Sinan Bolat gerçekten mükemmel olur, bizim de bir Onur Kıvrak'ımız, Volkan'ımız olur kendimizce. Uzun yıllar hizmet eder eğer kendini de geliştirirse. Sinan eğer ilk 11 oynamama korkusu varsa, şu anda gelmeli çünkü temel taşlarımızdan birisi olacaktır. Gökhan İnler gelirse 4-3-3'e devam ederiz demektir. Gökhan çok iyi bir oyuncu ama 4-4-2 oynayacaksak Gökhan-Selçuk rotasyona tabii olur demektir ki bu olmaz. Bence Yiğit İncedemir alınmalı alternatif olarak. Cana gidecektir bence iyi bir para karşılığı. Veya stopere de çekilebilir ki bence daha iyi oyuncular alınabilir stoper olarak düşünürsek. Sağ açık ve stoper bekliyorum. Bravo yönetim![]()
Keşke alsak ya işte o zaman inanılmaz olur. Keita da dönse... Şu basında adı geçenlerden bir kadro yapayım gaza geldim
---------------------------------------------Sinan Bolat------------------------------------------------------------
Sabri----------------------Granqvist-----------------------Serdar Kesimal-----------------------------Insua
Keita----------------------Selçuk--------------------------Kallström(G.İnler)-------------------------Arda
-------------------------------Baros(Elmander)-------------Drogba----------------------------------------------
Allahım sana geliyorum![]()
Her maç orta saha darma duman olur bu verdiğin kadroya![]()
İki transfer yapıldı, ikisine de bonservis ücreti ödenmedi. Ünal Aysal hiçbir masraftan kaçınmayacağız demişti, artık Drogba mı olur, yoksa başka bir isim mi bilmiyorum ama büyük bir bomba yakında patlayacak gibi geliyor bana..
Yuvamiza hosgeldin SON ASLAN SELCUK INAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yanlız yeni yönetim öncesi bonservissiz alınan oyuncular ile, yeni yönetimde ki bonservissiz alınan oyuncular arasındaki kalite farkı dudak uçuklatır![]()
Adnan Polat yönetimi olsa Selçuk şu an Fenerbahçe veya Beşiktaş'taydı. Biz de Selim Teber, Mehmet Eren ve Ali Tandoğan'la anlaşmak için yırtınıp duruyorduk. Nereden nereye be Ünal Aysal Başkan'ım![]()
Selçuk inan müthiş olmuş orta sahaya alınablecek en iyi isimlerden birisi.Hayırlı olsun
Selçuk İnan yarışını Galatasaray kazandı. Bu sezon gösterdiği performansla büyük alkış alan Selçuk İnan Galatasaray ile anlaştı. Anlaşma 5 yıllık... Selçuk İnan, ilk yıl için peşin 6 milyon Euro, diğer 4 yıl için de senelik 3 milyon Euro alacak. Ayrıca Galatasaray Selçuk'a ilk yıl maç başına 10 bin dolar, diğer yıllar için 15 bin dolar, 20 bin dolar, 25 bin dolar ve son sene için de 30 bin dolar ödeyecek.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
ntvsporun verdiği rakamlar; Selçuk İnan, ilk yıl için peşin 6 milyon Euro, diğer 4 yıl için de senelik 3 milyon Euro alacak. Ayrıca Galatasaray Selçuk'a ilk yıl maç başına 10 bin dolar, diğer yıllar için 15 bin dolar, 20 bin dolar, 25 bin dolar ve son sene için de 30 bin dolar ödeyecek.
Bana fazla geldi, Kap'a yapılacak bildirimi beklemek gerek.
gerçekten güzel transfer gs bu sene kasayı tamamen boşaltacak boşuda boşaltacak gelen giden derken umarım değer![]()
Diğer yıllar hadi neyse diyeceğim de ilk yıl nedir öyle yahu? Şeref Aydın'ın dediğiyle NTVSpor'un açıkladığının alakası yok.
Öyle diyorsun da bir futbolcu için sadece kupa ya da lig kalitesinden çok takımda yaşayacağı mutluluklar önemli. hele hele bir türk futbolcusu için bence öncelik gideceği takımdaki arkadaşlık ve takımın başındaki hoca. Bence Selçuk doğru kararı verdi çünkü Ünal Aysal liderliğinde Galatasaray vizyonunu çok geliştirip değiştirerek Avrupada kupayı hedefleyen bir takım yaratma hedefindeler. Bu oluşumda yer aldığı için Selçuk bence çok şanslı
"Aziz başkan istediğini alır" devri sona erdi. Artık "Ünal başkan bırakırsa Aziz başkan alır" devri başladıArtık UEFA kriterlerinden bahseden bir başkanımız olmadığı için mutluyuz
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Keita! Sadece onu istiyorum![]()
Yerli olarak alınabilecek isimlere baktığımda aklıma bu oyuncular geldi.
Sinan Bolat,Yiğit İncedemir,Serdar Kesimal,Hasan Ali Kaldırım,Ceyhun Gülselam,Volkan Şen,Turgay Bahadır
Kaleye Sinan'ı,Defansa Serdar'ı,orta sahaya Yiğit'i forvetede Turgay'ı alsak ne güzel olurdu.Çok uçuk oldu ancak inanılmaz kalite katarlardı kadroya.Özellikle Turgay'ı çok beğeniyorum.Bize gelse keşke. Necati'nin adı felan geçiyor.Onun yerine Turgay'ı bin kere tercih ederim.
Ah birde Cenk Tosun'u elimizden kaçırmasaydık.
Aziz Baskan istedigini alamadi Ünal Basgaaaan kapti bu sefer![]()
ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Selçuk İnan için bana söylenen 2.250 idi rakam. Sonradan artmışsa bilemiyorum...
bence ntvspor'un verdiği rakamlar gerçek değildir çünkü o parayı gözden çıkarmış olsak Avrupa'dan yıldızlar koşarak gelirdi![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Şeref Aydın bayağı sövüyor medyayaRakamlar yanlış sanırım.
Adam CR'nun aldığı paranın nerdeyse yarısını alıcakBonservis bedeli olmadığı için bu ücretin bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.Bizlere o özlediğimiz Galatasaray'ı yaşatsınlar da kaç para alıyorlarsa alsınlar.
Hem Emenike'deki 9 M Euro'nun, hem de bu rakamların doğru olmadığını düşünüyorum. Piyasa birden bire niye bu kadar yükseldi ki anlamadım. Bu maaş verildi ise gelen yeni oyuncular bunu taban görebilir. Fenerbahçe için de her transferde Emenike gösterilip fahiş fiyatlar çekilebilir. Tam anlamı ile soygun![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aynen abi katılıyorum, resmi açıklamaları beklemek lazım. Bana şişirme gibi geldi. Selçuk ilk yıl 6 Milyon peşin alırsa ve Arda da isterse hayır diyemezsin. 3 Milyon net alsın kimsenin sesi çıkmaz. Ben Şeref Aydın'a güveniyorum. Adam böyle şeylerde yanılmıyor.
İlk yıl peşin 6 milyon euronun doğru olmadığını şişirildiğini düşünüyorum. O kadar para verilmemiştir. Avrupada top klas topçulara yaklaşır o maaş hatta net brüt yaparsanız o kadar olurda. Verildiysede bilmiyorum çok çok fazla ülkedeki şartlara göre.
Emre dışında orta alanda çift yönlü oyuncusu olmayan ve her fırsatta orta alana oyuncu alınması gerektiğini dile getiren bir camia bu sezon ligin en iyi yerli ortasaha oyuncusunu istemiyorsa komik olmuşÜnal başkan trasnferleri yapsın, biz arkamıza yaslanıp izleyelim.Sonunda "Acaba paramız yeter mi?" diye düşünmemize engel olan bir başkan geldi
Artık ne Aziz Yıldırım dvreye girip de işi bozar diye korkuyoruz , ne de oyuncunun istediği paraları veremeyiz diye...
Ünal Aysal'ın NTVspor'da "Transfer bütçeniz ne kadar?" sorusuna verdiği cevap herşeyi açıklıyor:
Ünal Aysal: Ne gerekirse !!!!
Bence adam senelik 3 Milyon alacak, 3 milyon da imza ücreti, menajer ücretine vs. gitmiştir. Bu şişiriliyor olabilir. Şeref'in açıkladığı da Fatih Hoca'nın kontratıymış. KAP'a yapılacak açıklamayla belli olacak herşey.