Gökmen Özdemir de aynı yönde konuşuyor, yine de resmi açıklamayı beklemek lazım.
Gökmen Özdemir de aynı yönde konuşuyor, yine de resmi açıklamayı beklemek lazım.
Gökmen abimiz de yazdi Selcuk GS'de
Bizde resmi açıklama gelmez23 Mayıs haftası dendi 3. gün daha 1 transfer yok.
Gökmen Özdemir
Selçuk İnan.. Artık G.Saraylı..
gene önceden yazılmış![]()
Ya delinin biri kuyuya taşı attı, ya da gerçekten bitti bu iş. Bakalım, görelim..
Bugün yarın en azından selçuk açıklanır.. Valla millet ne kadar Drogba derseniz deyin ben istemiyorum Drogba'yı, bir an önce Kallström açıklansın, adam gibi sağ açık, arda gidecekse sol açık, orta sahaya alternatif, sol bek, stoper falan alınsın, valla vermeyin para Drogba'ya ya. Baros ile Elmander var işte ne kasıyoruz? Forvete Messi'yle Ronaldo'yu alsak ne yazacak kalan bölgelere para yetiştiremediğimiz sürece?
Eğer gerçekten Selçuk ile anlaştıysak artık açıklasınlar bizi bekletmenin bir anlamı yok 4 takımın taraftarının da sabrı taşıyor artık kime gittiyse açıklansa çok iyi olur cidden...Yoksa ortalık karışırselçukta selçuk
![]()
Twitter'da her allahın kulu Selçuk İnan Galatasaray'da diyor.Umarım doğru çıkar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Selçuk banko 11 oynayacağı ve maddi olarak en kazançlı çıkacağı yere gitti.Hayırlı olsun.
Çok soru geliyor.. Arkadaşlar Selçuk haberi doğrudur.. Yakında gereken açıklamalar yapılır zaten..
Kazim avcı
Kazim Avci
Çok soru geliyor.. Arkadaşlar Selçuk haberi doğrudur.. Yakında gereken açıklamalar yapılır zaten.
Taner Yalcin da bitti deniyor.
Hayırlı olsun.
Onu bunu bırakın kaleci transferi ne durumda yahu bize kaleci lazım asıl...
Twittere girilmiyor![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Drogba gelirse twitter tamamen cökecek demek ki![]()
Selçuk'u Drogbaya tercih ederim.
NTV SPOR Son Dakika: Galatasaray, geçen yıl Trabzonspor forması giyen milli futbolcu Selçuk İnan ile beş yıllığına anlaştı.
Bu cok iyi oldu 5 yillik müthis bir anlasma hem de bedavaya. FB ve BJK hatta avrupa kulüplerinin de istedigi bir oyuncuyu almak psikolojik olarak da öne gecirir bizi.
Müthiş haber geldi sonunda. Süper oldu süper...
Resmi açıklamayı bekliyorum ben hala, kesin, anlaşma sağlandı laflarının fos çıktığını gördük zamanında.
Galatasaray adına müthiş transfer. Hayırlı olsun.
Drogbadan daha önemli bir transfer oldu. Yerli pasaportu var. Üstelik en çok aradığımız mevkide oynuyor.
Süper oldu!!!! BAM'dan bir kişi gitti diyebiliriz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Avrupa derken, avrupa yakasini tercih etmisyolun acik olsun
Sporx'te verdi haberi. http://bit.ly/kkFBr4
Gerçekten Galatasaray için harika bir transfer oldu ve bence en çok ihtiyacı olan takıma gitmiş oldu, taliplerden...