Sayfa 474 / 1204 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
14,191 ile 14,220 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Cana gidecek sanırım gerçekten de. Lazio tutturdu Cana diye bırakmıyor Bu arada Hakan Ünsal'ın açıkladığı transfer listesine göre 2 yabancı kalacak takımda. Drogba da gelirse, Culio-Pino sanırım.

Yalnız Sinan Bolat alternatif olarak alınacak diye duyumlar da çıkmıştı bir ara.
    Cana kalsa keşke takımdaki en sevdiğim yabancı oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan Bolat gerçekten mükemmel olur, bizim de bir Onur Kıvrak'ımız, Volkan'ımız olur kendimizce. Uzun yıllar hizmet eder eğer kendini de geliştirirse. Sinan eğer ilk 11 oynamama korkusu varsa, şu anda gelmeli çünkü temel taşlarımızdan birisi olacaktır. Gökhan İnler gelirse 4-3-3'e devam ederiz demektir. Gökhan çok iyi bir oyuncu ama 4-4-2 oynayacaksak Gökhan-Selçuk rotasyona tabii olur demektir ki bu olmaz. Bence Yiğit İncedemir alınmalı alternatif olarak. Cana gidecektir bence iyi bir para karşılığı. Veya stopere de çekilebilir ki bence daha iyi oyuncular alınabilir stoper olarak düşünürsek. Sağ açık ve stoper bekliyorum. Bravo yönetim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sanırım Insua'nın bonservisini almak için bir girişim olmayacak.
    Keşke alsak ya işte o zaman inanılmaz olur. Keita da dönse... Şu basında adı geçenlerden bir kadro yapayım gaza geldim

---------------------------------------------Sinan Bolat------------------------------------------------------------
    Sabri----------------------Granqvist-----------------------Serdar Kesimal-----------------------------Insua
    Keita----------------------Selçuk--------------------------Kallström(G.İnler)-------------------------Arda
    -------------------------------Baros(Elmander)-------------Drogba----------------------------------------------

Allahım sana geliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Her maç orta saha darma duman olur bu verdiğin kadroya

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Keşke alsak ya işte o zaman inanılmaz olur. Keita da dönse... Şu basında adı geçenlerden bir kadro yapayım gaza geldim

---------------------------------------------Sinan Bolat------------------------------------------------------------
    Sabri----------------------Granqvist-----------------------Serdar Kesimal-----------------------------Insua
    Keita----------------------Selçuk--------------------------Kallström(G.İnler)-------------------------Arda
    -------------------------------Baros(Elmander)-------------Drogba----------------------------------------------

Allahım sana geliyorum
    Sabri bozmuş işi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İki transfer yapıldı, ikisine de bonservis ücreti ödenmedi. Ünal Aysal hiçbir masraftan kaçınmayacağız demişti, artık Drogba mı olur, yoksa başka bir isim mi bilmiyorum ama büyük bir bomba yakında patlayacak gibi geliyor bana..

Yuvamiza hosgeldin SON ASLAN SELCUK INAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    Selçuk İnan Galatasaray'da

Galatasaray, Trabzonspor'un milli orta saha oyuncusu Selçuk İnan ile beş senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif AŞ

Bu sefer olmadı
    Evet yaw valla üzüldüm hayırlı olsun gs camiasına ve taraftarına

Nesil
    2007
    Yer
    34

Yanlız yeni yönetim öncesi bonservissiz alınan oyuncular ile, yeni yönetimde ki bonservissiz alınan oyuncular arasındaki kalite farkı dudak uçuklatır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat yönetimi olsa Selçuk şu an Fenerbahçe veya Beşiktaş'taydı. Biz de Selim Teber, Mehmet Eren ve Ali Tandoğan'la anlaşmak için yırtınıp duruyorduk. Nereden nereye be Ünal Aysal Başkan'ım

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Selçuk inan müthiş olmuş orta sahaya alınablecek en iyi isimlerden birisi.Hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Selçuk İnan yarışını Galatasaray kazandı. Bu sezon gösterdiği performansla büyük alkış alan Selçuk İnan Galatasaray ile anlaştı. Anlaşma 5 yıllık... Selçuk İnan, ilk yıl için peşin 6 milyon Euro, diğer 4 yıl için de senelik 3 milyon Euro alacak. Ayrıca Galatasaray Selçuk'a ilk yıl maç başına 10 bin dolar, diğer yıllar için 15 bin dolar, 20 bin dolar, 25 bin dolar ve son sene için de 30 bin dolar ödeyecek.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ntvsporun verdiği rakamlar; Selçuk İnan, ilk yıl için peşin 6 milyon Euro, diğer 4 yıl için de senelik 3 milyon Euro alacak. Ayrıca Galatasaray Selçuk'a ilk yıl maç başına 10 bin dolar, diğer yıllar için 15 bin dolar, 20 bin dolar, 25 bin dolar ve son sene için de 30 bin dolar ödeyecek.

Bana fazla geldi, Kap'a yapılacak bildirimi beklemek gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gerçekten güzel transfer gs bu sene kasayı tamamen boşaltacak boşuda boşaltacak gelen giden derken umarım değer

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Selçuk İnan yarışını Galatasaray kazandı. Bu sezon gösterdiği performansla büyük alkış alan Selçuk İnan Galatasaray ile anlaştı. Anlaşma 5 yıllık... Selçuk İnan, ilk yıl için peşin 6 milyon Euro, diğer 4 yıl için de senelik 3 milyon Euro alacak. Ayrıca Galatasaray Selçuk'a ilk yıl maç başına 10 bin dolar, diğer yıllar için 15 bin dolar, 20 bin dolar, 25 bin dolar ve son sene için de 30 bin dolar ödeyecek.
    Off doğruysa paraya bak ben olsam bende anlaşırdım Aziz başkan Selçuk yerine Emenikeye vermeyi uygun bulmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diğer yıllar hadi neyse diyeceğim de ilk yıl nedir öyle yahu? Şeref Aydın'ın dediğiyle NTVSpor'un açıkladığının alakası yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tamamen Fatih Terim hatrına yapıLmış bir transfer. Eğer ortada Fatih Terim oLmasa SeLçuk GaLatasaray a transfer oLmazdı. Türkiye Liginin bu sezon ki en iyi orta sahasını aLdı GaLatasaray. GaLatasaray geLecek sezon hedefLerine uLaşamazsa SeLçuk çok pişman oLabiLir. Avrupa kapısını kaçırdı, bu fırsat bir daha geLmeyebiLir.

SeLçuğun yerinde oLsam direk Avrupaya giderdim. Nedir bizde ki bu hoca sevdası, takım sevdası, memLeket sevdası anLamıyorum yahu. Avrupa da oynayan yabancı oyuncuLar insan değiLmi.
    Öyle diyorsun da bir futbolcu için sadece kupa ya da lig kalitesinden çok takımda yaşayacağı mutluluklar önemli. hele hele bir türk futbolcusu için bence öncelik gideceği takımdaki arkadaşlık ve takımın başındaki hoca. Bence Selçuk doğru kararı verdi çünkü Ünal Aysal liderliğinde Galatasaray vizyonunu çok geliştirip değiştirerek Avrupada kupayı hedefleyen bir takım yaratma hedefindeler. Bu oluşumda yer aldığı için Selçuk bence çok şanslı

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Evet yaw valla üzüldüm hayırlı olsun gs camiasına ve taraftarına
    "Aziz başkan istediğini alır" devri sona erdi. Artık "Ünal başkan bırakırsa Aziz başkan alır" devri başladı Artık UEFA kriterlerinden bahseden bir başkanımız olmadığı için mutluyuz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Keita! Sadece onu istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yerli olarak alınabilecek isimlere baktığımda aklıma bu oyuncular geldi.
    Sinan Bolat,Yiğit İncedemir,Serdar Kesimal,Hasan Ali Kaldırım,Ceyhun Gülselam,Volkan Şen,Turgay Bahadır

Kaleye Sinan'ı,Defansa Serdar'ı,orta sahaya Yiğit'i forvetede Turgay'ı alsak ne güzel olurdu.Çok uçuk oldu ancak inanılmaz kalite katarlardı kadroya.Özellikle Turgay'ı çok beğeniyorum.Bize gelse keşke. Necati'nin adı felan geçiyor.Onun yerine Turgay'ı bin kere tercih ederim.
    Ah birde Cenk Tosun'u elimizden kaçırmasaydık.

Aziz Baskan istedigini alamadi Ünal Basgaaaan kapti bu sefer

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yalnız reddedilmeyek bir teklif yapılmış cidden baya bi fazla gibi sanki

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Selçuk İnan için bana söylenen 2.250 idi rakam. Sonradan artmışsa bilemiyorum...

bence ntvspor'un verdiği rakamlar gerçek değildir çünkü o parayı gözden çıkarmış olsak Avrupa'dan yıldızlar koşarak gelirdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şeref Aydın bayağı sövüyor medyaya Rakamlar yanlış sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    "Aziz başkan istediğini alır" devri sona erdi. Artık "Ünal başkan bırakırsa Aziz başkan alır" devri başladı Artık UEFA kriterlerinden bahseden bir başkanımız olmadığı için mutluyuz
    Abi Aziz başkan istese alırdı demekki sadece biz taraftarlar istemişiz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adam CR'nun aldığı paranın nerdeyse yarısını alıcak Bonservis bedeli olmadığı için bu ücretin bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.Bizlere o özlediğimiz Galatasaray'ı yaşatsınlar da kaç para alıyorlarsa alsınlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hem Emenike'deki 9 M Euro'nun, hem de bu rakamların doğru olmadığını düşünüyorum. Piyasa birden bire niye bu kadar yükseldi ki anlamadım. Bu maaş verildi ise gelen yeni oyuncular bunu taban görebilir. Fenerbahçe için de her transferde Emenike gösterilip fahiş fiyatlar çekilebilir. Tam anlamı ile soygun
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen abi katılıyorum, resmi açıklamaları beklemek lazım. Bana şişirme gibi geldi. Selçuk ilk yıl 6 Milyon peşin alırsa ve Arda da isterse hayır diyemezsin. 3 Milyon net alsın kimsenin sesi çıkmaz. Ben Şeref Aydın'a güveniyorum. Adam böyle şeylerde yanılmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk yıl peşin 6 milyon euronun doğru olmadığını şişirildiğini düşünüyorum. O kadar para verilmemiştir. Avrupada top klas topçulara yaklaşır o maaş hatta net brüt yaparsanız o kadar olurda. Verildiysede bilmiyorum çok çok fazla ülkedeki şartlara göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Abi Aziz başkan istese alırdı demekki sadece biz taraftarlar istemişiz
    Emre dışında orta alanda çift yönlü oyuncusu olmayan ve her fırsatta orta alana oyuncu alınması gerektiğini dile getiren bir camia bu sezon ligin en iyi yerli ortasaha oyuncusunu istemiyorsa komik olmuş Ünal başkan trasnferleri yapsın, biz arkamıza yaslanıp izleyelim.Sonunda "Acaba paramız yeter mi?" diye düşünmemize engel olan bir başkan geldi Artık ne Aziz Yıldırım dvreye girip de işi bozar diye korkuyoruz , ne de oyuncunun istediği paraları veremeyiz diye...

Ünal Aysal'ın NTVspor'da "Transfer bütçeniz ne kadar?" sorusuna verdiği cevap herşeyi açıklıyor:

Ünal Aysal: Ne gerekirse !!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence adam senelik 3 Milyon alacak, 3 milyon da imza ücreti, menajer ücretine vs. gitmiştir. Bu şişiriliyor olabilir. Şeref'in açıkladığı da Fatih Hoca'nın kontratıymış. KAP'a yapılacak açıklamayla belli olacak herşey.

Mesaj Yetkileri