, o sezon sadece 2 defa takımının formasını giyerek Minerul Motru’ ya transfer oldu. Minerul’ da geçirdiği iyi sezonun ardında 23 maçta 7 gol atarak göz doldururken devamında 4 sezon arka arkaya oynayacağı ilk kulübü Universitatea’ ya geri döndü. 2000 yılında Rapid Bucuresti takımına imzayı atan Frasi, 25 maçta takımının formasını giyerek güzel bir sezon geçirdi. Daha sonra 2001 yılında Universitatea ve 2002 yılında transfer olduğu Dinamo Bucuresti takımlarında 30 kez forma şansı bulup 3 gole adını yazdırdı. Romanya’ da futbol hayatını sürdürdüğü sırada ; Rapid Bucuresti forması ile UEFA kupasında 2 kez, Dinamo Bucuresti ile de UEFA Şampiyonlar Ligi’ nde 2 kez forma giyme şansı buldu.

2003 yılında Hagi’ nin, Bursaspor’ da teknik kadronun başına getirilmesi ile birlikte Romanya’ dan beraberinde getirdiği 4 Rumen futbolcudan biri olan Frasineanu, Türkiye ve Bursa macerasına başlayan imzayı 01 Temmuz 2003 de yeşil beyaz formayı giyerek attı. Süper Lig’de 30 maç forma giyme şansı bulan Frasineanu sezonu 4 gol atarak kapadı. Ardından Bursaspor’ un Lig A’ ya küme düşmesi ile birlikte takımda kalarak Süper Lig yolunda 2 sezondur Lig A’ da forma giyiyor ve bu sezon attığı güzel aynı zamanda takımına puan kazandıran önemli goller ile başarılı bir sezon geçiriyor.

Evli ve iki kız babası olan Frasineanu üniversite mezunu. Hobileri arasında balık tutmayı ön plana çıkarırken hayalinin takımınında Barcelona olduğunu söylüyor , Bursasporlu taraftarlarının sevgilisi olarak daha uzun yıllar Bursasporumuza hizmet etme düşüncesinde olduğunu ifade ederek; biliyorum ki hayatımın en güzel günlerinden biri Bursasporun Şampiyonluğunu kutlayacağımız gün olacak ve ben bu günü sabırsızlıkla bekliyorum diyerek ona duyulan sevginin sebebini de bize bir kez daha hatırlatmakta.

O artık bizden biri. O bizim Fresimiz zaten. Romanyadan gelen sevimli ,yaramaz çoçuk tadında, 90+ lı dakikaların sihirli golcüsü.

Biz O’nu çok sevdik…

Kaynak: www.bursasporum.com

DetaylarBURSASPOR NEVRESİM TAKIMIFiyatı : 75 YTL
    DetaylarBÜZGÜLÜ BURSASPOR TORBA ÇANTAFiyatı : 17 YTL
    DetaylarŞAMPİYONLUK ATKISIFiyatı : 35 YTL
    DetaylarŞAMPİYONLUK FORMASIFiyatı : 35 YTL
    DetaylarŞAMPİYONLUK BAYRAĞIFiyatı : 10 YTL
    DetaylarŞAMPİYONLUK BAYRAĞIFiyatı : 10 YTL

MAYIS - HAZİRAN 2006 SAYISI
    Tarih Seni Yazacak - Şampiyonluk Özel Sayısı Tam 94 Sayfa - Poster Hediyeli
    Sadece 5 YTL

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by johnhartson
    KOMBİNELER HIZLA TÜKENİYOR

BU SEZON BURSASPOR`U İZLEMEK İSTİYORSANIZ ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

2006-2007 sezonu kombine bilet satışları 21 Temmuz Cuma günü saat:18:00 sona eriyor ...

Hızla biten Vip ve Kapalı Tribünler , % 96 sı satılan Maraton biletleri dışında kalan Kapalı Kale Arkası ve Açık Kale Arkası tribünlerinin satışı devam etmektedir.

Kapalı Kale Arkasında satışlar 3000 e yaklaştı. 2006-2007 sezonunda Bursaspor`u Bursa Atatürk Stadyumunda izlemek istiyorsanız, sayılı miktarda kalan Kapalı Kale Arkası ve Açık Kale Arkası biletlerinizi almanızı hatırlatırız...

Kombine biletlerimize satışa çıktığı günden beri büyük ilgi gösteren taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kaynak : BURSASPOR.ORG
    Tarih : 05.07.2006 Çarşamba
    çok şükür ben aldım rahatımm

Ben de aldım rahatım ama keşke şu bizim stad kapasitesini artırsalar. Ama bu sene tüm kombineleri satın alarak bu stadın bize yetmediğini göstermiş olacağız. Umarım 2-3 sene içinde stad kapasitesini en az 35-40 bin arasında yaparlar. Türkiye'nin en modern tesisi Özlüce Tesisleri de Aralık / 2006 'da A planı bitiyor. Artık sıra geldi stada. Hadi hayırlısı...

06 TEMMUZ 2006 - PERŞEMBE HABERLERİ

Timsah güç peşinde

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de kamp yaparak geçiren Bursaspor, kondisyon ağırlıklı çalışmalarına devam ediyor.

Teknik ekibe yeni katılan kondisyoner Türker Kırpan'ın nezaretinde güç depolayan Yeşil Beyazlı futbolcuların her geçen gün performanslarının artması Teknik Direktör Raşit Çetiner'i sevindiriyor.

UYARILAR İŞE YARADI
    Sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ile Ömer Aysan Barış'ın ayrı çalıştıkları dün sabahki idmanda oyuncuların ilk günlere oranla daha iyi durumda oldukları gözlendi. Çetiner'in de ilk gün yaptığı sert uyarılar etkisini yavaş yavaş gösterirken, Yeşil Beyazlılar, akşam gerçekleştirilen antrenmanda da taktik üzerinde durdu.

(Bursa Hakimiyet)

Makedon’da tam isabet

Bursaspor Teknik Direktör Raşit Çetiner, Rusya'nın Zenit kulübünden transfer ettikleri Velice Sumulikoski'nin kaliteli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Makedon futbolcuyu Ümit Milli Takım’dan tanıdığını belirten Çetiner, "Apoleti olan bir oyuncu. Bursaspor gerçekten kaliteli bir ismi kadrosuna kattı. Aradan geçen zamanda kendisini hep takip ettim. Rusya'da iyi bir sezon geçirmiş. 25 yaşında bize fayda sağlayacak oyuncu aldık" dedi.

(Bursa Hakimiyet)

`Biz birer sanatçıyız`

" Tecrübeli filebekçisi, `Atatürk Stadı`nda antrenman yapıyoruz. 3 bin kişi çalışmayı seyrediyor. Gençlerbirliği`nde maça bu kadar taraftar gelmiyordu. Bu yüzden Bursaspor ilk tercihim oldu` dedi. "

TARAFTARSIZ OLMUYOR

Bursaspor`a transfer olduktan sonra her fırsatta taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlandığını belirten kaleci Ömer Çatkıç, kendilerinin birer sanatçı olduğunu, taraftarsız da futbolun zevk vermediğini söyledi. Gençlerbirliği`nde taraftar desteğinin hiç olmadığını ifade eden Ömer Çatkıç, şöyle konuştu: `Arkanızda taraftar desteği olmazsa başarılı olma şansınız hiç yok. Ancak şunu da belirmek istiyorum. Lig A`da Bursaspor her maçını kazandı. Süper Lig`de böyle olmayacak. Ona göre destek olsunlar.`

TEPKİ OLMUYORDU

`Ben Gençlerbirliği`nde oynarken Mesut Bakkal Hocam`a da takımdan ayrılmak istediğimi söylemiştim. Taraftar desteği olmayınca inanın tıkanıyorsunuz. G. Birliği`nde ekonomik açıdan bir sıkıntımız yoktu. Ona rağmen gitmek istedim. Ben şöyle düşünüyorum. Bizlr bir sanatçıyız. Maça gelen insanlar var. Onlara birşeyler sunmak zorundasınız. Gençlerbirliği`nde Kötü de oynasanız, iyide oynasanız hiç tepki olmuyordu.`

İLK TERCİHİMDİ

`Bana Trabzonspor, Ankaraspor ve Konyaspor`dan teklifler vardı. Menajerime Bursaspor olursa çok memnun kalacağımı söyledim. Düşüne biliyormusunuz. Atatürk Stadı`nda antrenman yapıyoruz ve karşınızda 3 bin kişi idman seyrediyor. Biz Gençlerbirliği`nde oynarken 3 bin kişiye futbol bile oynayamıyorduk. Bana `Bursaspor`a gidiyorsun, kötü olursa taraftarı görürsün` dediler. Benim düşüncem iyi de olsa, kötü de olsa alkışta olacak tepki de olacak. Normal karşılıyorum.`

ÇETİNER`E HAYRAN

Kendisinin Teknik Direktör Raşit Çetiner ile de bir anısının olduğunu, Bursaspor`u da bu yönden seçtiğini belirten Ömer, `A Milli takımla yurt dışından geliyoruz. İstanbul`a 1 gün önce geldik. Benim de antrenman yapmam lazım. Tam Can Çobanoğlu ile konuşurken Raşit Hocam devreye girdi ve ben seni çalıştırırım dedi. Ertesi gün Ataköy`e gittik ve bana antrenman yaptırdı. Bu da beni çok etkiledi. Çok disiplinli bir hoca` dedi.

SANKİ 10 YIL OLDU

Takımda Yavuz Eraydın gibi kaliteli bir kalecinin yer aldığını anlatan Ömer Çatkıç, `Rekabet başarıyı getirir. Futbol bir takım oyunu. Bana göre oynayan da oynamayan da takımın başarısı çin katkı koymalı. Her oyuncu oynamak ister. Ancak bunun kararını hoca verir. Takımda yıldız oyuncu diye bir şey yok. Takım oyunu oynayalım. Başarı zaten gelir. Şuan inanın sanki 10 yıldır birlikteymişiz gibi bir hava var` diye konuştu.

HEDEF ASLA BİTMEZ

Bursaspor formasıyla A Milli Takım`a da gitmek istediğini vurgulayan Ömer, sözlerini şöyle tamamladı: `Benim performansımda düşüş olduğuna katılmıyorum. Gençlerbirliği`nde ciddi bir sakatlık geçirdim. Dünya Kupası, Konfederasyon Kupası ve Avrupa Şampiyonası gördüm. Bursa`da sergileyeceğim performansla tekrar A Milli Takım`a gitmek istiyorum. Bir futbolcunun hedefi biterse futbolu bırakması gerekir.`

(Olay)

ORASI BAŞKA BİR YER

Bursaspor'un Malatyaspor'dan transfer ettiği Volkan Kürşat Bekiroğlu, "Dışardayken korktuğumuz, çekindiğimiz bir takımın formasını giyeceğim için mutluyum" dedi.

Nevşehir kampında Bursa hakimiyet'e özel açıklamalar yapan deneyimli futbolcu, "Geçen sezon Trabzonspor'da oynarken Bursa'dan teklif almıştım. Süper Lig'e çıktığı zaman beni transfer etmek istediklerini söylemişlerdi. bu nedenle ilk tercihimi buradan yana kullandım" dedi.

6-0'LIK MAÇI UNUTAMAM
    Yeşil Beyazlı takımla yeniden bir çıkış yakalamak istediğini kaydeden Volkan, şunları söyledi: "Başarılı olmayı ve aldığım paranın hakkını oynayarak vermeyi istiyorum. Buradaki atmosfer gerçekten çok güzel. Adanaspor'da forma giyerken, Bursaspor'a Atatürk Stadı'nda 6-0 yenilmiştik. O günü hayatım boyunca unutamam. Taraftarların muhteşem desteği karşısında etkilenmiştim. Bütün takımlar Bursa'ya çekinerek geliyor zaten. Çünkü, tribünlerin coşkusu herkesi büyülüyor."

BÖYLESİNİ BEKLEMİYORDUM
    "6-0'lık zaferleri şimdi ben yaşayacağım. Seyirciler bizim itici gücümüz olacak. Gerçekten çok güzel bir kadromuz var. Transferde de şampiyon olduk. Transfer yapılmak için oyuncu alınmamış. İhtiyaca göre hareket edilmiş. Hepsi kendini kanıtlamış isimler. Böyle güzel bir ortam beklemiyordum açıkçası. Geleli daha kısa bir süre olmasına rağmen, arkadaşlarla hemen kaynaştık. Şimdi bunu, saha içi uyumuna da dönüştürüp, istediğimiz hedefe ulaşmalıyız."

(Bursa Hakimiyet)

Adresim artık burası

BİLİNEN BİR TAKIM
    İkinci etap çalışmalarını Nevşehir'de sürdüren Bursaspor'da yeni transfer Velice Sumulikoski önceki gece kampa katıldı. Yorgun olduğu için sabah çalışmasına çıkartılmayan Sumulikoski, yeşil beyazlılarla ilk kez dün akşam antenmana çıktı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Makedon oyuncu Bursa'ya geldiği için kendini iyi hissettiğini söyledi. Sumulikoski, “Bursaspor hakkında çok iyi şeyler duydum. bilinen bir takım. Milosevski bana Bursaspor'un çok iyi bir takım olduğunu söyledi” dedi.

İYİ BİR SINAV OLACAK
    Bursapor'da hedeflerinin neler olduğu şeklindeki bir soruya Makedon oyuncu, şunları söyledi: ”İlk olarak takıma uyum sağlamaya çalışacağım. Elimden gelenin en iyisini vereceğime inanıyorum. Bursaspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladım. Adresim artık burası. Benim için iyi bir sınav olacak. Ondan sonrasını hep birlikte göreceğiz.” Sumulikoski daha sonra Teknik Direktör Raşit Çetiner'le bir araya geldi. Çetiner'le yaklaşık 5 dakika sohbet eden Makedon oyuncu sonra çalışmaya katıldı.

(Bursa Haber)

Onun apoleti var!

" Raşit Hoca, Sumulikoski`nin çok kaliteli ve genç bir oyuncu olduğunu söyledi. Nevşehir kampında ilk antrenmanına çıkan Makedon futbolcu, Çetiner`den övgü aldı. "

İYİ TANIYORUM

Bursaspor`un üçüncü yabancısı Makedon önlibero Velice Sumulikoski önceki geceyarısı katıldığı Nevşehir kampında takımla birlikte ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Raşit Çetiner, Rusya`nın Zenit Saint Petersburg takımından transfer edilen Makedonya A Milli Takımı oyuncusu Velice Sumulikoski`yi çok iyi tanıdığını söyledi.

İŞİMİZİ GÖRECEK

Makedon oyuncuyu Ümit Milli Takımdan beri takip ettiğini belirten Raşit Çetiner, `Apoleti olan bir oyuncu. Zenit takımında yabancı kontenjanını boşaltmak için göndermek istediler. Bizde aldık. 25 yaşında gencecik, çokta yetenekli bir oyuncu. Bize işimizi görecek bir arkadaş lazımdı. Onu da bulduk. Bu transferin gerçekleşmesinden dolayı başkanımıza ve yönetimize teşekkür ediyorum` diye konuştu.

ADRESİM BURSASPOR

Bu arada, yol yorgunluğu nedeniyle sabah antrenmanına çıkmayıp, dinlenen, akşamki çalışmada ise yer alan Sumulikoski yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı. Bursaspor`a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Makedon futbolcu, `3 yıllık anlaşma yaptım. Bundan sonra adresim Bursaspor. Takıma uyum sağlayıp, elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Şuan kendimi iyi hissediyorum. Tek düşüncem burada başarılı olmak` dedi.

(Olay)

Giyersem çıkarmam!

Bursaspor'un gelecekte kendisinden çok şey beklediği oyunculardan olan Veli Acar, hazırlık çalışmalarını değerlendirdi.

Sezon başı çalışmalarının her zaman yorucu geçtiğini fakat Nevşehir havasının böyle zor çalışmalar için ideal olduğunu belirten genç futbolcu, “Takıma yeni katılanlar ile çabuk bir kaynaşma oldu. İyi bir uyum sağlandığına inanıyorum. Ağbeylerimiz bize her bakımdan yardımcı oluyor. Bursa'ya bütün eksiklerimizi giderip dönmek istiyoruz” dedi. Kendi hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Veli, ”Kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Özellikle hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koymaya çalışacağım. Hocam görev verirse, formayı alıp bir daha çıkarmayacağım” ifadesini kullandı.

(Bursa Haber)

Daha görevimiz bitmedi

REKABET YAŞANACAK
    Geçtiğimiz sezon yeşil beyazlı forma altında başarılı bir grafik çizen Ömer Aysan Barış BURSA HABER'e ilginç ve önemli açıklamalarda bulundu. Aysan'la sohbetimize yeni transferleri ve Nevşehir kampını konuşarak başladı: “Bursa'da iyi bir kaynaşma dönemi geçirdik. Nevşehir'deki hava çok güzel. Bizim için bu çok önemli, çünkü tempolu idmanlar yapıyoruz. Bu bizi bayağı rahatlattı. Yeni katılan arkadaşlarla çabuk kaynaştık. Yeni arkadaşların hepsi iyi insanlar. Ben takıma huzuru bozacak oyuncu alınabileceğini sanmıyorum, iyi bir rekabet yaşanacak. Kim formayı hakederse o giyecek. Ben de kendi adıma bu pastadan pay almak istiyorum.”

BİRLİKTELİK SÜRMELİ
    Süper Lig'e çıkmakla görevlerinin bitmediğini ve şehirdeki birlikteliğin bu sezon da devam etmesi gerektiğinin altını çizen Ömer Aysan, ”Bursaspor hak ettiği yere geldi. Şehir olarak gerçekten çok iyi bir kenetlenme vardı. Bunun sonucunda lige yükseldik. Ama ben görevimizin burada bittiğini düşünmüyorum. Şimdi yeni bir görev, yeni bir misyon üstlendik. Tabii kentte aynı unsurların devam etmesi de çok önemli. O zaman Süper Lig'de de başarılı oluruz. Öncelikli hedefimiz Bursaspor'un başarısı” dedi.

KENDİME SORUYORUM
    Dünya kupası maçlarını izliyorsun, hiç kendine 'ben niye o futbolcular gibi değilim' sorusunu yöneltiyor musun şeklindeki sorumuza Ömer şöyle cevap veriyor: ”Dünya Kupasını izlediğimde ben de kendime aynı soruyu soruyorum. O da bir insan diyorum. Mesela Zidan 30 yaşında Zidan olarak oraya konmamış. Ben bunu her zaman kendi kendime soruyorum. Hedefsiz olmuyor bu işler. Benim de hedefim ilk etapta A2 milli takım forması giymek. Bu konuda hırsıma güveniyorum.”

ŞANSIMIZ OLMADI
    Hedefleri konusunda da açıklamalarda bulunan genç yetenek, “Ben A milli takım formasını giymeyi çok istiyorum. Ama çok çalışmamız gerektiğini de biliyorum. Bursaspor'un ligdeki başarısının önümüzü açacağına inanıyorum. Geçen yıl Fatih Terim, bir çok oyuncuyu A milli takıma ya da A2 milli takıma çağırdı. Biz Lig A'da oynadığımız için böyle bir şansımız olmadı. Aramızda çok iyi oynayan oyuncular olmasına rağmen, dediğim sebeplerden çağrılmadı. Bursaspor Süper Lig'de başarılı olur. Bundan da biz kendimize pay çııkarmak istiyoruz. Çünkü futbolcularla takımın başarısı orantılıdır” dedi

TÜRK FUTBOLUNUN EKSİĞİ
    Bireysel çalışma yapmanın önemine dikkat çeken Ömer, bu konuyla ilgili çarpıcı ve bir o kadar da düşündürücü cümleler sarfetti. Genç oyuncu, “Bence, Türk futbolundaki en büyük eksikliklerden biri bireysel çalışmanın olmayışı. Bazı oyuncular çok iyi frikik kullanıyor, bazıları çok iyi orta yapıyor, bazıları da kolay adam geçebiliyor. Bunlar çalışma ile olan şeyler. Çok şahit oldum; daha önceki zamanlarda bazı hocalarımız, çalışma yapmak istememize rağmen buna müsaade etmiyorlardı. 'Yorgunsunuz, olmaz' diyorlardı. Bu Türk futbolunun alt yapısında olmayan birşey. Eksiklerimizi gidermemiz lazım ama malesef bunu yapamadık, yaptırtmadılar” dedi.

(Bursa Haber)

Yeni rakip Erzincan

" Nevşehir kampındaki ilk hazırlık maçını yarın saat 17.00`de Gençlerbirliği ile oynayacak olan Bursaspor`un pazar günkü rakibi değişti. "

Daha önce Azerbaycan`ın Nefci takımıyla yapılacağı açıklanan maç Teknik Direktör Raşit Çetiner`in talebi üzerine iptal edildi. Yeşil beyazlılar aynı gün Erzincanspor ile karşılaşacak. Bursaspor 11 Temmuz`da Kayserispor, 13 Temmuz`da Keçiörengücü, 15 Temmuz`da da Yozgatspor ile oynayıp kampı tamamlayacak.

(Olay)

www.bursaspor.org.tr resmi web sitesi ön yüzü biraz değişmiş ve çokta güzel olmuş.

Evet bende baktım güzel olmuş . Ayrıca önceden sitedeki başlıklar 2.Lig'e göreydi, Süper Lige göre ayarlanmış. Kısacası Bursaspor.org Turkcell Super Ligine çıktı hepimize hayırlı olsun. Bu süperligteki şampiyon sitelerden bir tanesi diyebilirim.

Hedef güzel oyun

Bursaspor yeni sezonun ikinci etap hazırlıklarına Nevşehir'de başladı. Teknik direktör Raşit Çetiner, Bursaspor olarak iyi olma çabası içerisinde olduklarını belirterek, "Hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak" dedi. Bursaspor'un yeni transferi Velice Sumulikoski dün kampa katıldı. 25 yaşındaki Makedon orta saha
    oyuncusu akşam idmana çıktı ve takımla çalıştı.

Kaynak: Pasfotomaç

Velice Sumulikoski çok kaliteli bir oyuncu ve kafayı tekmeye sokacak kadar savaşçı bir oyuncuymuş. Orta sahada oyun kurucu olarak pas yapma yüzdesi çok yüksek ve etkili paslar veren bir oyuncu olduğu söyleniyor. Ümit ediyorum ki Türkiye'deki en başarılı orta sahalardan birisi olur. Üstelik 25 yaşında olmasına rağmen 40 kez giydiği A Milli formayla mücadele etmiş.

Raşit Hoca'mızın geçemn sene nekadar isabetli transferler yaptığını gördük. O yüzden Velice Sumulikoski 'nin de çok başarılı bir futbolcu olduğuna ve çok etkili bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Diğer transferler de çok kaliteli. Yaw bazen düşünüyorum da yapılan transferlerle biz ilk 5'e oynarmışız gibi geliyor bana!!! Ne dersin?

Hakikaten açıkçası ben de kurulan bu isabetli kadro ile kaliteli bir oyun sergileyerek üst sıraları zorlayacağımıza inanmaya başladım. Raşit Hoca'mız her nekadar ilk sene hedefimiz süper ligde kalabilmek şeklinde temkinli açıklamalar yapsa da ben UEFA için oynayabilecek yeterli kapasitede bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu taraftar zaten ölü oyuncuyu bile diriltir.

Sayfa 3 / 25 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri