Nevşehir yolcuları
Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Vakıfköy'de tamamlayan Bursaspor, bugün 14 günlük kamp için Nevşehir'e gidiyor. Sabah saat 10.00'da karayoluyla bu kente hareket ederek Dedeman Otel'e yerleşecek olan Yeşil Beyazlılar, çalışmalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait sahalarda gerçekleştirecek. Teknik Direktör Raşit Çetiner, denenmeye gelen Erdem Uçar'la birlikte 25 futbolcusunu kadroya dahil etti. Nevşehir kampı sürecinde Bursaspor, kentte bulunan takımlarla hazırlık maçları oynayacak.
Kaynak: Bursa Hakimiyet

Alıntılı Yanıtla
Ben şu üzerine timsah baskılı olacak Puma formasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bir tane kendime alıyorum ve Anadolu'nun çeşitli yerlerindeki birkaç arkadaşa da kargoyla hediye göndermek istiyorum.
İşyerinden izin alıp gidecem.

FUTBOL'DA ADALET İÇİN!

: Bursaspor taraftar forumlarına bakıyorum da, arkadaşlardan bazıları bu transfer hakkında olumsuz yazılar yazmışlar. Sanki Raşit Hoca'dan daha mı iyi bilecekler. Ben Raşit Hoca'mıza güveniyorum. Raşit Hoca başarısızlığı hiç ama hiç sevmeyen birisi. Bu futbolcu faydalı olamayacaksa neden transfer edilmesine izin versin ki? Neymiş, dün Levent Başkan "dünya çapında yıldız bir oyuncuyla görüşmelerimiz var" diye açıklama yapmış. Bir sabredelim daha yabancı transferi bitmedi. Ayrıca elimizdeki kadroda bulunan oyuncular çok karakterli ve kaliteli futbolcular. Raşit Hocamız her nekadar süper ligde kalıcı olabilmek için bir kadro oluşturuyoruz şeklinde temkinli konuşsa da bence bu kadro üst sıraları zorlayacaktır. En azından ilk 6-7 içerisinde oynayabilecek kapasitede bir kadro oluşturuldu.

. Ayrıca önceden sitedeki başlıklar 2.Lig'e göreydi, Süper Lige göre ayarlanmış. Kısacası 

Hedef güzel oyun