Sayfa 454 / 896 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
13,591 ile 13,620 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sol ve sağ açıkta oyunun her iki yanına (defansif ve ofansif) etki edecek oyuncular şart. Hedef Avrupa'ysa... Dün Stoch'un ofans ve defans performansı siyahla beyaz kadar farklıydı. Bilmiyorum; şampiyonlar liginde hangi düzey hedefleniyor. Ama açıkçası dün olduğu gibi bir açık oyuncusuyla bizi kevgire çevirirler. Alex'e eskiden rakibe hiç basmıyor diye kızardık ya... Dünki Stoch'un yanında Alex bile Stephan Apiah gibi kalırdı. Memhet Topuz'un istikrarına birşey demiyorum ama artık gol yollarında da onu daha üretken görmek istiyoruz. (Bütün bunları şampiyonlar ligi hedefiyle söylüyorum.)

Ayrıca Bekir asla bu takımın sağbeki olamaz. Stoperlerin yedeği olarak kalsın ama sağbeke iyi bir alternatif düşünelim. Genç Okan diyeceksiniz ama İstanbul'da sık sık altyapı maçlarına giden arkadaşlarımdan duyduğuma göre o beğenildiği maçtan sonra büyük bir düşüş yaşamış, altyapı maçlarında havasından geçilmiyor, gereksiz kartlar görüyormuş. Zaten Aykut hoca da sonrasında kadroya almadı. Şu anda soru işareti? Bu sebeple kaliteli yedekler şart... Hem solbeke, hem sağ tarafa... Diyeceksiniz, kim var? bende size soruyorum: Kim var?

Önlibero ise olmazsa olmazımız... Ayrıca Emre'nin 34 haftalık periyotta en az 10 maç sakat, 4 maç cezalı olacağını hesaplamadan atılacak her adım başımızı ağrıtır. Üstelik şampiyonlar ligi temposuda eklenecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakan abi Okan'ı ben izledim denk geldiğinde o çocuk davranışlarının değiştirmedği sürece Aykut Kocaman'dan formayı zor alır. Gökay'da onunla aynı yaşta ama Gökay'ın 1 tane bile böyle hareketi yok.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    @KaPaLı;

İso'cuğum. Sözleştiğimiz gibi maç sonu telefon bağlantısı kurduk ama takdir edersin ki, sesini alamadım. Telefonda duyduğun üzere, trafiği yenice kesmiş ve kalabalığa "sarıııııı-laciveeeeert" çektirmekle meşguldüm
    Ben şahidim 3lü çektiriyodu Hakan abi taraftara

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

milan'dan volkan'a teklif varmış.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Volkan bizde tamamlar futbol hayatını,şimdi gazeteleri görün siz ne adamlar gelecek Fenere Etooyla İbrahimovic tamam sıradakileri görelim

Nesil
    2007
    Yer
    34

Milan için Volkan, Volkan için de Milan isabetli tercihler olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Volkan kalsin burada pasalar gibi parasini aliyor, topunu oynuyor, basarili. Gerek yok Milan'a.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Mourinho sağ bek için Gökhan Gönül ü de alır mı acaba şimdi açıklamaları dinledim Ligtv de Gökhan ın... 15 milyon euro falan bahsetmiş, bence Madrid hiç kaçırmasın bu fiyata. Henüz 26 yaşında... Türkleri 3 leyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben olsam satmazdım Gökhan'ı... Bu sene çok ihtiyacımız olacak...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Avrupada gerçekten hedefimiz varsa Gökhan,Volkan satılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gökhan'ın kafasında zaten ne olursa olsun gideyim düşüncesi yok ama kendi açıklaması var, bonservisim 15 milyon Euro, buradan para kazandırmadan gitmem söz konusu değil diye, ayrılacağını sanmıyorum ayrıca, Barcelona teklif yapmadan ki bu tarz bir teklif gelirse eğer, reddetmesini de bekleyemeyiz, diğer teklifleri de zaten kendisi kabul etmez, büyük liglerde direk zirveye oynamayan bir takıma transfer olmaz, Fenerbahçe'de kalır.

Volkan Milan'a yakışır

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Semih Şentürk: "Çok fazla süre aldığımı düşünmüyorum. Milli Takım kampından sonra ailemle birlikte oturup birlikte bir karar vereceğiz."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Semih iyi, faydalı bir oyuncu ama artık bu gitti gidecek muhabbetleri baydı. Gidecekse yolu açık olsun. Yerine Mevlüt veya Pektemek'i alırsak iyi olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Gökhan'ın kalmasını sadece başarı amaçlı değil, son yıllarda forma ve armamızla özdeşleşen yerli yıldız yokluğunu kapatacağını düşünerek çok isterim. Rıdvan, Aykut, Oğuz'dan sonra çocuklarımıza ismini koymak isteyeceğimiz efsanemiz var mı? Oysa bu çok mühimdir; gelecek nesillerin daha çok, daha kayıpsız Fenerbahçeli olmasını istiyorsak...

Gökhan bu "efsane" potansiyelini taşıyor; üstelik, bir bek olmasına rağmen... Alparslan Eratlı ve Müjdat Yetkiner'den sonra böyle örnek yok.

Gökhan Fenerbahçe'nin kalbidir. Aman, pazara çıkarmayın!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Semih'in şu gitme muhabbeti hakkaten kabak tadı verdi. Mevlüt veya Pektemek hiç olmadı yedekten girecek olan Berk bile yararlı olabilir. Zaten 2. yabancı forvet alınacak haberleri var dolaşan. Hiç değilse hem altyapıdan 1 oyuncu çıkar hemde sorun etmez. bkz: Gökay İravul.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Semih'in yerinde olsam hiç sızlanmam. İlk 11'de de forma buldu ama çoğu maçta çok kötüydü. Sonradan girdiği maçlara göre ilk 11 yaramıyor adama. Ama sonradan girdiğinde ise çok katkı yapıyor. Bu düzende yaşıda geçiyor zaten hiç bozmadan, yedekliği sorun etmeden F.Bahçe'de oynardım ben olsaydım. Ne gerek var transfer olup düzeni bozmaya yeniden uyum yakalamaya felan. Onun yerinde olmak isteyen çok adam var. Milli takımda da forma bulabiliyor üstelik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

solskajer ol semih...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sinan Engin Nihat Özdemir'den aldığım duyuma göre, Orhan Şam'ı bitirip Sağ beke koyup Gökhan'ıda sağ açık oynatma gibi bir düşünceleri var dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Topuz takım savunmasının kilit adamlarından biri. Gökhan'la da uyumu çok iyi. Mehmet'i taça çıkaracak Orhan - Gökhan ikilisinin olabileceğini hiç zannetmiyorum. Ancak kadro genişliği açısından Orhan isteniyodur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Aynısını düşünüyorum. Ayrıca Gökhan sol açık olarak orta düzey bir oyuncu olur. Oysa bu hücum etkinliğini sağ bek olarak ürettiği için çok özel bir oyuncu...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Orhan bence stoper olarak rotasyonda avrupada kupada çok çok işi götürebilecek adamların başında geliyor. Hatta Kesimal, Hasan Ali gibi en üst düzeydeki yerli alternatifleride buna ek olarak yazabiliriz. Ancak S.Engin'in söylediği gibi düzeni bozacak şekilde kullanılması yanlış olacaktır. Yeni macera aramaktan vazgeçmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet , Emre'nin yanına çekilir. Cristian'a yol verilir yabancı kontenjanı açılır Selçuk'tan da rotasyonda faydalanılmak istenirse bu transfer olabilir bence. Veya bu taktik diyeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer olabilir ama mehmet topuz - gökhan uyumu hiç bozulmamalı onların birbirine açtığı boşluklar , birbirlerinin açıklarını kapatmaları ki seneye bu uyumun üstüne de koyacaklardır , her konusu açıldığında belirttiğim gibi de burak yılmazın müthiş performansına rağmen ısrarla milli takımın sağ kanadında yine bu ikili oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ercan Saatçi

- Gökhan'a İspanya'dan teklif var ama Aziz Yıldırım Gökhan'ı bırakmak istemiyor. Ücretinde artış olacak.

- Semih kesinlikle Türkiye'de başka takımda oynamak istemiyor. Almanya'ya gitmeyi düşünüyor. Almanya'dan 2-3 teklif var.

- Andre Santos gitmeye en yakın oyuncu.

Hiçbir duyumu tutmayan Reha Muhtar: Fenerbahçe ve Galatasaray Selçuk için bastırıyor. 2.5 m €'ya kadar çıktılar.

Ercan Saatçi: 3 m €'ya kadar çıktılar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

NTVSpor'da; Gökhan Gönül'ün verdiği röpörtajda F.Bahçe'den ayrılabileceği iması yaptığını söyledi. Birazdan yayınlanacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    NTVSpor'da; Gökhan Gönül'ün verdiği röpörtajda F.Bahçe'den ayrılabileceği iması yaptığını söyledi. Birazdan yayınlanacak...
    Gökhan Lig TV'de açıklama getirdi buna..

Kesinlikle gitmek istediğini yalanladı.. Eğer 15 Milyon getiren olursa, ve bu takım da Fenerbahçe'den üst klasta bir takım olursa o zaman transferi düşünebileceğini söyledi.. Ayrılmak falan istemiyor bu adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Sinan Engin Nihat Özdemir'den aldığım duyuma göre, Orhan Şam'ı bitirip Sağ beke koyup Gökhan'ıda sağ açık oynatma gibi bir düşünceleri var dedi...
    Kendisine sorabilsek keşke, takımı Nihat Özdemir mi oynatıyomuş?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Gökhan Lig TV'de açıklama getirdi buna..

Kesinlikle gitmek istediğini yalanladı.. Eğer 15 Milyon getiren olursa, ve bu takım da Fenerbahçe'den üst klasta bir takım olursa o zaman transferi düşünebileceğini söyledi.. Ayrılmak falan istemiyor bu adam
    Evet evet, LigTv'de de sonradan dediler bu duruma açıklama getirdi diye. Madem öyleydi neden haberi yayınlamadan önce bu tür bir reklam yapıyorsunuz

Yine de S.Engin samimi geliyor bana yorumlarında. Belki bir nebzede olsa gerçekçilik payı vardır. Zaten kesin değildir ama kulislerde bu tür şeyler her zaman dönüyordur. Ama olur olmaz bilememde keşke Orhan Şam'ı alsak

Hiç değilse Taurasi'nin boşluğunu futbolda doldurur. Nede olsa oda mağdur. İleride Taurasiyi felanda alıp bir dernek kurarız Hacettepezedeler diye

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uğur Dündar'ın Aziz Yıldırım'la yaptığı röportajdan bir kısım;

Aykut Kocaman’ın kafasında 4-5 isim var

F.Bahçe için yeni bir sınav başlıyor. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceksiniz. Bunun için transfer çalışmaları başladı mı? Yıldız isimler gelecek mi?

Aykut Hoca aslında çalışmalara başladı. Kafasında 4-5 isim var. Ancak şampiyonluk yolunda olduğumuz için motivasyonumuzu bozmak istemedik ve üstünü örttük. Perşembe günü hocayla oturup bu 4-5 isim hakkında konuşacağız. “Yıldız isim mi?” derseniz bu duruma göre değişir. Biz takıma faydalı adamlar alacağız. Yani bizim için ismi değil, takımın ihtiyacı ve bize sağlayacağı fayda önemli. Gidecek isimler de olacak. Ayrıca en önemlisi de Aykut Hoca’nın planlamaları doğrultusunda gençlere de şans tanıyacağız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri