Sayfa 454 / 1204 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
13,591 ile 13,620 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ayrıca Drogba gelmese de Afrikalı bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yabancılardan kalması tek garanti isim bence Culio.Onun dışında hepsi gidebilir.Ama sanırım Pino da kalacağını açıklamış.Birçok yabancı isim gelecektir.Merakla bekliyoruz.Lig başlamasına yakın heyecan içinde beklerken şimdi daha lig bitmeden heyecanla bekliyoruz.
    Ben Pino, Baros, Culio bekliyorum kalan yabancı olarak. Cana Lazio'ya gidecek, keşke gitmese seneye inanılmaz bir Cana izlerdik. Ama adamlar inanılmaz ısrarcı yani, iyi bir teklife satılacak gibi duruyor. Bahri Culio da gidiyor dedi gerçi ama bir sürü şey geveledi, zaten ona kalsa Ocak'ta gitmişti Arda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Drogba gelmez ya, gelmesin ya , getirmeyin ya. Rakip takım taraftarı olarak böyle düşünüyorum ben
    Ben de Fenerbahçe Drogba'yı getirse aynı şeyleri düşünürdüm, gayet doğal ama Galatasaraylı olup da böyle düşünenler bile var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben Pino, Baros, Culio bekliyorum kalan yabancı olarak. Cana Lazio'ya gidecek, keşke gitmese seneye inanılmaz bir Cana izlerdik. Ama adamlar inanılmaz ısrarcı yani, iyi bir teklife satılacak gibi duruyor. Bahri Culio da gidiyor dedi gerçi ama bir sürü şey geveledi, zaten ona kalsa Ocak'ta gitmişti Arda.
    Ben de bu üçlüyü düşünüyorum aslında ama Drogba az çok gelecek gibi duruyor.Gelmese de başka bir forvet alınabilir.Öyle olursa da Baros gider.

Necati gelmis galiba GS'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba gereksiz diyenin futbol bilgisinden şüphe duyarım. Didier Drogba her ligde kalitesi ve fiziği ile top oynayabilecek, tam performans gösterebilecek bir oyuncu. Nokta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Necati gelmis galiba GS'ye.
    Bahri Havadır Pazartesi havaalanında dedi ama inşallah yalandır. Çıldırırım Necati gelirse, hiç sevmiyorum ben bu adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Drogba gereksiz diyenin futbol bilgisinden şüphe duyarım. Didier Drogba her ligde kalitesi ve fiziği ile top oynayabilecek, tam performans gösterebilecek bir oyuncu. Nokta.
    Aynen katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bence Gerek yok necatiye.Mustafa pektemeği alsınlar onun yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bence Gerek yok necatiye.Mustafa pektemeği alsınlar onun yerine.
    Sonuna kadar katılıyorum. Ne Necati'si allah aşkına.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hakkımızda hayırlısı. Fazla takmayın kafanıza
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal, Orhan Şam, Mustafa Pektemek. Selçuk İnan'dan sonra bu 4 futbolcu alınabilecek en iyi yerliler. Gelirlerse süper olur süper.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Drogba çok kaliteli ama adamdaki ego tüm Galatasaray'ı bitirir. Drogba demek takım içi huzursuzluk demek.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Drogba çok kaliteli ama adamdaki ego tüm Galatasaray'ı bitirir. Drogba demek takım içi huzursuzluk demek.
    Alakayi cozemedim, belki bilgisizligimdendir. Bir sorun mu yaratmis daha once Drogba cahilligime verin enstantane olmayalim sonra

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım içi dengeleri çok bozar bence Drogba. Çok iyi futbolcudur lafım olmaz olamaz da, ama ben teknik direktör olsam Drogba'dan ziyade daha genç oyunculara yönelirdim. 1 sene 2 sene için oyuncu alınır mı hem de o maliyete? Kar mı ederiz zarar mı bilemiyorum maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Guti gibi bonservissiz olsa neyse derim. Chelsea bonservissiz birakmaz Drogba'yi, en azindan 10-15'ten baslar bonservisi. Ki kendi maasi zaten 6-7 milyon euro civarinda net olarak. Bu tur paralari GS kolay kolay veremez, verse bile fiyat-performans acisindan kotu bir transfer olur ve diger (cok lazim olan) transferlere butce kalmaz. Ki Elmander geldikten sonra Drogba'nin gelecegini zannetmem.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Chelsea bonservissiz birakmaz Drogba'yi, en azindan 10-15'ten baslar bonservisi.
    bu yaştaki oyuncuya kim 10-15 verir ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Drogba cheseaden yıllık 6 milyon euro alıyomuş sanırım gsye bu maaştan daha geleceğini hiç sanmıyorumki 6 mn euro bile çok büyük rakam seneye yalnızca türkiyede mücadele edecek bir kadro için yazık olur paraya

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    bu yaştaki oyuncuya kim 10-15 verir ki?
    Tottenham, City, Malaga, Zenith, hatta belki Shakhtar. Daha gecen sene R.Madrid cok ciddi bir teklif yapmisti ve kabul edilmemisti.

yeni hedefimiz gomes'miş diye söylentiler duydum doğruluk payı var mı ???

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu revizyonda tüm yetki Fatih Terim'e verilmez umarım, yanında danışacağı yöneticiler de olur. Yoksa en son Özhan Canaydın'ın tüm yetkiyi verdiğinde 40'dan fazla oyuncunun gelip gittiğini hatırlıyorum.

Geçmişte 2 yönünü de gösterdi bize Fatih Terim, şimdi ben de merakla bekliyorum nasıl bir yapılanma olacağını.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu revizyonda tüm yetki Fatih Terim'e verilmez umarım, yanında danışacağı yöneticiler de olur. Yoksa en son Özhan Canaydın'ın tüm yetkiyi verdiğinde 40'dan fazla oyuncunun gelip gittiğini hatırlıyorum.

Geçmişte 2 yönünü de gösterdi bize Fatih Terim, şimdi ben de merakla bekliyorum nasıl bir yapılanma olacağını.
    haklısın, 2. Terim döneminde 30küsür oyuncu almıştık kadroyu sil baştan yarattı bununda pek yararı olmadı fakat bu sefer Terim'in doğru kararlar vereceğine inanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hazar Büyüka twitter adresini kapatmış. Yoksa transfer patladı mı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ben Drogbanın gelmesini şahsen çok isterim heleki Rizede süperlige çıkarsa bence hemen gelsin kaçırmayın. Ama şöylede bişey var kadroda büyük bi revizyona gidilecekse ilk seneden böyle yıldız isimleri almaktansa gelecek vaad eden isimler alınmalı. Bunu dememdeki kasıt şu günü kurtarmak mesele olmamalı doğru hamlelerle yarını kurtarmak gerek diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Takım içi dengeleri çok bozar bence Drogba. Çok iyi futbolcudur lafım olmaz olamaz da, ama ben teknik direktör olsam Drogba'dan ziyade daha genç oyunculara yönelirdim. 1 sene 2 sene için oyuncu alınır mı hem de o maliyete? Kar mı ederiz zarar mı bilemiyorum maalesef.
    Fatih Terim, takima direkt katki yapacak yasa basa bakmadan oyuncular alacagiz dedi. Genc oyuncularin da Drogba'dan ogrenecegi cok sey olur merak etmeyin, zamaninda Hagi'ye Emre'yi calistirti Fatih Hoca, yine boyle bir uygulama gelir. Drogba'nin geldigi gun zaten forma satislari, reklamlar filan derken baya para da girer kulubun kasasina zaten. Acikcasi gelirse ben cikacak tum formalari almayi planliyorum
    Guti gibi bonservissiz olsa neyse derim. Chelsea bonservissiz birakmaz Drogba'yi, en azindan 10-15'ten baslar bonservisi. Ki kendi maasi zaten 6-7 milyon euro civarinda net olarak. Bu tur paralari GS kolay kolay veremez, verse bile fiyat-performans acisindan kotu bir transfer olur ve diger (cok lazim olan) transferlere butce kalmaz. Ki Elmander geldikten sonra Drogba'nin gelecegini zannetmem.
    Yukaridaki cevapta da mevcut, gelecek sezonki alacagi karsilanarak alinacak sanirim bonservisi. Bizim yoneticiler de cilgin degil 15 M € bonservis verip 5 M £ da maas vermezler. Chelsea 6 M € para veriyor bunun da %45i vergiye gidiyor zaten. Dusundugumuzde Elmander-Drogba ikilisinin ne kadar hayvani( ) bir ikili oldugunu goruyoruz. Takimin %50sinden fazlasi degisecek zaten gerekli tum mevkiilere gerekli transferler yapilacak. Drogba siradan bir forvet degil. Adam senelerdir haftada 3 mac yapip 90 dk forma giyiyor. Yaz kampinda yuklenecek fizik kondisyon da cabasi.
    Tottenham, City, Malaga, Zenith, hatta belki Shakhtar. Daha gecen sene R.Madrid cok ciddi bir teklif yapmisti ve kabul edilmemisti.
    Tottenham aradan cekildigini acikladi zaten Defoe'nun resti uzerine. Su anda basinda adi gecen bizden baska Marsilya var. O engelin asilmasi da bizim istekliligimize bagli gibi duruyor.
    Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Drogba cheseaden yıllık 6 milyon euro alıyomuş sanırım gsye bu maaştan daha geleceğini hiç sanmıyorumki 6 mn euro bile çok büyük rakam seneye yalnızca türkiyede mücadele edecek bir kadro için yazık olur paraya
    Evet Drogba Chelsea'den 6 M € aliyor( bu yaklasik 5 M £ ) ama %45ini vergiye veriyor. Biz bu son sene alacagini verip bonservisini almayi planliyoruz. Maas konusu da ulkemizde vergi verilmedigi icin hallolur diye dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Tüm yetki Fatih Terim'de değil Serkan abi, Ünal Aysal %100 Futbol'da açıkladı. Kurumsal yapı olacak. Futbol şubesinde çalışan profesyonel yöneticiler danışman görevi gibi birşey yapacaklar. Belirli dönemlerde toplanıp son durumu konuşacaklar, neyin doğru neyin yanlış olduğunu vs vs. Hatta Ünal Aysal "Basında Fatih Terim astığım astık, kestiğim kestik olarak lanse ediliyor. Anahtarı bana ver gerisine karışma diyecek gibi anlatılıyor. Ama ne kadar uzlaşmacı olduğunu gördüm. Bu yeni kurumsal yapıya en çok o sevindi. 2. dönemdeki başarısızlığın temel sebebinin kurumsal yapı olduğunu söyledi ve çok güzel bir görüşme oldu." dedi.
    Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    haklısın, 2. Terim döneminde 30küsür oyuncu almıştık kadroyu sil baştan yarattı bununda pek yararı olmadı fakat bu sefer Terim'in doğru kararlar vereceğine inanıyorum.
    Artık kararlar tek kişinin insiyatifine kalmıyor. Ünal Aysal bunun da üzerinde durmuş "Herkes hata yapar. Eğer koca sorumluluğu tek kişinin üzerine yüklerseniz, kaderi pamuk ipliğine bağlı olur." tarzı birşey söyledi.
    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hazar Büyüka twitter adresini kapatmış. Yoksa transfer patladı mı
    Vallahi neden kapattığını ben de merak ettim.
    Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Ben Drogbanın gelmesini şahsen çok isterim heleki Rizede süperlige çıkarsa bence hemen gelsin kaçırmayın. Ama şöylede bişey var kadroda büyük bi revizyona gidilecekse ilk seneden böyle yıldız isimleri almaktansa gelecek vaad eden isimler alınmalı. Bunu dememdeki kasıt şu günü kurtarmak mesele olmamalı doğru hamlelerle yarını kurtarmak gerek diye düşünüyorum.
    Haklısın Faruk ama artık Galatasaray camiasının sabredecek vakti kalmadı. Bu sene direkt katkı yapacak adamları alıp, seneye gençleri de monte edip güzel bir kadro kurma peşindeler. Bu da olabilir gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chelsea taraftar forumlarında bir adam: "Drogba'nın formasını henüz aldım ama başka bir takıma imza atıyor." yazmış. Vallahi birşeyler oluyor ama ben içinden çıkamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi ne takım içi dengesinden bahsediyorsunuz ? Hangi huzursuzluk ? Şuanki teknik direktörümüz Fatih Terim. Zamanında dönemin en büyük yıldızlarından biri olan Hagi bu takımdayken sorun çıkmasına izin vermedi İmparator şimdi mi verecek ? Hem Afrikalı oyuncular ülkelerindeki açlık, kuraklık gibi olaylardan kurtulmak için futbolu tercih ediyor, o nedenle de hepsi tam bir profesyonel, o nedenle o tarz işler yapacağını düşünmüyorum Drogba'nın gelirse eğer. Şuana kadar gece hayatı ile veya takım içindeki davranışları ile huzursuzluk çıkaran bir Afrikalı oyuncu görmedim ayrıca.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, bu ülkede "Drogba gelmesin" diyebilen insanlar oldukça Türk futbolu gelişmemeyi hakediyor cidden. Neye dayanarak Drogba gibi kendi tarzında 1 numara olan bir forvet oyuncusuna gelmesin diyebiliyorsunuz, hayretler içerisinde okuyorum yazdıklarınızı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu revizyonda ilk seneden başarı beklememek gerek, bence Fatih Terim'in en büyük hatası bu olur, hemen faydalancaz diye yaşlı oyuncuları doldurursa. Drogba zaten yaşlı bir oyuncu seneye fiziksel gücü iyice düşecek, yavaşlayacak. En güzeli yaşı en fazla 25 olan oyuncuları alıp uzun vadeli düşünmek ama Terim kısa vadeli bir başarı için geldi dediklerine bakılırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir kaç hafta içinde Kallström bitebilirmiş.

Mesaj Yetkileri