Her branşta mı? Bu sene kadın basketbolunda yaşananları ve bunlara sebep olanları bir sıralamaya kalksam, ağzımızın tadı kaçar. Yeri değil. Kadın basketbolunda şampiyonluğun bir tek açıklaması vardır: İlahi adaletin tecellisi... Gerisi hikaye...
Bir ara imza olarak kullanmıştım; tekrar etmekte fayda var:
"Semih Özsoy ve Didem Akın! istifa edeceksiniz; kaçarı yok!"
Şampiyonluğun keyfini sürmeye bakalım. Vesselam.
Geçen sene Bursaspor'un kutlamalarınıda izlemiştim tvden. Aynı ona benziyor![]()
"Şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satayım" der güzel bir şarkıda. Ahh, ah.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ve Selçuk gelecek sezonuda Fenerbahçe'de geçirecek.Şaka bir yana bu şampiyonluğu bize hediye eten herkese çok teşekkürler. Ayrıca Manisa'da da şehir merkezinde olaylar çıkmış. Fenerbahçeli taraftarlara saldırmışlar. Neyin peşindeler anlıyamıyorum.
Dün Antalya'da da güya 07 Gençlik Cumhuriyet Meydanını tutacakmış, kutlama yaptırmayacakmış dediler. Tabii biz ilk oraya varan gruplar arasındayız... Değil 07 gençlik, valla 77 ayrı gençlik grubu gelse bişey yapamazdı. Cumhuriyet meydanı "Cumhuriyet meydanı olalı" böyle coşku ve yoğunluk görmemiştir. Yıkıldı ortalık, yıkıldı. Değil ki birisi gelip engel olmaya cesaret edecek.
esatdergi Esat Dergi
Saskinbakkal'da su an tahminimce 400 kadar meşale var, herkes aynı anda yakacak
güzel olacak.
Bu arada stattaki kutlama görüntüleri lig tv den mi yayınlanacak yoksa Fb Tv yayınlar mı ?
Ntvspor'da muhteşem görüntüler var. Meşalelerden otobüs gözükmüyor. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fb Tv staddaki yaşanacak tüm herşeyi aktaracağını açıkladı. Jimmy Jib kameralarla felan yayınlayacak. Lig Tvde de şuan stadyumun pilot kamerasından yaşananlar yayınlanıyor. Alttada küçük karelerde bağdat caddesi felan gösteriliyor.
Ntvspor da yayınlıyor stat içi görüntüleri.
Otobüsün Bağdat caddesine girişi:
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=92906
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Stad yıkılıyor şuan ya![]()
Takım çıkmaya başladı. Stad yıkılıyor. Muhteşem bir atmosfer var stadda. Alex çıkarken nasıl olacak çok merak ediyorum...![]()
Tebrikler.
Dünkünün kaynağını bilmiyorum ama bugün 1 kişi daha ölmüş.
http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/633426-buyuk-sok
Ben anlamıyorum bu adamlar nasıl binalara doğru ateş ediyorlar. İçkinin etkisinden heralde.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tribünlerin sesi bastırılsın diye mi bu müzik son ses çalıyor anlamak mümkün değil. Allah rızası için birisi farkına varıp kapatsın.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yok böyle manzara... Çok duygusal bir an Alex'in çıkışı stad I Love you Alex diye inliyor... Muhteşemmm![]()
Volkan sapıttı![]()
Volkan sahaya giren cimbomlu olsun dedi bir anda ne oluyor dedim![]()
Koyduk mu diye bağıran vatandaş Volkan mı ?
Evet ta kendisi![]()
Allah akıl versin ne diyelim..
Çok şükür bitti kupa töreni. Süperdi. Unutulmayacak bir geceydi. Hepsine teker teker teşekkür ediyoruz...![]()
Yalnız Volkan Demirel kaleci olmasa, kesin trübün lideri, ünlü bir amigo olurmuş.
Taraftar sahaya inmeye teşebbüs edince:
-Sahaya inen Cimbomlu olsun!
Diyerek, herkesi gerisin geri gönderdi. Koptum.
Kanaltürk var, S.Bali sallıyor bol keseden![]()