çok dikkatli bakman lazım profillere bi yanlış transfer çift dikişe sebep oluyor.daha bugün bi maç bile yapamadım transfer yüzünden 2 gün önceside var dikkatli incelemek gerekiyor.
Evet
Hayır. Daha detaylı olabilir.
çok dikkatli bakman lazım profillere bi yanlış transfer çift dikişe sebep oluyor.daha bugün bi maç bile yapamadım transfer yüzünden 2 gün önceside var dikkatli incelemek gerekiyor.
eto'o bitmiş.
değer tabibi kaç ayını gözden çıkar direk
![]()
eto'o bitmiş.
sıkıldık artık npowerlarda...görmek isteriz ahmet çınarı championshipte...
bu senede olur gibime gelmiyor ama seneye inşallah olacak.
eto'o bitmiş.
Para Sıkıntısı Yaşayanlara (Alt Ligler)
Hocam bir göz at istersen işine yarayabilir yeni yayınladığım bir rehber.
şuan inceliyorum dostum.
eto'o bitmiş.
şampiyonluk mu o neeeeeeeeeeey![]()
eto'o bitmiş.
Hocam bende şimdi sitede konumu açtım, onayımı bekliyorum. Klüp adını vermiyeceğim ama 10.ligteyimAynı sizin taraftar grubu ile aynı kafadan ama MUFC gibi küme atlayamamış yerinde saymış bir ekip
![]()
Daha önce West Ham'da 17 senelik bir oyunum vardı eğer başarabilirsem onuda geçmek istiyorum.
10.lig hangi lig oluyor bilmiyorum malesefya haftada 2 gün filan ara vererek oynarsan skılmazsın inşallahta uzun sürer cidden çok zevkli oluyor
![]()
eto'o bitmiş.
Ben de FM'08'de Bath City ile bir kariyer yapmıştım, 2024-25 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ni kaldırmıştım, Blue Square North'ta başlamıştım. Aslında keyifli bir takımı bu kadar altlardan alıp yukarılara çekmek, ama bir bakıyosun PL'ye çıktığında tanıdık adam kalmamış, hepsi regen olmuş, o yönden kötü biraz![]()
iyi sabretmişsin valla inşallah bende dayanırım o kadarya tanıdık adam benim için pek skıntı değil şuandada 7 sezondur agboh dışında bi tanıdık adamla ne karşılıklı oynadım nede bende oynadı o yüzden rahatım yani
şuan regen fotolarınıda kapadım kim regen kim gerçek bilmiyorum daha iyi oluyor
![]()
eto'o bitmiş.
Helal olsun dostum gidişat süper bu sene çıkarız bu ligden...
eyvallah kardeşim hedef o beklediğimden iyi gidiyoruz bakalım ilk 15 20 maçta belli olur
eto'o bitmiş.
Readingin başında Bilic vargün geçtikçe gelişiyor canım ligim
![]()
eto'o bitmiş.
ooo tamam çıkmışız biz bence qualify mesajı gelmesi lazım hemen![]()
daha 11 maç oldu ilk yarı bitmeden rahat etmem çok yaşadım bu seneryoyu![]()
eto'o bitmiş.
Bak bu olmadı şimdi![]()
yok yok iyi oldu dostum çok sakatlık veriyorduk yoksa
eto'o bitmiş.
iyi gidiyoruz arkasini getirememe durumuyla ben de cok sık karsılastım alt liglerde oynarken...
hatta şuanki kariyerimdeki ilk sezonda Turkish Second Division Group B'de şampiyon olacakken sene başı düzgün bir grafikle giderek bi düşüş anca 3.olabildim...nese ki playofflardan çıktık o sene BanK Asya'ya...
bana 2.,4. ve 6. sezonumda başıma geldi ama bu sene öyle olmayacak inşallah![]()
eto'o bitmiş.