1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Fm 2008 için 2010-2011 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne kadar teşekkür etsem az gelir çok sağol kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kumralyakisikli View Post
    Ne kadar teşekkür etsem az gelir çok sağol kardeş
    ben teşekkür ederim.

Yeni sezon için çalışmalarıma başladım, transfer haberlerini kaçırmamaya çalışıyorum, bir süre veri topladıktan sonra, büyük ihtimalle haziran sonuna doğru (okulum tatile girdiğinde.) deneme içerikli yeni sezon sürümünü yayınlamayı planlıyorum. bu yüzden eğer oynadığınız kariyerlerinizde gördüğünüz database kaynaklı hatalar varsa bu başlık altında belirtirseniz düzeltmeye çalışırım. keyifli oyunlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    ben teşekkür ederim.

Yeni sezon için çalışmalarıma başladım, transfer haberlerini kaçırmamaya çalışıyorum, bir süre veri topladıktan sonra, büyük ihtimalle haziran sonuna doğru (okulum tatile girdiğinde.) deneme içerikli yeni sezon sürümünü yayınlamayı planlıyorum. bu yüzden eğer oynadığınız kariyerlerinizde gördüğünüz database kaynaklı hatalar varsa bu başlık altında belirtirseniz düzeltmeye çalışırım. keyifli oyunlar.
    merhaba kardeşim bende indirdim bu yamayı ellerin dert görmesin iyi çalışmışsın yalnız sana şöyle bi kaç eksikten bahsetmek istiyorum 1)cenk tosun gibi oyuncuları bulamadım bunları editörden yaratabilirdin hangi takım da mevkisi gibi özellikleri yapabilseydin 10 numara olacaktı 2) bütçeleri bence 2011 yılına göre yapman iyi olurdu hem böylece transfer konusunda sıkıntı yaşamazdın diye düşünüyorum ben galatasaray da çok oyuncu satmak zorunda kaldım alternatifim yokken şampiyon yapabilmiştim bunların ayarını yapman gerekirdi 3)bazı oyuncuları mesela "Flip holosko beşiktaş takımında kirada" yazısı oluyo bir çok oyuncuda bunlarda bi hatan olduğunu gördüm bunları mutlaka halletmen lazım başka söyleyeceğim bişi yok ellerine sağlık demekten başka bişi gelmiyo aklıma.....

Mesaj Yetkileri