Bu muhammed kimmiş yahu adam heryerde.
Bu muhammed kimmiş yahu adam heryerde.
...
Nasıl gidiyor Trabzon maçı ? Kim daha iyi oynuyor, pozisyon üstünlüğü vs ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Karşılıklı ataklar var.Bizim bir penaltı verilmedi ama napalım verseler ne olacak Fener önde zaten.
Ama ilk yarı Fener berabereyken baya bocaladılar bazen oyuncular.
2 net golü kurtardı Tolga helal olsun.
2-0 Jaja .
jaja 2-0 bi yararı yok ama
Jaja attı 2 oldu.Galibiyetle kapatmak güzel olacak.
Serkan alınmadı Sabri alındı milli takıma.Serkan'ın bu asisti selamı olsun oradakilere.
Umut Bulut attı 3 oldu.
Selçuk klasını konuşturdu yine.Bu sezon sonu elde tutamassak seneye sorun yaşayacağız.Sadece asistleri değil takımı iyi yönetiyoır.
Seyirciler sapıttı hey allahım ya.
Şu Giray nasıl alınmadı milli takıma ya.
Umut harika bir gol attı.Oda son maçta coştu.
Umut sezonun patlamasını yaşıyor![]()
Bu iş burada biter Tebrikler çocuklar harika bir sezonun ardından alınan 82 puan.
Şampiyon olan takımada tebrikler.
Trabzon'u tebrik ediyorum bize 21:45'e kadar yaşattığı heyecan için...![]()
Tebrikler Trabzon güzel bir yarıştı
Trabzonlular kesinlikle Karabükspor'la keşke berabere kalsaydık diyorlardır.82 ye 82.Ben olsam çıldırırdım.Yürekten kutluyorum Trabzonspor'u ve Trabzonsporluları.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tebrikler Trabzonspor 82 puan ile sampiyon olmamak çok kötü birsey
Tebrikler Trabzonspor. Şampiyon olamasalarda herkesin övgüsünü kazandı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Güzel bir galibiyetle kapattık sezonu. Gönül şampiyon olmak isterdi ama olmadı başka bahara artık.
Tebrikler Trabzonspor... Şampiyon olamasalar da son haftaya,son dk'ya kadar kovaladılar bu işi. Çok büyük emek verdiler,tebrik etmek lazım.
Tebrikler Trabzonspor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Trabzonspor oyuncusu ve taraftarı oLsam sabaha kadar ağLardım herhaLde. Müthiş geçen bir sezon ama göz göre göre hediye ediLen ŞampiyonLuk.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arsenal'de şampiyonlar ligine elemeyle katılacak sanırım kesin bize çıkar kurada![]()
hiçbi trabzon taraftarı başını önüne eymesin trabzon da haketti şampiyonluğu aa kupa bir tane tebrikler trabzonspor inş. her sene ligimize böyle renk katar.
Trabzonspor'u ve Trabzonsporluları tebrik ediyorum.Gönül isterdi bu performanslarını şampiyonlukla taçlandırsınlar; fakat olmadı.Kısmet değilmiş demekki.
So what?
Saike
82 puan butun sezonda ligde 2 maglubiyet
Caniniz sagolsun. Ter yetmedi bazi maclarda kanlari aksada durmadi futbolcularimiz, bize bu heyecani yasatiginiz icin cok tessekur ediyorum.
Senol hocam sen bitanesin
Gerek yokki abi ben mutluyum gerçekten harika bir yıl oldu bizim için.Sezon sonu şampiyon olamadık diye kimse olay çıkarmadı stad yakmadı koltuk kırmadı cam çerceve dökmedi.Ben bu kadar güzel bir atmosfer olacağını tahmin etmiyordum ama bu kadar sakin ve birliktelik göstermek gerçektende gurur verici.
Geçen yıl Fenerbahçe şampiyonluğu kaçırdığında stadı yakmışlarda ne olaylar olmuştu biz bu kadar özleme rağmen bu kadar sakin kalabildik helal olsun.
Takımımıza Trabzon'da coşkulu karşılama
![]()
Takımımız Kardemir Karabükspor deplasmanında aldığı 4-0'lık galibiyetin ardından 04.00’de döndüğü Trabzon’da taraftarlarımız tarafından coşkuyla karşılandı.
Meşaleler eşliğinde tezahüratlarda bulunan coşkulu taraftar grubu, futbolcularımızın duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Bir süre yoğunluk nedeniyle havalimanından çıkamayan kafile, daha sonra araç konvoyu eşliğinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne hareket etti.
Diğer Fotoğraflar
![]()