Umarım Guiza'da yakın bir miktara alıcı bulur kendine![]()
Aslında 14M ' a alınan Güiza'dan daha yararlı olabilir![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Lig Tv'de altyazı geçiyor. Karabük başkanı açıklamış:
- 9 milyon euro karşılığı Emenike'nin bonservisini Fenerbahçe'ye verdik.
Not: Ooooooo... Milletin çoktan haberi olmuş.![]()
Oha 9 milyon mu![]()
emenike çok iyi transfer , çok yararlı olacağını düşünüyorum
verilen miktar çok 1-2 milyon aşağı olabilirdi
9m euro çok fazla.İyi kazık yemiş Fenerbahçe ama yararlı olur takıma.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hayırlısı olsun ama çok fazla... Fenerbahçe yine Brezilya dan iki tane 21-22 yaşlarında 4 er milyon euro dan iki santrafor alıp da Niang la 1-2 sene daha dayansaydı, çok daha karlı olurdu. Kapanan takımlara karşı yine çok katkı sağlayamayacak ama Avrupa maçlarında önemli bir silah olabilir. Aklı olan yönetici bu vakitten sonra Anadolu dan yerli-yabancı kimseyi almaz... Sezer le ilgili de farklı şeyler düşünmüyorum. Fenerbahçe o oyuncuları elinden çıkarmaya çalışıyor tamam ama bu oyuncuların da ölüsünün bir ederi var. Sezer in o kadar edeceğini düşünmüyorum... Bence Fenerbahçe doğru yerlere yanlış ve pahalı transferler yapıyor, şansları varsa bu oyuncular tutar... Yoksa ikiside bizim Tabata-Holosko ikilisi olmaya aday gibi.
Bu yoruma bittim![]()
Aykut Kocaman'ın geçen seneki başarılı transferlerinden sonra bu miktara Emenike'nin alınması beni çok şaşırttı. O paraya Cenk Tosun alınsa çok daha mantıklı olurdu.
Emenike biraz kazık olmuş sanki.
Emenike geLecek sezon Afrika kupasına giderse ki gidicek büyük ihtimaLLe ve Nijerya üst turLara kadar hatta finaLe kadar gidebiLir adam rahat 1,5-2 ay oLmayacak. Bu tarzda bir adam aLacağına, zaten geLecek sezon direk ŞL e katıLıyorsun, git Avrupa nın orta ve üst düzey takımLarından adam gibi goLcü aL. YanLış poLitika. Ayrıca Emenike tamamen kontra oyuncusu. Tek forvette zorLanır, GeLecek sezon Niang sakatLanmadıkça da kadroda yer buLamayacak, direk 11 de oynamayacak bir adam için bu para çok çok fazLa.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Resmi açıklama gelmedi hala.
Tamam Emenike iyide 9 milyon birazcık fazla mı olmuş neAziz başkan sen n'aptın az Adnan Polat'ı örnek al 2012 kriterleri var
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
fener emenike konusunda büyük kazık yemiştir bana göreama bekleyip görcez tabi
![]()
9 milyon konusunda şüphelerim var Aziz başkan bile vermez o kadar![]()
Şahsi fikrim Güiza'ya verilen 14 Milyon Euro'dan sonra Emenike'ye 9 Milyon Euro iyi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sezer Ozturk ve Emenike transferleri baslangic.Devami gelecek.. Yurt disindan da var.. Bir orta saha oyuncusu gelecek emre nin yanina.
@aykuttyildirim
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Niang'ta gidecek tabi.
Niang gitmez hatta Niang gitmeyeceği için Emenike alındı bence yedek durmayı sorun etmez.
Afrika Kupası devre arasına denk geliyor benim bildiğim yani final-yarı final vs oynamaz ise yabancılarımızın milli takımları çok fazla sıkıntı yaşamayız.En olmadı o 1-2 maç türk oyuncularımızla da idare edilebilir bana kalırsa fikstüre bağlı olarak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Emenike iyi transfer orası tartışılmazda verilen para bana göre çok uçuk bir rakam.Kaldıki bana göre sağlıklı bir Niang daima ilk 11 başlar.
Ben Ahmed Hassan Beşiktaş ta oynarken hatırLıyorum Mısır hatta o yıL Kupayı aLmış ya da finaL oynamıştı. Ligde 5-6 maçta oynayamadı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Niang'ı çok beğenmeyen biri olarak Emenike umarım Preko gibi olmaz diyorum.Yeteneklerine güveniyorum,Niang'dan iyi olduğuna da ama bakalım oynamadan hiç bir şey bilemeyiz bu aşamada.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yalniz Niang gonderilirse iste o zaman cok yanlis bir hamle olur.