Sayfa 255 / 480 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
7,621 ile 7,650 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Forlan'in gelisi Almeida'nin gidisi demekse bence gelmesin Forlan.
    Almeida - Forlan kıyasında Almeida'yı seçmek ilginç tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forlan 32 yaşında Almeida henüz 26 yaşında. Bu açıdan Almeida demek mantıklı. İleriyi de düşünmek lazım biraz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Adam yatmaya gelirse ne yapacaksın... Kabul etmek lazım ki Forlan transferi bir risktir. Tutma ihtimali yüksek o ayrı bir konu. Üst düzey bir golcüdür o da başka. Ama kim olursa olsun, 32 yaşındaki bir adam için hem büyük maliyet altına girer hem de elindeki tüm forvetleri elden çıkarırsan yanlış yaparsın. Bir tek Forlan alıp, arkasına Nobre yi koyacaksak, bir anlamı yok, bilmem anlatabildim mi derdimi. Bunun sakatlığı var, cezası var, adam mükemmel oynasa bile... Yok eğer Güney Amerika dan yetenekli bir genç alırsak, o zaman olur işte.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Forlan 32 yaşında Almeida henüz 26 yaşında. Bu açıdan Almeida demek mantıklı. İleriyi de düşünmek lazım biraz.
    Almeida bu tempoyla oynarsa yaşının bir önemi yok bence, onun bu yaşında yaptıklarını Galatasaray'ın son şampiyonluğunda Hakan Şükür de yapıyordu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Forlan bu yaşında gelsin 3 sene bile çok iyi işler çıkartır Hakan Şükür gibi oynar diğer seneler koşmaz son vuruşta bitirir Beşiktaş'a da böyle adam lazım son vuruşları yapacak bir forvet...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ben de Almeida'nın kalmasından yanayım ama Almeida ile Forlan'da kıyaslanmaz hani Cidden istemediğimiz adam Forlan mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aerysnmz View Post
    Almeida bu tempoyla oynarsa yaşının bir önemi yok bence, onun bu yaşında yaptıklarını Galatasaray'ın son şampiyonluğunda Hakan Şükür de yapıyordu
    Adam daha ocak ayında geldi doğru düzgün 11 oynamadı bile , 3-4 maç sakatlıktan kaçırdı ama 8 golü var şu an. Buna rağmen bu kadar kolay eleştirebiliyorsunuz. Messi gelse topla çok oynuyor diye homurdanır milletimiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Adam daha ocak ayında geldi doğru düzgün 11 oynamadı bile , 3-4 maç sakatlıktan kaçırdı ama 8 golü var şu an. Buna rağmen bu kadar kolay eleştirebiliyorsunuz. Messi gelse topla çok oynuyor diye homurdanır milletimiz.
    Kesinlikle... Gelen oyuncu geldiği gibi harikalar yaratamıyor. Takım bu kadar kötüyken 8 gol atmış, bu karmaşa da... Ayrıca tüm maçlarda da as çıkmadı, Bobo ile değişmeli oynadılar...

Bu arada TFF nin sitesine göre 18 maçta 8 gol atmış...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yalnız Bobo'dan hala haber yok. Bir an önce belli olsun artık yahu kontrat meselesi...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sanırım yönetim herşeye karar vermek için Forlan ı bekliyor. Bobo ile ilgili karar 22 sinde alınacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

22'sinde Brezilya'ya gidiyor Bobo o gün son gün demiş.Sonra abbas yolcu.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Almeida - Forlan kıyasında Almeida'yı seçmek ilginç tabi.
    Sende galiba Ribery Anelka'nin bonusu diyen arkadaslardansin?

Birinin yasi 32, digerinin yasi 26.
    Biri kariyerinde buyuk bir dusus yasiyor, diger buyuk bir cikista.
    Biri 3-4 sene cok faydali olur, digerinin onumuzdeki sene ne verecegi belli degil.
    Birinin su an satmaya kalksan 10 milyon euroya satarsin, digerini satamazsin bile.
    Birinin yillik ucreti 2-2.5 milyon euri civari, digeri icin 4-5 milyon euro gibi rakamlar konusuluyor.
    Forlan'in gecen senenin tamaminda attigi gol sayisini Almeida BJK'da yarim senede atti.
    Ve en onemlisi, Forlan tek forvet oynayacak tipte bir adam degil, ki Almeida'yi gonderirse BJK Forlan tek forvette hicbirsey yapamaz.
    Zaten o cumleyi kurmamdaki amac aslinda odur, Almeida yerine Forlan dusunuluyorsa bu sacmaliktir. Forlan anca Almeida'nin arkasina alinabilecek bir oyuncudur.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Almeida yerine Forlan dusunuluyorsa bu sacmaliktir. Forlan anca Almeida'nin arkasina alinabilecek bir oyuncudur.
    Aynen... Guti yedekleyecek adam arıyorken Forlan ın 11 e yerleşmesiyle, ikinci yarılarda mağlupken dmc lerden birinin yerine, galipken de Forlan ya da santrafor un yerine girecek Guti nin ideal olacağını düşünüyorum bende.

beğenmediğiniz adam diego forlan beyler.uruguay'ın başkentini bilmezsiniz,forlan'ı bilirsiniz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by SARJ R View Post
    beğenmediğiniz adam diego forlan beyler.uruguay'ın başkentini bilmezsiniz,forlan'ı bilirsiniz
    ahahaa bu güzeldi.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ama o Uruguay ın sorunu Şimdi illa kötü ve ülkesinin başkentini bilmediğimiz bir oyuncu mu bulalım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

almeida ilk yarı 10 gol atar teklif gelir 7ye fon satarım der takım şampiyonluğa, uefada üst tura oynarken yeni golcü arayışı başlar buluruz orta seviye devre arasında olduğu için max postiga tarzında olur tutunur tutunamaz bilinmez ama hertürlü şampiyonluk ve uefa gider.Veya dahada kötüsü ilk 5-10 maçında gollerini atar rusyadan teklif gelir fon satar ortada kalırız transfer sezonuda değil hem lig uefa gider.

ne güzel seneryolar değil mi ama olabilitesi var bu durumların.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by SARJ R View Post
    Montevideo.
    Ki Forlan'i begenmemezlik yok, Forlan'a gereksiz transfer, kotu futbolcu diyen de yok. Ama Besiktas'in mevcut sartlarina bakarsak, bahsedilen sartlarda fiyat-performans orani dusuk olur diyoruz. Bunu anlamak bu kadar mi zor?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    almeida ilk yarı 10 gol atar teklif gelir 7ye fon satarım der takım şampiyonluğa, uefada üst tura oynarken yeni golcü arayışı başlar buluruz orta seviye devre arasında olduğu için max postiga tarzında olur tutunur tutunamaz bilinmez ama hertürlü şampiyonluk ve uefa gider.Veya dahada kötüsü ilk 5-10 maçında gollerini atar rusyadan teklif gelir fon satar ortada kalırız transfer sezonuda değil hem lig uefa gider.

ne güzel seneryolar değil mi ama olabilitesi var bu durumların.
    Bir defa 7'ye fon satamaz, o karari veremez. Ikincisi, BJK'nin istedigi an Almeida'nin bonservisini alma hakkina sahiptir sanirim 5.5 milyon euro'ya, yani satmak istemezse ve Almeida'yi ikna edebilirse bir yere gitmez. Yani oyle olmuyor o isler. Ki diyelim ki olmadi ve gitti, Besiktas'in eline kasasindan kurus cikmadan 5 milyon euro civari bir para giris yapacak, o parayla da bir forvet bulunabilir. Tabii bu fon olayina ben tamamen karsiyim, o ayri konu, ama senin dedigin gibi de olmuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir transfer yapılacakken önemli olan şeyler yetenek, taktiğe uyması, yaşı ve istikrardır. İstikrardan kastım kadroyu korumaktır. Almeida hem taktiğe alışmışken, uzun yıllar takıma fayda sağlayabilecekken 33 yaşında bir forveti almanın manası yoktur. Bobo kesin gidecek diye biliyorum ama çok ekstra yüksek bir para istemedikçe( yıllık 3 milyon €'den fazla) bence kalmalı.
    Açıkçası yeni bir forvetin alınması gerektiğini ben de düşünüyordum ama yarıda gelip bu kadar başarılı bir performans veren bir oyuncunun kalması daha mantıklı olur. Bobo da sakatlıktan kendini toparlayıp form tuttu mu eski Bobo'yu görürüz.
    Guti durumunda olduğu gibi çok bariz bir eksikliğimiz yoksa bu yaşta oyuncular almamalıyız bence, kalitesi ne olursa olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ben hala sadece Bobo'nun gidip,yani Almeida'nın kalıp, Almeida-Forlan ikilisiyle müthiş bir 4-4-2 takımı olacağımıza inanıyorum. *Tabi ki de Guti'nin yedek kalması şartıyla...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir defa 7'ye fon satamaz, o karari veremez. Ikincisi, BJK'nin istedigi an Almeida'nin bonservisini alma hakkina sahiptir sanirim 5.5 milyon euro'ya, yani satmak istemezse ve Almeida'yi ikna edebilirse bir yere gitmez. Yani oyle olmuyor o isler. Ki diyelim ki olmadi ve gitti, Besiktas'in eline kasasindan kurus cikmadan 5 milyon euro civari bir para giris yapacak, o parayla da bir forvet bulunabilir. Tabii bu fon olayina ben tamamen karsiyim, o ayri konu, ama senin dedigin gibi de olmuyor.
    biraz araştırdım 5.5 değil 3.5 muş istediğimiz zaman alabilirmişiz ama anlamadığım fon nasıl 7 ye satamaz kararı veremez.kasaya 5 girmeyecek eğer 10 milyonun üzerinde satılırsa yüzde 55 bize 45 fona gidecek.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Şimdi benim bildiğim fon o fiyata da satar ama, eğer Almeida 7 edecek bir oyuncuysa zaten biz 3.5 a alırız dediğin gibi. İşimize yarayacak durumdaysa o parayı bulur oyuncuyu takımda tutarız, bence sıkıntılı bir durum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fon eğer Almeida satılırsa,yerine oyuncu bulmamız konusunda yardımcı olacak diye biliyorum ben.4 milyona alma hakkımız var ayrıca.10 milyonun üstünde teklif gelirse de karışamıyoruz sanırım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    biraz araştırdım 5.5 değil 3.5 muş istediğimiz zaman alabilirmişiz ama anlamadığım fon nasıl 7 ye satamaz kararı veremez.kasaya 5 girmeyecek eğer 10 milyonun üzerinde satılırsa yüzde 55 bize 45 fona gidecek.
    10 milyonun altinda karar verecek merci BJK, 10 milyonun ustunde fon karar verebiliyor. 5 zaten asagi yukari demistim, tam rakamlari bende bilmiyorum.....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Başkan'ın açıklamasıydı sanırım "eğer Fon Almeida'yı satarsa daha iyisini almak zorunda bize Bunu alacaklarınında garantisini verdiler böyle bir durumda." böyle hatırlıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekte durum ne bilmiyorum ama az önce FM'de Almeida'yı Milan'a 6.25 MN €'ya satmama rağmen 3.9 MN € girdi kasama. Yani fon işi 10 Milyon Euro'nun altındaki rakamlarda da geçerli galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yok fmde yönetim paranın %30-40'ına el koyuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by vego View Post
    Yok fmde yönetim paranın %30-40'ına el koyuyor.
    Yok yahu. %45 gibi bir haber gelmişti sattıktan sonra da...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Gerçekte durum ne bilmiyorum ama az önce FM'de Almeida'yı Milan'a 6.25 MN €'ya satmama rağmen 3.9 MN € girdi kasama. Yani fon işi 10 Milyon Euro'nun altındaki rakamlarda da geçerli galiba.
    Elbette, yarisini her zaman aliyoruz, ama satip satmama kararini biz veriyoruz.

Mesaj Yetkileri