Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce kariyer görsel açıdan yeterli mi ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Evet

26 66.67%
  • Hayır. Daha detaylı olabilir.

13 33.33%
1 ile 30 arası toplam 771 sonuç

Konu: Championshipte FCUM ile kör topal |Sezon 8|

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    33-34-35 yaşında adamlar en kötüsü yıllık 250binden aşağı istemiyor ayrıca imza parası ve menejer parasıda çok istiyorlar nerden baksan 400bin euroya geliyor en kötü veteran.onun yerine 1 adam kiralar 2 de aynı mevkiye oyuncu alırım gençlerden hangisi tutarsa artık.ama çok iyi bi veteran bulursam eğer direk basar parayı alırım.mesela sagna, van persie, defoe, vidic vs gibi adamlar boştaydı çok uğraştım kontrat şartlarına bile bakmadılar
    bakmazlar zaten senin maaş bütçen çok düşük seviyede galiba bu anlattıklarına göre ama şöylebir durum var illa premier lig den oyuncu alma premier ligi tecrübesi yaşamış son zamanlarını championship npower 1 npower2 de oynayan oyunculara yönel

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    bakmazlar zaten senin maaş bütçen çok düşük seviyede galiba bu anlattıklarına göre ama şöylebir durum var illa premier lig den oyuncu alma premier ligi tecrübesi yaşamış son zamanlarını championship npower 1 npower2 de oynayan oyunculara yönel
    yukarıda yazmıştım championshipteki ekiplerin reserve oyuncuları bile gelmeyi kabul etmiyor malesef.şöyle diyim curri yi bilirsin belki ben yerine samsunspora gitti ben daha yüksek maaş önermiştim hemde yada dudzka yıllık 250bin önerdim o gitti levanteye 80bine
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

yukarıda yazmıştım championshipteki ekiplerin reserve oyuncuları bile gelmeyi kabul etmiyor malesef.şöyle diyim curri yi bilirsin belki ben yerine samsunspora gitti ben daha yüksek maaş önermiştim hemde yada dudzka yıllık 250bin önerdim o gitti levanteye 80bine
    oda itibardan ötürü sende yakında itibarın arttıkça sende o oyuncuları alırsın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

oda itibardan ötürü sende yakında itibarın arttıkça sende o oyuncuları alırsın
    itibarımın artması için eplye çıkmaktan başka çözüm yok malesef
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

itibarımın artması için eplye çıkmaktan başka çözüm yok malesef
    ÇIKMAK SANA ÇÖZÜM GETİRMEZ ANCA LİG KUPALARINDA VE DİĞER ORGANİZASYONLARDA MUTLAKA BAŞARILI OLMAN LAZIM

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ÇIKMAK SANA ÇÖZÜM GETİRMEZ ANCA LİG KUPALARINDA VE DİĞER ORGANİZASYONLARDA MUTLAKA BAŞARILI OLMAN LAZIM
    çıkmak gayette iyi bi çözüm olur benim için championshipte şampiyon olana 64bin euro veriyorlar yayın gelirleride 7 milyon civarında eplde ise sonuncuya 920bin euro veriyorlar yayın gelirleri nerden baksan 15-20 arasında değişiyor.FA cupta en son 16ya kaldım maddi olarak getirisi yok denecek kadar azdı itibarımı çok az arttırdı.carling cup keza öyle jptyi kazandım 30 bin euro verdi federasyon.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

çıkmak gayette iyi bi çözüm olur benim için championshipte şampiyon olana 64bin euro veriyorlar yayın gelirleride 7 milyon civarında eplde ise sonuncuya 920bin euro veriyorlar yayın gelirleri nerden baksan 15-20 arasında değişiyor.FA cupta en son 16ya kaldım maddi olarak getirisi yok denecek kadar azdı itibarımı çok az arttırdı.carling cup keza öyle jptyi kazandım 30 bin euro verdi federasyon.
    PARA KONUSUNDA BİŞİ DİYEMEM BANA DÜŞMEZ AMA İTİBAR ÖNEMLİ

Mesaj Yetkileri