Sayfa 457 / 896 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
13,681 ile 13,710 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Kardeşim ben Selçuk İnan-Emre-Topuz orta sahasından bahsediyorum sen bana ne diyorsun sadece topuz emre nasıl taşısın koskoca orta saha yükünü baroniyle selçuk 2.lig topçusu zaten onlarla Selçuk İnanın yapısı çok çok farklı

Bir defa oyle bir orta saha mumkum degil, cunku oyle bir orta saha kurmak Alex'i yedek birakmak demek. Senin kurdugun orta saha Selcuk Inan-Emre orta sahasi. Selcuk Inan ve Selcuk Sahin arasinda kalite farki var, ama mecvut FB'de gerekli oyun tipi Selcuk Sahin'dir, Selcuk Inan degil. Benim futbola bakis acim boyle diyor. Senin bahsettigin orta saha nasil olur bana gore; Alex'i kulubeye koyarsin, orta sahaya Afrika'li bir onlibero alirsin, onlarin onune Selcuk Inan ve Emre'yi koyarsin, o zaman iste tabanci gibi bir orta sahan olur. Bende diyorum ki FB insallah o tarz bir onlibero almaz ve Selcuk Inan'i alir ve Emre-Selcuk-Topuz-Alex-X orta sahasi ile CL'de Arsenal veya Chelsea karsisina cikar, o zaman ben gorurum o orta sahayi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence de avrupa için zenci bir ön libero şart. şöyle etienne coupe olsa dadından yenmez. yeri gelir sağ bek kullanırız. gökhan gönül gidici zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bjk3ever boy konusundaki düşüncenin çok önemli olmadığını düşünüyorum. Avrupa maçlarında duran toplardan yediğimiz gollerin neredeyse hepsi pozisyon alma hatası ve unutulan bir adam yüzünden oluyor. Ben pek hatırlamıyorum oyuncumuz kısa kaldı diye gol yediğimizi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bir defa oyle bir orta saha mumkum degil, cunku oyle bir orta saha kurmak Alex'i yedek birakmak demek. Senin kurdugun orta saha Selcuk Inan-Emre orta sahasi. Selcuk Inan ve Selcuk Sahin arasinda kalite farki var, ama mecvut FB'de gerekli oyun tipi Selcuk Sahin'dir, Selcuk Inan degil. Benim futbola bakis acim boyle diyor. Senin bahsettigin orta saha nasil olur bana gore; Alex'i kulubeye koyarsin, orta sahaya Afrika'li bir onlibero alirsin, onlarin onune Selcuk Inan ve Emre'yi koyarsin, o zaman iste tabanci gibi bir orta sahan olur. Bende diyorum ki FB insallah o tarz bir onlibero almaz ve Selcuk Inan'i alir ve Emre-Selcuk-Topuz-Alex-X orta sahasi ile CL'de Arsenal veya Chelsea karsisina cikar, o zaman ben gorurum o orta sahayi.
    Selçuk İnan'ın defansif zaafiyet göstereceğine inanmıyorum. Aksine Selçuk Şahin'in ağırlığı, pas hataları yüzünden daha fazla sıkıntı çekildi. Savunma olarak yeterli olabilse de oyun zekası çok düşük olduğu için sanki duvardan top geri dönüyor. Selçuk İnan savunma yapamayan bir oyuncu değil. Essien'i almıyoruz, daha mantıklı bakalım. Yerli bir oyuncudan bahsediyorsunuz.

Selçuk Şahin ile uzaktan akrabalığım bile var ama üzgünüm Fenerbahçe'de olmamalı yeni sezonda.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bjk3ever boy konusundaki düşüncenin çok önemli olmadığını düşünüyorum. Avrupa maçlarında duran toplardan yediğimiz gollerin neredeyse hepsi pozisyon alma hatası ve unutulan bir adam yüzünden oluyor. Ben pek hatırlamıyorum oyuncumuz kısa kaldı diye gol yediğimizi.

Dogru soyluyorsun, o konuda da eksikligimiz kesinlikle var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

takımda 2 tane 1.90'a yakın boyda adam varsa kısa kalmak yüzünden gol yemek diye bir şey çok düşük ihtimal. ancak saha içinde hava toplarının kazanılma oranının artması için uzun boy avantajdır. kaldı ki uzun boydan ziyade, iyi kafaya çıkmak daha önemli.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bende aksini savunuyorum inş orta saha benim dediğim gibi olur.Arsenal ve Chelseade gelsin bize oynayalım.Volkan-GG-Lugano-Sağlam Stoper-Sağlam Solbek-Emre-Selçuk İnan-Mehmet-İleri 3 lüyü daha kurmadım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bende aksini savunuyorum inş orta saha benim dediğim gibi olur.Arsenal ve Chelseade gelsin bize oynayalım.Volkan-GG-Lugano-Sağlam Stoper-Sağlam Solbek-Emre-Selçuk İnan-Mehmet-İleri 3 lüyü daha kurmadım
    ------------------------ Niang --------------------------
    ------------------------- Alex --------------------------
    I. Dia ---------- Emre ------ Selçuk İ ----- X/Topuz
    A. Santos ------ Yobo ------ Lugano ------ Gökhan
    ------------------------- Volkan ------------------------

Takım zaten bir düzende oynuyor, bence fazla bozmamak gerek. Pişmiş aşa su katmak problem yaratabilir Sağ kanata yıldız bir isim alınsa hayır demem elbet

6 yabancı oynayacak Türkiye'de Topuz'a her zaman ihtiyaç var ve dolayısı ile Selçuk İnan kadrodaki yeri bankodur, eğer düşünüyorsa hiç korkmaması lazım. Aksine inanılmaz bir ilgi görür. Dediğim gibi yeri banko.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    ------------------------ Niang --------------------------
    ------------------------- Alex --------------------------
    I. Dia ---------- Emre ------ Selçuk İ ----- X/Topuz
    A. Santos ------ Yobo ------ Lugano ------ Gökhan
    ------------------------- Volkan ------------------------

Takım zaten bir düzende oynuyor, bence fazla bozmamak gerek. Pişmiş aşa su katmak problem yaratabilir Sağ kanata yıldız bir isim alınsa hayır demem elbet

6 yabancı oynayacak Türkiye'de Topuz'a her zaman ihtiyaç var ve dolayısı ile Selçuk İnan kadrodaki yeri bankodur, eğer düşünüyorsa hiç korkmaması lazım. Aksine inanılmaz bir ilgi görür. Dediğim gibi yeri banko.
    Abi ben bu sistemle avrupa iş yapabileceğimize inanmıyorum sağlam stoperden kastım Yoboda olur ancak santosun sadece hucüma katkısı var daha gg gibi bir bek lazım oraya,çift forvete dönsek daha faydalı olur dediğim 3 lünün önünde Alex ileride Niang Dia,dia niang kanatlardada oynama kabiliyetleri var zaman zmana kanatlara girer çıkar biri.Yani yobo alınırsa bir sağlam solbek ve selçuk inanı istiyorum forvetlerimiz hızıyla bitirir olayı.Orta sahadan yardıracaz yani

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Abi ben bu sistemle avrupa iş yapabileceğimize inanmıyorum sağlam stoperden kastım Yoboda olur ancak santosun sadece hucüma katkısı var daha gg gibi bir bek lazım oraya,çift forvete dönsek daha faydalı olur dediğim 3 lünün önünde Alex ileride Niang Dia,dia niang kanatlardada oynama kabiliyetleri var zaman zmana kanatlara girer çıkar biri.Yani yobo alınırsa bir sağlam solbek ve selçuk inanı istiyorum forvetlerimiz hızıyla bitirir olayı.Orta sahadan yardıracaz yani
    İyi bir sol beke hayır demem elbet. Dia gerçek forvet oynayamaz bence, SS olabilir belki ama bu seviyede oynayabileceğini pek düşünmüyorum. Forvetsi özellikleri var ama Dia'ya forvette güvenmemek lazım. Yobo ve Andre Santos giderse çok fazla oyuncu değişecek, bunun dezavantajları var. Benim için çekinceli ve zor olurdu.

Selçuk İnan açıklama yaptı:

"Açıklamak isterim ancak şu anda mümkün değil. Şu an transferi düşünmek zor, Milli Takım'a konsantre oldum. Hemen karar vermek istemiyorum ama şu anda kimseyle görüşme yapılmadı."

Galatasaray ile anlaştığını ileri süre twitterlar dolanıyordu, hepsinin yalan dedikodular olduğu aşikar.Kimse ile anlaşmadığını ve Sevilla transferini düşündüğünü açıkça gösteriyor.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman Lig Tv'deki programda; "Semih'in kalmasını istiyorum. Takımların sembol oyunculara ihtiyaçları var. Yabancılar gelir gider. O yüzden kendi içimizden yerli oyunculara sahip çıkmalıyız. Semih de bu yapıda olan bir oyuncu." dedi. Gökhan Gönül ve Volkan Demirel de uygun bu profile aslında. Umarım üçü de kalır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sivas maçının ilk yarısında sol çizgide oynayan ikili şampiyonlar liginde sapır sapır dökülür. Artık hangisi feda edilir bilemem ama ikisini bir arada yakalarlarsa Volkan Demirel'e yazık olur. Ya Santos, ya Stoch...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe her yere yabancı bulabilir ama eğer elindeki Semih-GG-Volkan üçlüsünü kaybederse büyük darbe yemiş olur. Hadi Semih yedek ama diğer ikisi, hem çok iyi oynayan hem de Türk statüsünde oyuncular. Yoksa Lugano-Niang gibi iyi sezon geçiren oyuncular bile açığı kapatılamayacak oyuncular değil.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aykut Kocaman Lig Tv'deki programda; "Semih'in kalmasını istiyorum. Takımların sembol oyunculara ihtiyaçları var. Yabancılar gelir gider. O yüzden kendi içimizden yerli oyunculara sahip çıkmalıyız. Semih de bu yapıda olan bir oyuncu." dedi. Gökhan Gönül ve Volkan Demirel de uygun bu profile aslında. Umarım üçü de kalır.
    Aykut hoca benim yazdıklarımı mı okuyor ne?

Daha bu sabah sembol yerli oyuncunun kulübün geleceği için ne kadar mühim olduğunu yazmıştım. 2 ay önce, Gökhan Gönül muhabbetleri ilk çıktığında da yazdım.

Kafalarımız ekseriyet uyuşuyor Aykut hocayla. Bir de şu Özer konusunda ikna edebilsem... O çocuk bu takıma göre futbolcu değil. Eski zamanlarını bilmiyorum, 2 senedir olmadıysa, daha olmaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Aykut hoca benim yazdıklarımı mı okuyor ne?

Daha bu sabah sembol yerli oyuncunun kulübün geleceği için ne kadar mühim olduğunu yazmıştım. 2 ay önce, Gökhan Gönül muhabbetleri ilk çıktığında da yazdım.

Kafalarımız ekseriyet uyuşuyor Aykut hocayla. Bir de şu Özer konusunda ikna edebilsem... O çocuk bu takıma göre futbolcu değil. Eski zamanlarını bilmiyorum, 2 senedir olmadıysa, daha olmaz.
    Yoksa yoksa..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Eskiden çok ümit vaadeden bir gençti. Selçuk Şahin de bir zamanlar öyleydi, öyle kaldı. Özer öyle kalmaz umarım. Ama benim de umutlarım tükendi onunla ilgili.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan açıklama yaptı:

"Açıklamak isterim ancak şu anda mümkün değil. Şu an transferi düşünmek zor, Milli Takım'a konsantre oldum. Hemen karar vermek istemiyorum ama şu anda kimseyle görüşme yapılmadı."

Galatasaray ile anlaştığını ileri süre twitterlar dolanıyordu, hepsinin yalan dedikodular olduğu aşikar.Kimse ile anlaşmadığını ve Sevilla transferini düşündüğünü açıkça gösteriyor.
    Bu durumda kendi tezini de çürütmüş oluyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Semih ayrılıp da kendisine yazık etmesin, bu takımın devamlı oyuncusu olmayacağını kendisi de biliyor ve yedekliği artık sorun yapmamalı. Biz onu Genç Semih olarak sevdik ve futbolu da Fenerbahçe'de bırakırsa Genç Semih olarak anılacaktır bir ömür boyu.

Özer konusunda, Ankaraspor'da istediği şekilde oynatabiliyordu Özer'i ama Fenerbahçe'de de son dönemde performansına bakıp, artık ondan ümidi keseceğini düşünüyorum. Yine de şans verecektir, belki Mehmet Topuz'da olduğu gibi performansının artmasını sağlayabilir, seneye de takımda olacaktır.

Orta sahaya Selçuk alınırsa, muhtemelen talibi çıkmazsa Baroni elde tutulur ve yabancı alınmaz. Denilen 4-5 nokta transfer yeterli olur, kadro derinliği açısından ve ilk 11 kalitesini arttırmak açısından.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Bu durumda kendi tezini de çürütmüş oluyorsun
    Hayır çürütmüyorum, Sevilla'nın teklifi herşeyden önce şu an.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

21. Default

Fotomaç ve Fotospor haberlerine hiç kaynak kalmasa bile yine inanmam : D .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır çürütmüyorum, Sevilla'nın teklifi herşeyden önce şu an.
    Selçuk İnan'ı ikna ettiğimizi düşünüyorum. Yakında açıklanır bence.
    Ayku Kocaman ilk 11 için oyuncu istemesi, tarifi onu gösteriyor gibi.
    Çürütmüş oluyorsunuz. İddianız ve koyduğunuz belge Selçuk'un kimse ile görüşmediğini söylüyor. Fakat siz daha önce üstte alıntıladığım gibi Selçuk ile görüşüp onu ikna ettiğinizi düşündüğünüzü belirtmişsiniz. Birisinden birisi yalan oluyor bu durumda

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ntvspor Son dakika: Fenerbahçe Sezer'le anlaştı. Eskişehirspor'la da anlaşmaya çok yakın. Dün Eskişehir başkanı Halil Ünal Sezer %80-90 Fenerbahçe'de demiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezerle anlaşmış Fenerbahçe..

hoop yazılmış zaten

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Çürütmüş oluyorsunuz. İddianız ve koyduğunuz belge Selçuk'un kimse ile görüşmediğini söylüyor. Fakat siz daha önce üstte alıntıladığım gibi Selçuk ile görüşüp onu ikna ettiğinizi düşündüğünüzü belirtmişsiniz. Birisinden birisi yalan oluyor bu durumda
    Sevilla ile görüştü tahminim, olmazsa Fenerbahçe'yi tercih edecektir zannımca.
    Çürütmüyorum. Avrupa olmazsa diye yazdım hemen diğer cevaba.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu transfer kesindi zaten. Sadece resmi açıklamaları bekliyorduk. Umarım Sezer hayırlı olur kulübümüze. Yerli kalitesinin artması önemli.

Sezer'de bundan 2-3 sene önce G.Saray'ın kapısından dönmüştü , devre arasında Beşiktaş'la anlaşmaya çok yakındı. En sonunda biz aldık. Kısmet

Peki Sezer'İ aldığımıza göre Selçuk'dan vazgeçmiş mi oluyoruz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sezer geçen sene manisanda kadro dışı kaldığında sözleşmesi elindeyken almak vardı .sanmıyorum fenerin selçuktan vazgeçeceğini ama şahsi görüşüm bjk ve fb nin selçuktan vazgeçmesi iyi olur zaten yeterince adam var o bölgede 2 takımdada inşallah avrupadan güzel bi teklif gelirde oraya gider selçuk
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle Sezer'den sonra Sulçuk'ta imza atacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezer hayırlı olsun.Sezer transferiyle Selçuk'un bir alakası olduğunu düşünmüyorum şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alakası değil alacağımız olan kişilerden bahsettim sıra onda demek istedim

Mesaj Yetkileri