Zamanında Galatasaray hakkında indi bindi muhabbeti yapan bir oyuncuyu alma saçmalığına düşmez yönetim..
Zamanında Galatasaray hakkında indi bindi muhabbeti yapan bir oyuncuyu alma saçmalığına düşmez yönetim..
Baros'un 2. ligde oynamaya sicak bakacagini zannetmem.
Ntvsporun hala ısrarla her haberde 5 Yılda 18m € alacak demesini gerçekten anlayamıyorum.Her oyuncunun toplam alacağı paraları söyleyelim bundan sonra ozaman.Ayrıca adam 30 maça çıksa 450.000 maç başınadan alcak 2.5 desek 5 yılda 12.5 para yapıyor hala neye göre 18 dediklerini anlamıyorum.
Didier Drogba gelecek sezon G.Saray'da. Bu iddianın sahibi herhangi biri değil; bizzat Chelsea'da forma giyen Drogba'nın kardeşinin... Dünyaca ünlü santrforun ülkesi Fildişi Sahili'nde yayın yapan Notre Voie'ye konuşan Joel Drogba, 'Galatasaray Başkanı (Ünal Aysal) ve teknik direktörü (Fatih Terim) ağabeyimin menajeri Tierno Seydhi ile bir araya geldi. Yıllık 5 milyon sterlin teklif ettiler. Didier de olumlu yanıt verdi' dedi.
Video sporxtv.com
TÜRKİYE'YE BEN DE GİDECEĞİM
Kendisi de futbolcu olan ve son olarak İngiltere'de Leyton Orient takımında forma giyen Joel Drogba, 'Ben henüz takım bulamadım ama ağabeyim Türkiye'ye gidiyor. Benim de Türkiye'de bir takım bulmama yardım edecek' ifadesini kullandı. Norte Voie'deki bu röportaj, Fransa'da bazı yayın organları tarafından da kullanıldı.
kaynak:sporx
Oyle bir oyuncu yok, oyle bir gazete haberi de yok. Tamamen sallamislar.
Gazete haberini bilemeyeceğim fakat öyle bir futbolcu varmış.
wikipedia'dan
playerhistory.com
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ntvspor ve Hürriyet tarafli yayinlari artik biktirdi adamlarin onuru yok. GS borsada ve halka acik hisseleri var bu yapilan yalan haberlerle kulübün hisseleri düsebilir kesinlikle dava acilmali iki yayin kurulusuna da.
Ne derece doğrudur bilemem ama Galatasaray'ın borsa ile ilgili açıklama zorunluluğu konusunda şöyle bir bilgi var.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23702509
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Tamam ozaman resmi açıklamalarada inanmayalım bundan sonra.Yada el altından para verilmiştir zaten diyelim.Bırakalım parasınıda oynamaya başlasın oyununa bakalım.
Benim yazdığım az önce dikkatimi çeken bir bilgi. Yazan kişiyi de tanıyorum. Bu alanda çalışıyor. Ama belki o da yanlış biliyordur, eksik bildiği birşeyler vardır. İnandığınızı etkilemek için yazmadım.
Ben de bilmiyorum bu konuları. Yukarıda da yazdığım gibi bu işleri bilen birisi bunu yazan. Yine yazdığım gibi yanlış biliyor ya da eksik biliyor olabilir. Daha iyi bilenler ya da araştıranlar varsa burada belki bizler de öğreniriz diye dikkat çekmek istedim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Üzerine alınma dostum genel olarak söyledim bir nevi onu.Çünkü şuanda nereye baksam fenerli arkadaşlardan o tipte yorumlar geliyor.Yanlış bildirilmiştir ayrıca para ödenmiştir diye.Ayrıca ödendiysede oda çıkar bikaç gün içinde.Ama resmi açıklamalar varken etraftaki dedikoduları resmiden daha çok ciddiye alanlara yazdım onu.
Ercan saatci kanaltürkde selçuk transferi ile ilgili neler söylemişdi..Bence o olayın üstünü örtmek için hürriyette haberleride o çıkarıyor. Aklı sıra kendisini haklı çıkacak. işte bu yüzden almadılar diyecek.
Ntv'ye büyük tepkiler var.Sağlı sollu maillet yağıyor..Resmi sitedede heran kapak yapabilir.
Oyuncuya verilecek parayı yine şeref aydın doğru bildi..
srfydn Şeref Aydın N.
bu arada hoca da yarin imzaliyor. yillik 2.000.000,-eur garanti ucret alacak. sozlesme suresi 1 yil + uzatma opsiyonlu.
14 saat önce
O yazdigi miktar sanirim Fatih hoca icin sözlesme süresi falan onu gösteriyor bence.
Selçuk İnan'in rakamının borsaya bugün ilk sene 6 milyon avro diye açıklanacağını beklediyseniz çok iyi niyetlisiniz, ama alacak...
@esatdergi Esat Dergi
Bu ne kadar büyük bir suçlamadır farkında değil.Ozaman belgesini koyun ortaya hepimiz tamam haklsınız diyelim.
Esat Dergi'nin Galatasaray hakkında iyi birşey yazdığı nerede görülmüş. Azıcık işletme okuduğumdan dolayı biliyorum. Sermaye Piyasası Kurulu'na yanlış beyan vermenin cezası büyüktür. Bunu hiçbir kulüp yapamaz. Esat efendi kendini gazeteci olarak tanıtıyorsa etrafa, bu olayın peşini bırakmamalı öyleyse. Ama kendisi sadece fanatik bir yazardan öte değil.
Ntv ise internette sansür yürüyüşüne "teknoloji" bölümünde küçük bir yer ayırarak siyasette yandaş olduğunu gösterdikten sonra şimdi de futbolda yandaş olduğunu gösterdi.
MaaLesef Türkiye de futboL hakkında güveniLir hiç bir kaynak kaLmadı. Resmi yazıLar geLmeden hiçbirşeye ve hiçbir kuruma inanmamak gerek. Yoksa sadece kendimizi kandırmış oLuruz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Selçuk İnan Galatasaray'da
Galatasaray, Trabzonspor'un milli orta saha oyuncusu Selçuk İnan ile beş senelik kesin anlaşmaya varmıştır.
İmzalanan sözleşmeye göre oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir.
Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif AŞ
(ARKADAŞLAR OLAYI SAKIN BÜYÜTMEYİN SELÇUĞUN ALACAĞI TUTAR YAKLAŞIK 14.500.000 EURO OLACAK 18.000.000 EURO HARCAMIYOORUZ İÇİNİZ RAHAT OLSUN)
"Avrupa anlayışı, İstanbul'un Avrupa yakasıymış"
Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan'a bordo mavili taraftarlar tepkili.
Trabzonspor'la sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray'a imza atan Selçuk İnan'ın çelişkili açıklamaları dikkat çekti. Bordo - mavili formayı giyerken ilk olarak, "Başkan Sadri Şener devam ederse imza atarım" diyen ancak ardından, "Devre arası imza atarım" açıklamasında bulunan ve bunların hiçbirini yerine getirmeyen Selçuk son olarak, "Türkiye'de Trabzonspor'dan başka bir takımda forma giymem" şeklinde açıklama yapmıştı.
Bu açıklamalarının hiçbirini yerine getirmeyen Selçuk'un Galatasaray'a imza atması bordo - mavili camiada şok etkisi yarattı. Taraftarlar da, "Selçuk İnan'ın Avrupa anlayışı, İstanbul'un Avrupa yakasıymış" diyerek de espri yaptı.
Abi yemin ediyorum bıktım ya.Bu nedir arkadaş eğer her espriyi haber yapacaksak ben bol bol espri bulurum bu site için.Yeter yani bu kadar da belli olmazki arkadaş ya.
Edit:Haber tabikide Sporx.com
SPK madde 47/3: Sermaye piyasasi araçlarının degerini etkileyebilecek, yalan, yanlış, yanıltıcı, mesnetsiz bilgi veren, haber yayan. gercek kişilerle, tüzel kisilerin yetkilileri.. iki yıldan bes yıla kadar hapis cezası ile cezalandirilir.
Umarim dava acilir bu haberleri yapanlar hakkinda
Hala ben tam olarak kaç para alacağını anlayamadım Selçuk'un.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Doğrusu bu http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/10139.php
gerisi yalan dolan .
tribündergi:
DEDIKODU Volkan Sen'in Galatasaray ile anlastigi haberleri yayiliyor.
Tek istediğim Abdul Kader Keita![]()
Bu nasil bir cekememezlik nasil bir terbiyesizliktir! Yapilan bu haberler karalama kampanyasindan ote degildir. Gerekenin yapilmasi sart.