1 ile 30 arası toplam 450 sonuç

Konu: Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması Sonuçları [Şampiyon RaSenGan]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
    Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 34. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Mayıs.2011 at 21:25
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.[/I]
    Hata var. Sıralama numaraları karışmış RaSenGan tebrik ederim. Düzenleyenlerin de ellerine, emeklerine sağlık.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Hata var. Sıralama numaraları karışmış RaSenGan tebrik ederim. Düzenleyenlerin de ellerine, emeklerine sağlık.
    Teşekkürler.Uyarınız üzere tablo düzeltilmiştir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sağol abicim Keşke biraz daha iyi rakipler olsaydınız
    Aynı sayıda tahmin yapmış olsaydıkta o zaman söyleseydin bu lafı gam yemeyeceğimde,neyse...

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    ben,BEN? bana bişey yok mu?
    Eline sağlık ama benim 10 saniyemi almadı tabloda o sıralamayı düzeltmek.Boşuna uğraşmışsın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Evet haklısın aygün sana yakışır birer rakip olamadığımız için bir çoğumuz eminimki yas tutuyorduk. Kusurumuza bakma artık daha çok çalışacağız (:

Üzülmeyin abi seneye belki farkı kapatırsınız

Aynı sayıda tahmin yapmış olsaydıkta o zaman söyleseydin bu lafı gam yemeyeceğimde,neyse...
    Yapsaydın ben mi dedim yapma diye Kaldı ki 35 puan fark atmışım sana onu tahmin yapmadığın haftalarda da kapatamazdın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    [B]Yapsaydın ben mi dedim yapma diye Kaldı ki 35 puan fark atmışım sana onu tahmin yapmadığın haftalarda da kapatamazdın
    Bahane de hazır yapsaydın ben mi dedim yapma diye.Son haftaya başa baş girseydik görürdüm ben seni.Seneye alacağım ama ifadeni.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Eline sağlık ama benim 10 saniyemi almadı tabloda o sıralamayı düzeltmek.Boşuna uğraşmışsın.
    bi espri yaptık,tüm mesajlarım silinmiş;işinize gelmedi herhalde.

ama bunu unutmuşunuz. bu mesajımla beraber onuda silin ki;benim yazdıklarım tümüyle silinmiş olsun.

hadi kolay gelsin.10 sn.lik işiniz var

Mesaj Yetkileri