Tum transfer sezonunu böyle gecireceksek ohooooo![]()
Saat 23.10 oldu hala bir şey yok.Bugün transfer falan olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gs'da kamp biter transfer bitmez olayı olmasın da ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar![]()
Galeyana gelmeyin![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Patlayacağımız belliydi, dedikoduları bile çıldırtıyor adamı neyse iyi geceler![]()
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23657616thy'de çalışan kuzenimden aldığım bilgiye göre ünal aysal londra-istanbul çalışan tarifeli uçaklardan birinde dört kişilik yer ayırtmış.
hayır, hatırlatırım bu adam oraya üç kişi gitti. ha yolda bölünerek çoğaldılarsa bilemem.
çakmadır büyük ihtimalde maksat heycan olsun![]()
Selçuk İnan ve Kim Kallström Galatasaray ' da...
Kaynak : Ömer Faruk Altay![]()
Haim Fresco karıştı galiba bu transfere. Yatar bu iş.
Yatamadim arkadasBeyler pozitif olun ya allah icin sakin olun sabredin guzel gunler gelecek.
![]()
Ben hala umutluyum bugün için![]()
Son duyumlara gore Unal Aysal ve Drogba İngiltere'nin Sofra adli restoraninda yemek yiyormus. İngilizcesi olan arayip sorsun ben heveslendim ama hangi sofra
http://www.sofra.co.uk/find_us.htm
Yok artık yaİyice abarttılar yok uçakta,yok yemekte
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Beyler Covent Garden'daymis ben arayacagim![]()
Beyler haber yalan yok Drogba filan![]()
Vallahi şunları başka biri görse sabaha kadar güler bizeGel artık Drogba
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
2.5 liram feda olsun Drogba'ya![]()
Harbi aradın mı![]()
Açıklansada kurtulsak![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasaray Basketbol isimli facebook sayfasında da; İngiltere'de Sofra diye bir restaurant'ta Drogba ile Ünal Aysal yemek yiyor yarım saate açıklanacak deniyor. Ne kadar doğru artık bilemiyorum. Koyu Galatasaraylı kardeşim söyleyip duruyor. Hay gelsede bende kurtulsam tüm Galatasaraylılarda![]()
@UnalAysal_
Ünal Aysal
Didier Drogba ile görüşmemiz olumlu geçti. Teklifimizi ilettik. Düşünmek için zaman istedi. 1-2 güne sonuçlanır.
Twitter fake olsa bile paylaşayım dedim![]()
Ben yatiyorum arkadaslar, yeter Drogba'dan cektigimiz verdigimiz emeklere degse bari iyi geceler![]()
Valla İngiltere'deki Türk restaurantlar var sanırım.
Google'dan baktım Sofra Restaurant İngiltere yazdım ilk sıradaki sitede buldum bi restaurant ama tabi orası mı bilemem
SOFRA RESTAURANTS GROUP
COVENT GARDEN RESTAURANT
36 TAVISTOCK STR. COVENT GARDEN WC2B
TEL:0207-240 37 73
Aha siteside varHayırlı olsun Drogba o zaman
Sofra Restaurantın ayrı bir yeri olur heralde gelirse
http://www.sofra.co.uk/
Geyiği abartmayalım![]()
Valla GSCimbom'da Covent Park'ta deniyordu ben de Covent Park'takini aradim yok dediler.
Not: Uyku tutmuyor![]()
ceylancapa Ceylan Capa
Arkadaslar banada Sofra'da yemek yiyiyorlar diye duyum geldi bende sizinle paylasmak istedim
ceylancapa Ceylan Capa
Yeni kalecimizde Italyan liginde oynuyor .. Daha kesin degil konusuldugu icin suan yazamiyorum. el sikisildigi an bilgilendirecegim sizi
fatih terimin kızının arkadaşıydı bu bayan![]()