1 ile 30 arası toplam 644 sonuç

Konu: NBA Play Off 2010-2011

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Dallas tekrar avantajı ele geçirdi. Westbrook ilk defa adam gibi oynadı ama...
    Westbrook'u tek bir atakta izleyebildim, ne yazık ki kanal değiştirmek zorunda kaldım. O atakta 24 saniye süresi başlarken topu rakip sahaya sürdü, 17 saniye topu kimseye vermeden elinde tuttu, sonunda zor bir pozisyonda airball attı. Adam gibi oynadı mı bilmiyorum; ama eğer as başlayan bir gard 4 asistle maç tamamlıyorsa bir sorun vardır

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Westbrook'u tek bir atakta izleyebildim, ne yazık ki kanal değiştirmek zorunda kaldım. O atakta 24 saniye süresi başlarken topu rakip sahaya sürdü, 17 saniye topu kimseye vermeden elinde tuttu, sonunda zor bir pozisyonda airball attı. Adam gibi oynadı mı bilmiyorum; ama eğer as başlayan bir gard 4 asistle maç tamamlıyorsa bir sorun vardır
    asist okc'nin genel sorunu zaten. 135 sayı atıyorlar 15 asistle falan maç bitiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    asist okc'nin genel sorunu zaten. 135 sayı atıyorlar 15 asistle falan maç bitiyor.
    Bireysel yeteneklerin ne kadar yüksek olduğunu gösteren bir şey bu, eğer bu yeteneklere sahip oyuncular iyi pas alırsa ve onlara sadece bitirme işi bırakılırsa takım çok daha iyi yerlere gider. Bu iş her ne kadar sadece gard'a bakmasa da onun önemli bir payı var.

Mesaj Yetkileri