Sayfa 50 / 149 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Doğru diyorsun takımlar güçlendikçe diiğerleride hamleler yapmak zorunda kalacak.Sen hangi takımlıydın?
    Look at the Tabela İmzada yazıyor abi, Fenerbahçeli arkadaş

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Dikkat etmedim avatarda Milan görünce sordum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Selçuk gidip yerine Zokora gelecekse çok saçma olur Selçuk gibi yaratıcı ve oyunu 2 yönlü oynayan bir oyuncu yerine sahada koşup sadece defansif anlamda katkı veren bir adam gelmesi gereksiz. Trabzon yönetimi ne yapıp ne etmeli Selçuk'u elde tutmalı Egemen'in yerini az çok Giray doldurdu ama Selçuk'un yeri kolay kolay dolmaz.
    Ve tabii ki Trabzonun Kaliteli bir Forvete ihtiyacı var. Belki Brozek seneye takıma uyum sağlayıp daha iyi oynayabilir.
    Şenol Güneş'in bir düşüncesi var ki onun için aldırıyor diye tahmin ediyorum. Gelecek sene avrupada kupalarında burda oynadığımız gibi Selçuk, Colman önlerinde Jaja, Burak vs. gibi 4 oyuncuyla oynarsak büyük hezimet yaşarız. Zokora bu anlamda takımın direncini attırabilecek bir oyuncu. Ayrıca Selçuk kadar iyi olmasada Zokora'nın top kullanma becerisi bence Türkiye için yeterli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Şenol Güneş'in bir düşüncesi var ki onun için aldırıyor diye tahmin ediyorum. Gelecek sene avrupada kupalarında burda oynadığımız gibi Selçuk, Colman önlerinde Jaja, Burak vs. gibi 4 oyuncuyla oynarsak büyük hezimet yaşarız. Zokora bu anlamda takımın direncini attırabilecek bir oyuncu. Ayrıca Selçuk kadar iyi olmasada Zokora'nın top kullanma becerisi bence Türkiye için yeterli.
    Bu sistemle de avrupada iyi bir yere gelebilirdi bence Trabzon sezon başında L'pool'a karşı oynadıkları oyun fena değildi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bu sistemle de avrupada iyi bir yere gelebilirdi bence Trabzon sezon başında L'pool'a karşı oynadıkları oyun fena değildi.
    Haklısın fakat o Liverpool'da ne Torres ne Gerrard vardı. Başlarında yeni bir oyun tarzı deneyen yeni bir hoca vardı. O hocada Liverpool'u bu sene dibe vurduktan sonra gönderildi. O yüzden o maçları kıstas alarak yola çıkmak çok sağlıklı degil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Zokora ve Romaric'i beğenmeyenleri anlamıyorum. Yahu siz Zokora'yı sadece defans oynayan kalaslardanmı sanıyosunuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sezon başında ben Zokora'nın Fenerbahçe'ye alınmasını çok istiyordum. Bence Trabzonspor için çok iyi transfer olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zokora'nın geleceğini sanmıyorum çok iyi bir oyuncu daha da iyi bir takıma gidebilir...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Trabzonspor, Gaziantepspor ile sözleşmesi sona eren Elyasa Süme ile görüşüyor.

Tribündergi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Egemenin ayrılması durumunda ve sağ bekin alternatifi olarak iyi bir transfer olabilir.Heleki ücretide olmayınca daha da süper.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sol kanat için Bursasporlu Ozan İpek'in adının geçmesine anlam veremiyorum. Ankaragücü'ne kiraladığımız Gabriç benim izlediğim maçlarda gayet iyi bir performans sergiledi. Bizdeykende beğendiğim bir oyuncuydu. Şenol Hoca Engin gibi sorunlu bir oyuncuyla uğraşacağına Gabriç'e yönelse hepimiz için daha hayırlı olur. Ayrıca Ozan İpek içinde muhtemelen istenilecek olan 3-4 milyon euroda kasada kalmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gabriç, Ankara'da çok iyi performans gösteriyor. Trabzon'da yapacağını sanmıyorum ama.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Gabriç, Ankara'da çok iyi performans gösteriyor. Trabzon'da yapacağını sanmıyorum ama.
    Ankaragücü cephesinde bonservisinin alınacağına dair bir haber falan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şu an için hiçbir transfer hamlesi gerçekleşmez Serhat. Yönetim ve taraftarların arası yine açıldı. Üstüne biriken borçlar var. İlk olarak Sestak'ın bonservisini almayı düşünüyolar. Gabric'i Mesut hoca isterse tutarlar ama yüksek bonservis bedeli vermezler. 1 yıl daha kiralama olur en çok.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Trabzonspor, Basel’de forma giyen Alexander Frei'i transfer etmek istiyormuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Trabzonspor, Basel’de forma giyen Alexander Frei'i transfer etmek istiyormuş.
    40 saniye olmuş be hiç kaçırmıyorsun Twitter da ki haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kaçırmam benim işim bu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu sezonu kapattık artık geriye bakmanın hiçbir faydası olmaz. Gelecek sezon şampiyonluğa oynanmak istiyorsa gerçekten çok iyi birkaç transfer şart. Kesinlikle transfer yapmamız gereken yerler forvet ve sol bek. Piotr geldikten sonra Cale'yi kessede bence iyi bir bek degil. Forvette ise yıllardır devam eden Umut ısrarına artık son vermemiz şart. Bunun dışında Glowacki'yi gönderip bir defans almamız lazım. Eğer Egemen giderse Giray ilk 11 oynar ve Glowacki yedek olarak kalabilir. Ortasahada Selçuk'la anlaşılırsa -takıma Messi gelmediği sürece- yılın transferi olur. O giderse yerine adam almamız şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bu sezonu kapattık artık geriye bakmanın hiçbir faydası olmaz. Gelecek sezon şampiyonluğa oynanmak istiyorsa gerçekten çok iyi birkaç transfer şart. Kesinlikle transfer yapmamız gereken yerler forvet ve sol bek. Piotr geldikten sonra Cale'yi kessede bence iyi bir bek degil. Forvette ise yıllardır devam eden Umut ısrarına artık son vermemiz şart. Bunun dışında Glowacki'yi gönderip bir defans almamız lazım. Eğer Egemen giderse Giray ilk 11 oynar ve Glowacki yedek olarak kalabilir. Ortasahada Selçuk'la anlaşılırsa -takıma Messi gelmediği sürece- yılın transferi olur. O giderse yerine adam almamız şart.

Selçuk ve Egemenle kesinlikle sözleşme imzalamalıyız.Olmadı Selçuk giderse Charle Adam süper olur oraya.

Bence'de sağlam hava toplarına hakim bir adam olmalı takımda.

Jaja yine olay çıkarıp gitmiş sanırım oda takımdan ayrılır.Ondan şöyle 6-7 m € kazansak çok iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

F.Bahçe'yi salladı, Trabzon yolunda!
    Attığı iki golle Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tehlikeye atan Erman Kılıç, Trabzonspor forması giymeye çok yakın.

23 Mayıs 2011 Pazartesi - 15:47
    Sporx.com

Haber: Hilmi Sever
    http://twitter.com/hilmisever

Fenerbahçe, Sivasspor'u deplasmanda 4-3 mağlup ederek 18. şampiyonluğuna ulaştı. Fenerbahçe'nin, Sivas'ta kazandığı mücadelede kırmızı-beyazlı takımın hücum oyuncularından Erman Kılıç attığı iki gol ve oynadığı etkili futbolla sarı-lacivertlilere zor anlar yaşattı.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Sivasspor'da fazla forma şansı bulamayan Erman, Rıza Çalımbay ile adeta yeniden doğdu. Çalımbay'ın takımın başına geçmesinin ardından ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri haline gelen Erman, Sivasspor'un ligde kalmasında da büyük pay sahibi oldu. Attığı 9 golle Yiğido'nun gol yükünü sırtlayan Erman'ın bu performansı dikkatlerden kaçmadı.

Hızı ve çalımları ile dikkat çeken Erman Kılıç Trabzonspor'un gündeminden düşmüyor. Sol ayağını etkili kullanan ve orta sahada görev yapan Erman'ı Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği biliniyor. Sivasspor ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Erman için Trabzonspor'un kısa bir süre içinde resmi teklifte bulunacağı öğrenildi. Bu transferin kısa bir süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ya ben anlamıyorum bu Erman ve Engin arasında ne fark var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ya ben anlamıyorum bu Erman ve Engin arasında ne fark var.
    kişilik olarak vardır belki. ben engin'in kesinlikle gönderilmesi taraftarıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kişilik olarak farklıdır belki yazacaktım üşendim akşam : ) Ama Engin çok daha yetenekli oyuncu Erman'dan. Kafası kırık olmasa Engin avrupada bile çok rahat oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Engin kesinlikle daha yetenekli Erman'dan. Ama psikopat işte ve muhtemelende bizde isteyeceğiz...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nevzat Şakar: "Egemen'in Trabzonspor'a iyi hizmetleri oldu ama tavrını gitmekten yana kullandı. Selçuk İnan ile görüşmelerimiz sürüyor."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Egemen yarıda bırakıp gitmeye alışık bir isim.Ama takımımıza büyük katkıları oldu ve bu katkılardan dolayı ona teşekkür ederiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Egemen'in gitmesi kesindi. Kaptanken kadro dışı bırakılıp kaptanlığı alınan adamdan kimse vefa falan beklememeli.
    Last edited by nekop : 25.Mayıs.2011 at 11:10

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bizi bırakıp para için Tarbzonspora gitti. Yine para için Tarbzonuda bırakıp Beşiktaşa gitti. Demek onun ruhunda olan birşey. Egemen için vefa sadece semt adı.

Peki kadro dışı kalma sebebi nedir?
    Broos döneminde Kasımpaşa'ya 3-1 yenildikten sonra Egemen dahil 5 oyuncu gösterdikleri kötü performans nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Daha sonra affedildiler fakat kaptanlığı Egemen'den Song'a verdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bizi bırakıp para için Tarbzonspora gitti. Yine para için Tarbzonuda bırakıp Beşiktaşa gitti. Demek onun ruhunda olan birşey. Egemen için vefa sadece semt adı.

Peki kadro dışı kalma sebebi nedir?
    Egemen'i sevmem, bu benim kişisel görüşüm; ama sonuçta para için yapıyorlar bu işi. En sevmediğim şey de bir oyuncu kendi takımına gelirse şah, giderse hain oluyor. Bu çok saçma. Bir oyuncu ilelebet istediğimiz yerde kalmaz, çünkü onun da hakkı var. Özgür iradesiyle hareket etmek herkesin hakkı. Türkiye; Demokratik bir ülkeyse kimse kimsenin kölesi değil!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTV Spor son dakika haberi olarak Umut'un seneye Toulouse'da forma giyeceğini açıkladı.

Sayfa 50 / 149 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon

Mesaj Yetkileri