Sayfa 448 / 1204 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
13,411 ile 13,440 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi yerli transferler yaparak faydalı bir transfer dönemi geçireceğiz diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ligin daha çekişmeli olması adına ve Türk futbolunun ilerlemesi adına Fatih Terimin gelmesine çok sevindim bence şuanda en iyi Türk teknik adam kendisidir.Umarım Türk teknik adam sevdasından vazgeçilmez.Türk futbolunu çok güzel günler bekliyor benim görüşüm.Aykut Kocaman,Şenol Güneş,Fatih Terim,Tayfur Havutçu,Ertuğrul Sağlam,Tolunay Kafkas,Abdullah Avcı,Bülent Uygun,yarı Türk sayabileceğimiz Şota bence çok iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Terim'den Aysal'a; "Hamit'i al'

19 Mayıs 2011 Perşembe * 10:40

Real Madrid ve Liverpool'un ardından Galatasaray da Hamit Altıntop için nabız yoklamaya başladı. Altıntop için Fatih Terim de devreye girdi.

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'e veda etmesinin rağmen Bavyera temsilcisin Zenit ile oynayacağı maç için Rusya'ya giden Hamit Altıntop için her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. İspanyol Marca ve AS Gazetesi'nin ısrarlı bir şekilde Real Madrid'e transfer olacağını iddia ettiği Hamit Altıntop, Rusya yolculuğu sırasında ise konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

Real Madrid'in istediği iddia edilen Hamit Altıntop için İngiltere Premier League takımlarından Liverpool da devreye girdi. Hamit'i ısrarlı bir şekilde kadrosuna katmak isteyen Liverpool, Hamit'e yıllık 3.5 milyon avro teklif edecek... Real Madrid ve Liverpool'un yanı sıra Galatasaray da Hamit için nabız yoklamaya başladı.

Fatih Terim ile her konuda anlaşmaya varan Ünal Aysal, Hamit Altıntop'u Türkiye'ye getirmek için tüm imkanlarını seferber edecek. Fatih Terim'in de etkisiyle Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Hamit ise Real Madrid transferinin gerçekleşmemesi durumunda tercihini Galatasaray'dan yana kullanacak.

WEBASLAN EDİTÖR'ÜN NOTU;
    Real Madrid'in Hamit Altıntop'u transfer etmek istediği şu anda sadece bir 'iddia'... Real Madrid'in basındaki kalesi olan Marca, ısrarlı bir şekilde Hamit'in Real Madrid'e transfer olacağını ve Madrid temsilcisinin de bu açıklamayı önümüzdeki hafta yapabileceğinin altını çiziyor. Marca'nın transfer iddiaları üzerinde durmak gerekir, zira Nuri Şahin'in de Real'e transfer olacağını günler öncesinde duyuran gazete de Marca...

Tabii ki her gazetede olduğu gibi Marca'da da zaman zaman transfer iddiları, haberleri yerini bulmuyor... Marca'nın Sergio Agüero'nun Real Madrid ile 2016 yılına kadar sözleşme imzaladığını günlerce duyurması hafızalardaki yerini hala koruyor. Transfer pazarında her an her şey olabilir, beklemek ve her habere 'YALAN' damgası vurmamak gerekir.
    Kaynak: Webaslan.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hazarbuyuka Hazar Buyuka
    Galatasaray'da defans bolgesine kesinlikle takviye yapilacakmis. Neyse korktugum basima gelmedi.

İçimden(!) bir ses Orhan da gelecek diyor

Elmander GS'de hayirli olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Elmander ve Fatih hocayı açıklamış Ünal başkan...Daha bekliyoruz bombaları

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Her sene şu Elmander yazılır çizilirdi. Adam başkan oldu. 2. gün getirdi Elmander'i.

Helal olsun.

Sürpriz bir isim kaleci olarak gelecekmis. Büyük ihtimalle de Kallström bitti sanirim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Sürpriz bir isim kaleci olarak gelecekmis. Büyük ihtimalle de Kallström bitti sanirim.
    Yabancı kaleci sanırım kaleci sürpriz diyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kaleye hangi süpriz isim gelecek acaba
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi yarın 15:00 da başlayacağına göre maça Fatih Hoca çıkacak demi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İtaLya dan oLabiLir kaLeci. Buffon akLıma geLen iLk isim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaleciyi çok merak ediyorum.Başka bir forvet alınacağını sanmıyorum.Orta saha kale ve defansa adamlar alınır.Arda da bu sene kalacak gibi geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

"Dünya çapında ses getirecek oyuncu aklımızda var.Şimdi söylersem herkes teklif götürür.Drogba'nın talibi çok var biz de oluruz.Ayrıca çok sürpriz bir kaleci çıkabilir..."
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Elmander hayırlı olsun çok sevindim.Frey gibi geliyor bana.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Frey olabilir..

Selçuk-Kallström göbeğini oluştururlarsa süper olur..Haftaya baya isim açıklanacak gibi..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mustafa Sarp,Ayhan,Cana gibi orta sahadan KaLLström,SeLçuk gibi orta saha hattına geçiş biLe şu anda ki mevcut kadronun uçmasına yeterLi oLur ki ELmander gibi çok iyi bir forvet geLdi. ELmander çok goL atmıyor ama her takımda buLunması gereken bir santrafor. SürekLi koşar, Rakibi yorar, HırsLıdır, tekmeye kafa sokar, sürekLi rakip savunma iLe boğuşarak onLarı yorar. Fatih Terim in sürekLi Pres yapan sisteminde en önde bu stiLe uyacak nokta isim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

çok ucuk ama bana j.cesar gibi geliyo o kaleci dedikodularıda vardı zaten taffarel konuşmuş gibisinden

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Galatasaray ın tekrar bu kadar iddialı dönmesi güzel oldu

Bu arada kaleci Mondragon olmasın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elmander Fatih hocanın sisteminde yeni Hakan Şükür olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cesar ve Buffon çok uç noktalar.Gelmeleri imkansız bana göre.Bende Frey'in geliceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fatih hoca ve elmander hayırlı olsun.Kalströmde büyük ihtimal haftaya bizde.İyide bir kaleci aldığımz zaman takım iskeleti olarak az çok toparlanmış oluruz.

Bence en güzel yanı bu transferlerin daha haziran bile olmadan neredeyse bitmiş olması.Normalde son gün alıyoduk adamları.

Frey güzel bir transfer olur. Kallström gelirse benim kadar sevinen olur mu bilmiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence Morgan De Sanctis
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lazio'dan Muslera'yı alsak keşke

Elmander Kallström ikisi de yillardir medyada cikardi ugrasirdik alinmazdi Ünal Aysal tas catlasin 1 aydir baskanlik icin calisiyor Elmander GS'de, büyük ihtimalle de Kallström biter yakinda.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Saçma sebeplerle Elano gönderilmemiş olsa, Arda-Kallström-Elano gibi bir hatta sahip olabilirdiniz. İleride de Elmander... çok iyi bir dörtlü olurlardı. Yok pahasına gönderildi Elano resmen...

Birde bence defans dörtlüsü şimdiden hazır, Hakan-Gökhan-Servet-Sabri... oldu olacak kalan yerleri de söyleyeyim Cana nın yanına bir oyuncu ve sağ açığa bir oyuncu bulunduğu zaman tamamdır bence. Bu alınacak iki oyuncudan biri Selçuk olursa ne ala, yoksa defans hattı Türklere emanet olur, ki bana göre Türkiye Ligi ni kaldırabilecek seviyedeler...

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Yok pahasına gönderildi Elano resmen...
    Kesinlikle katılıyorum. Böyle bir oyuncudan faydalanamadık !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabancılardan Neill,Kewell,Zapata,Stancu gönderilmeli bence.Baros ve Elmander'in yanına yerli forvette şart.İnsua'nında bana göre bonservisi alınmalı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Yabancılardan Neill,Kewell,Zapata,Stancu gönderilmeli bence.Baros ve Elmander'in yanına yerli forvette şart.İnsua'nında bana göre bonservisi alınmalı.
    Onlarca oyuncu gönderip onlarca oyuncu alamazsınız ki... Kewell her iki kanatta da oynayabilen ideal bir yedek bence. Aynı şekilde Neill da defansın her yerinde oynayabiliyor. Bu oyuncuları göndermek için bile para harcamaktansa tribüne çıkarsalar, yeri gelince faydalı olabilirler.

Mesaj Yetkileri