Umut Bulut ,Egemen ,Selçuk İnan, Yattara ve arkası da gelecek gibi. Trabzonspor bu giden oyuncuların yerine yenilerini nasıl koyacak merak ediyorum. İnşallah koyabilir de gelecek sezon yine yarışın içinde olur .Çünkü Hem avrupada bizi temsil etmesi hem de Türkiye'de eski şampiyonluklarının üzerine bir yenisini eklemesi açısından kadro kalitesi gerçekten gerekli...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
jaja ne olacak bilmiyorum demiş şenol hoca colmanda belirsizmiş şenol hoca jaja colmanın aklını karıştırdı galiba demiş.
eto'o bitmiş.
Trabzonun bu sene başarılı olmasının sebebi takımdaki oyuncuların uzun süredir birlikte oynaması ve takım olmalarıdır.Bu şekilde 5-6 oyuncunun gitmesi bence takımı baya etkileyecektir.Umarım seneye gönderdiklerinden daha kaliteli adamlarla girerler çünkü şampiyonlar liginde ülkemizi temsil edecekler.
Egemen artık kesinlkile ayrıldı.O bölgede Giray Mustafa var ve bir yerli oyuncu alınabilir.Glowacki'nin yerine de ben sağlam bir adam bulunması taraftarıyım.
Selçuk kalmaz herhalde o paraları teklif ederlerse muhtemelen gidecek.Onun eksikliğini hissderiz.
Jaja tamam güzel perdormans sergiledi bu yıl ama onun yeri dolmaz değil bence.Sezon içinde inişli çıkışlı grafik sergiledi.Colman Selçukla birlikte iyi ikili olmuştu belki onun yerine de Zokora falan düşünülüyor olabilir.
Umut konusuna gelince ben gitmesini istemem.Onun gibi heryıl 10+ gol atan bir yerli oyuncu bulabileceğimizi sanmıyorum.Zaten yönetimde açıklama yaptı Umut haberleri yalandır.Sözleşmeli hiçbir oyuncuyu yollamak niyetinde değillermiş.
Eren Albayrak Trabzonsporda ! .. Taraftara kırgınım
Bursaspor'da sözleşme imzalamaya yanaşmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Eren Albayrak Trabzonspor'la anlaştığını açıkladı. Genç futbolcu Bordo Mavili kulüple 1 Haziran'da 5 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi.
Trabzonspor'la 1 Haziran'da sözleşme imzalayacağını açıklayan Eren Albayrak giderayak Yeşil Beyazlı taraftara sitemde bulundu.
Bursaspor'da sözleşme imzalamaya yanaşmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Eren Albayrak Trabzonspor'la anlaştığını açıkladı. Genç futbolcu Bordo Mavili kulüple 1 Haziran'da 5 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi. Hem yönetim hem de teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la anlaşamadığını bildiren Eren Albayrak, transferinde Şenol Güneş'in büyük rolü olduğunu, Trabzonspor'da korkmadan mücadele ederek kendisini kanıtlayacağını kaydetti.
BANA SAHİP ÇIKILMADI
Bursaspor'dan erken koparken içinde bir burukluğun olduğunu ifade eden Eren Albayrak şöyle konuştu: "Bursaspor'da oynamak isterdim ama olmadı. Şartlar bizi bu noktalara getirdi. Trabzonspor'a imza atacağım. Bursaspor'da kimseye dargın değilim. Ancak taraftara kırgınım. Onlar bu sıkıntılı dönemde bana sahip çıkmadı. Taraftar isteseydi her şey çok daha farklı olurdu."
Bursa Hakimiyet Gazetesi
EREN TrabzonSPOR'A İMZAYI ATIYOR
Bursaspor'da sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle tardo dışı bırakılan ve sezon boyunca özel antrenörle çalışan genç yetenek Eren Albayrak'in 1 Haziran'da Trabzonspor ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Yeşil beyazlı ekibin alt yapısından yetişen Eren, transferinde teknik direktör Şenol Güneş'in büyük rolü olduğunu, Trabzonspor'da korkmadan mücadele ederek kendisini kanıtlayacağını söyledi.
Sondakikahaber.com
Eren'i hiç izleme fırsatım olmadı. Bildiğim kadarıyla sol açık oynuyor. Hayırlı olsun.
GeLecek sezon SeLçuk yok, Umut yok, Egemen yok, büyük ihtimaLLe Jaja yok, CoLman yok, Yattara gitti. ELinde bu sezon seni taşıyan adamLardan bir tek Onur ve Burak kaLıyor. GeLecek adamLarın bu isimLerden daha kaLiteLi oLması gerekiyor, bakın aynı kaLitede değiL, daha kaLiteLi oLması gerekiyor ki Trabzonspor bu sezon tekrarLadığı başarıyı tekrarLayabiLirsin. GeLecek sezon ben hiçbirşey bekLemiyorum Trabzsonspor dan. SeLçuğun yerine aLabiLeceğin aLternatif adamın zaten Türkiye de yok, Avrupa da biLe zor. Egemen gibi bir yerLi stoper nereden buLacaksın. Yabancı aLacaksın yok GirayLa uyumdu feLan derken bakmışsın her maç kaLende goLLer. Umut iyi kötü eLeştiriLiyordu ama eLinde başka aLternatifin de yok. Brozek Umutun tırnağı oLamaz zaten. Jaja ve CoLman da gittimi bu kLasta ki adamLarı buLman için eLini cebine atman Lazım ama cepte para yok.
Zor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şenol Güneş kalıyorsa Trabzonspor yeniden yapılanmaya gidecek doğru adamın ellerinde olabilir. Bana göre seneye ilk üç Trabzon için büyük başarı olur.. Kaldı ki bu takım yerlilerin üzerine kuruluydu ve ana parçalar gidiyor. Kalan yerlilerde gidenlerin genellikle yedekleri... Seneye işleri zor, bence şampiyonluk kovalamak yerine yapılanmaya gidilmeli. Eren Albayrak tarzı oyunculara yatırım yapılmalı.
Eren aLbayrak pişicekte, yetişecekte, katkı vericek Trabzonspor`a. Burak, SeLçuk, Serkan BaLcı, Umut gibi adamLar biLe ne kadar zamanda katkı vermeye başLadı. Ben diyorum, Trabzonspor bu sezon Şampiyon oLdu, oLdu. OLamadı bir 10 yıL işi zor ki oLamadıLar.TrabzsonsporLu arkadaşLar kızmasın.
Trabzonspor'ta Egemen, Selçuk yuvadan uçtu. Jaja, Umut da gitti diyorlar. Bu isimlerin yerini inşallah çok iyi bir şekilde doldurur Trabzon.
Öenmli isimler takımdan ayrılıyor seneye bu takım şampiyonlar liginde olacak mutlaka yerleri dolacaktır ama umarım akıllı hamleler yapar trabzon
Bence Burak Yılmazda avrupadan bir kulübe gidebilir.
Ben Buraktan öyle bir hamle beklemem takıma henüz katılmış ve Şenol hoca'nın ellirnde parlamış bir isim bırakıp giderse zaten diğerleri gibi ayıp etmiş olur.
Hollanda basını El Hamdaoui için Ajax'ın, Trabzonsporun ilk teklifini reddettiğini yazmış. Ajax'ın istediği rakam ise 5 milyon euro.
@mustfamuratoglu
Umutu bence bekletiyorlar forvet gelmeden yollanmasin diye
bizimkiler transfer yapmayı düşünüyor mu acaba? piyasada yerli oyuncu kalmadı.
Eskişehir verir mi bilmem ama Alper Potuk Trabzon için iyi bir transfer olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bencede ayrıca yüksek bi bonservis ister antep![]()
eto'o bitmiş.
Seneye Beşiktaş 10 miLyon Euro verip aLır Cenk Tosunu.
Ceyhun'da opsiyon hakkımız var. Yerli takımlara gitmesi zor. Yurtdışındada bizim verdiğimiz parayı veren çıkmaz kalır kulüpte. Ayrıca Ceyhun'u nerede düşündüğüde önemli. ortasahada Ceyhun yetersiz olur.
Cenk'te bence kesinlikle alınmalı. Dediğiniz gibi Antep ucuza bırakmayacaktır ama kaliteli yerli oyuncu sayımız azaldı bunu Cenk'i alarak kapatmalıyız.