Sayfa 463 / 1204 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
13,861 ile 13,890 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kalbim dayanmıyor artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GS Basket'te birisi "Aldık beyler" diye tweet geçti az önce. Bitti mi bu transfer ne ?

Hakkaten bende hep "hayirli olsun Drogba Galatasaray'da" yazilari göruyorum :/

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

http://www.vegol.net/ikinci-bomba-drogba-38737.html
    http://www.gstvnet.com/didier-drogba...-da-h1903.html

GSbaskette kongre üyesi mithat abide Drogbayı aldığımızı yazdı..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Buffonmu?? Hadi canim yemezler, futbolu birakma noktasina gelmedimi o? Juve'de birakmasi daha guzel olur diye dusunuyorum.

Doğum tarihi, 28 Ocak 1978

Adam daha 33 yaşında.Bir kaleci 35-36 yaşına kadar çok rahat forma giyebilir. Van Der Sar ve Kahn 40 yaşına dayanınca bırakıyorlar da Buffon neden 33'te bıraksın ? Keşke gelse de meydan kaleci görse....
    Last edited by nannar : 24.Mayıs.2011 at 15:10
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Chelsea'nin Ancelotti'nin kovulmasının ardından yeni teknik direktörü ile anlaşıp raporunu alana kadar hiçbir oyuncusunu göndermeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Avrupa'da bu şekilde yürür.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulube yakin herkes hep bir agizdan Drogba geldi diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Kulube yakin herkes hep bir agizdan Drogba geldi diyor.
    Evet, Mithat Duran adlı abimiz de kongre üyesi, ultrAslan forum ve GS Basket'te birçok kişi "Mithat abi diyorsa bu iş bitmiştir" diyor. Göreceğiz

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Drogba'nın alınacağına üzülen arkadaşlara söylüyorum. Mali açıdan eleştirilebilir. 5 Milyon Euro Türkiye rekoru olur diye tahmin ediyorum. Ama Ünal Aysal zeki adam. Bir hesabını yapmıştır. Hesabı olmasa, imkanı olmasa almaya kalkmaz.

Birde eleştirileri şöyle ele almak istiyorum. Drogba şu an faal futbolcular arasında en iyi forvet olarak ilk 10'a girebilecek bir oyuncu. Yani Drogba. Bu mesajı yazarken bu kadar uzun yazmama gerek yoktu. Drogba... yazmak bile yeterli. Böyle bir oyuncu.

@nannar

Kahn 36-37 yaşlarında bıraktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

36-37 de iyi işte Buffon için.... Keşke gelse Buffon.En azından kalede güven veren bir isim var diyebiliriz sezon başında

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    36-37 de iyi işte Buffon için.... Keşke gelse Buffon.En azından kalede güven veren bir isim var diyebiliriz sezon başında
    Ben Buffon'u Galatasaray'a imkansız düşünüyorum. Çünkü Juventus&Buffon benim için Juventus&Nedved gibi birşeydir. Juventus şike skandalı sonrası bir alt kümeye düştüğünde bile takımda kalan futbolculardan sadece bir tanesiydi.

Ben Galatasaray için Buffon yerine Stekelenburg, Sergio Romero, Sebastian Frey, Sinan Bolat gibi isimlerin hem daha makul hemde daha isabetli olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

@ftw1905 Abi celal gürcan demin radyoda drogbayı yalanlamadı ama Spk bildirme zorunluluğumuz var dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mithat Duran en son bunu yazdı birkaç dakika önce...

"Kim kallstörm galatasaray'da drobba bu gün işi bitti bitecek gibi görünüyor.nike sponsor"

edit: Haberler geldikçe geliyor, durduramıyoruz.

"yerli selçuk bitti sezer bitmek üzere,batuhan süpriz" yine Mithat Duran'dan...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Normalde Galatasaray ın transfer haberlerini takip ederdim ama bu aralar bu başlıkta ne olduğu ne yazıldığı kimin geldiği kimin gittiği hiç belli değil Birde Twitter ve çakma site modası çıktı, hiç giresim gelmiyor Yahu az aslı astarı olan şeyler yazın da bizde 3-5 internet sitesi takip edeceğimize buraya girip doğruyu yanlışı öğrenelim

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Eskiden sadece gazeteler yalan yazardı onlara bakar geçerdik.Şimdi teknoloji gelişti birsürü site açıldı hepsi başka ağızdan yalan atıyr iyice karışık herşey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Normalde Galatasaray ın transfer haberlerini takip ederdim ama bu aralar bu başlıkta ne olduğu ne yazıldığı kimin geldiği kimin gittiği hiç belli değil Birde Twitter ve çakma site modası çıktı, hiç giresim gelmiyor Yahu az aslı astarı olan şeyler yazın da bizde 3-5 internet sitesi takip edeceğimize buraya girip doğruyu yanlışı öğrenelim
    Asıl olan şeyleri yazmak gerekirse;

- Drogba şuan Gana'da. Chelsea'nin resmi twitter sayfasının yazdığına göre.

- Selçuk İnan ve Kim Kallström ile de anlaşılmak üzere.

Özet budur.

srfydn Şeref Aydın N.
    uzun bir sure sonra ilk kez bu kadar heyecanliyim. en son elano'da bu denli heyecanlanmistim. tabii heyecanimi hic kimseye belli etmemistim.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Asıl olan şeyleri yazmak gerekirse;

- Drogba şuan Gana'da. Chelsea'nin resmi twitter sayfasının yazdığına göre.

- Selçuk İnan ve Kim Kallström ile de anlaşılmak üzere.

Özet budur.
    Selçuk un babası Fenerbahçeliymiş, annesi Beşiktaşlıymış o yüzden Trabzonspor da kalacakmış iddiaları yalan yani şaka bi yana Drogba nın bonservisi elinde mi? Değilse bonservisine yüksek meblağlar istenir, gelse bile Galatasaray a yararı dokunur mu? Selçuk gelirse, takımın tasfiye edileceği bir ortamda, bence çok faydalı olacaktır ama Fenerbahçe öyle kolay bırakmaz. Ama transfer bitme noktasında diyorsun büyük iş yapmışlar. Bence mevkisinin en iyilerinden biri Türkiye de, yerli yabancı dahil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk un babası Fenerbahçeliymiş, annesi Beşiktaşlıymış o yüzden Trabzonspor da kalacakmış iddiaları yalan yani şaka bi yana Drogba nın bonservisi elinde mi? Değilse bonservisine yüksek meblağlar istenir, gelse bile Galatasaray a yararı dokunur mu? Selçuk gelirse, takımın tasfiye edileceği bir ortamda, bence çok faydalı olacaktır ama Fenerbahçe öyle kolay bırakmaz bence Selçuk u ama transfer bitme noktasında diyorsun büyük iş yapmışlar. Bence mevkisinin en iyilerinden biri Türkiye de, yerli yabancı dahil.
    İşte tek sorun o . Çözülmeye çalışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk un babası Fenerbahçeliymiş, annesi Beşiktaşlıymış o yüzden Trabzonspor da kalacakmış iddiaları yalan yani şaka bi yana Drogba nın bonservisi elinde mi? Değilse bonservisine yüksek meblağlar istenir, gelse bile Galatasaray a yararı dokunur mu? Selçuk gelirse, takımın tasfiye edileceği bir ortamda, bence çok faydalı olacaktır ama Fenerbahçe öyle kolay bırakmaz. Ama transfer bitme noktasında diyorsun büyük iş yapmışlar. Bence mevkisinin en iyilerinden biri Türkiye de, yerli yabancı dahil.
    Trabzonspor yıllık 2 milyon € veriyor. Bizim ise yıllık 2.5 veya 3 milyon € önerdiğimiz söyleniyor. Fenerbahçe'nin bir teklif yapıp yapmadığını bilmiyorum ama şuan avantajlı olan biziz deniyor.

Kallström için de bir sürü haber var fakat Drogba ve Selçuk ile ilgili haber sayısından çok daha az. Kallström için de avantajlardan birisi, Elmander ve onun menejerinin aynı kişi olması. Fransız ve İsveç basınında çıktığı söylenen haberler de Kallström'ün ayrılacağı ve Galatasaray'a geleceği yönünde.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Arda: Milli maça konsantre olmuş durumdayım. GS ile sözleşmem devam ediyor. Ama yapılan bir teklif var. Herşey Milli maç sonrası netleşecek

13 saat önce
    »

tribundergi Tribun Dergi

Arda Turan: Fatih Hocamız hayırlı olsun. Üzerimde emeği olan bir insan. Çok büyük saygım ve sevgim var. Çok büyük bir hoca.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SON DAKIKA: Galatasaray'in, Denizbank üzerinden bugun Ingiltere'ye 5.5M € luk teminat mektubu gönderdigi belirtiliyor.

Tribündergi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

noluyo leeeennnn

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer tribündergi dün yayınlanan inci sözlük mesajına itibar ederek bunu yazdıysa heyecanlanmaya gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence inci deki yazar bu olayı bir yerden okuyup başlık açmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Necati Ates'I almaya hazirlanan G.Saray kolları sivamaya basladi

duyum

Dostlar bakiniz:
    srfydn Şeref Aydın N.
    benim bildigim transfer bitti. ancak neden bir aciklama yok bilmiyorum. puruz cikmis olmasindan korkuyorum. umarim yoktur oyle bir sey.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O değilde Biz hala Drogba transferi için devreye girmedik mi ? Aziz Başkan kutlama derken olayı unuttu yakında bu transfer için girişimler başlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

DAILY MAIL: "Turkish giants Galatasaray set to swoop for Spurs target Drogba

Umut Öfkelinin daha yeni retweet ettigi tweet beyler:

rishavrv Rishav Singh umutofkeli tarafından
    Galatasaray President Unal Aysal has met with CFC officials in London to agree the deal for Didier Drogba. Drogba will agree 2 year contract

Mesaj Yetkileri