Sayfa 19 / 52 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

1. Default

Göztepe'de ayrılanlar.

Teşekkürler
    Başarı ile bitirdiğimiz sezonun ardından aynı şekilde devam etme arzusunda olan kulübümüz, önümüzdeki dönem ile ilgili çalışmalara kesintisiz devam etmektedir
    Gelecek sezon ile ilgili belirlenen hedefler doğrultusunda ve yapılan çalışmalar neticesinde bazı oyuncularımızla önümüzdeki dönemde bizleri üzmüş olsa da ayrılık kararı almış durumundayız.. Dünden beri kendileri ile yapılan görüşmelerde takımıza ve camiamıza çok önemli olduğunu düşündüğümüz bu tarihi süreçteki katkıları ve emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Profesyonel yaşamın içinde var olan bu dönemi şu an kendileriyle paylaşmak durumundayız. Teknik heyetimizin ve Kulübümüzün aldığı karar neticesinde mukavelesi biten Abdülvahit Karacabey, Serdar Samatyalı, İzzet Kaya ve Halil Zeybek ile mukavelesi devam eden Bayram Çetin, Orhan Terzi, Ahmet Sağlam ve Uğurtan Çepni ile yollarımızı ayırıyoruz.
    Kendilerine şükran ve teşekkürlerimizi iletirken, bundan sonraki futbol yaşamlarında çok başarılı bir süreç geçirmelerini temenni ediyoruz.

Giden oyuncuların kulübümüzden böyle teşekkürle ve üzüntüyle ayrılması aynı zamanda giden oyuncularada kulüpten ayrılmak zor geliyor olması bizleri mutlu ediyor.Son 7 yılda kovulmalar,dava sonucu kaçmalar,dayak yiyerek gitmelerden sonra bu tarz olaylar bizleri çok mutlu ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ahmet Sağlam, Aydınspor'a gelebilir belki. Aydın'lı bildiiğim kadarıyla Ahmet.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

O Ahmet Sağlam bizim Ahmet Sağlam sanırım.
    I'm back...

4. Default

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    O Ahmet Sağlam bizim Ahmet Sağlam sanırım.
    Evet geçen sene alınmıştı 4 yıllık imza atmıştı ama bu sene gönderildi.Nereye gider bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Demek Göztepe'dede dikiş tutturamadı...
    I'm back...

6. Default

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Demek Göztepe'dede dikiş tutturamadı...
    10 maç falan oynadı Bank asya için yetersiz kalırdı kesinlikle göndermişler zaten iyi oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FM de fena değil yanlız Ahmet Sağlam
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adu'dan Rizespor'a duygusal mesaj

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a devre arasında kiralık olarak gelen ve gösterdiği performansla yeniden ABD Milli Takımı'na seçilen Gana asıllı futbolcu Fredua Korateng Adu, Rize'den mutlu ayrıldı.

Çaykur Rizespor'da Adu, Rize'den ayrılmadan önce aptığı açıklamada, milli takımda iyi oynayıp, herkese gerçek Adu'nun geri döndüğünü göstermek istediğini söyledi. Play-off karşılaşmasında elenmelerinin takımı ve kendisini çok üzdüğünü belirten Adu, ''Sezon boyunca iyi oynadığımız, beklemediğimiz puan kayıpları yaşadığımız dönemler oldu. Play-off maçlarına kalınmasının ardından başarılı olacağımıza inanmıştık. Ancak ilk maçta 4-0 kaybettik. Çok zor olacağını biliyorduk. İstediklerimizi yapamadık ve final oynama şansını kaybettik. Bu durum için çok üzgünüm. Taraftardan, başkanımızdan, herkesten özür diliyorum'' dedi.
    Çaykur Rizespor takımının bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Adu, ''Ben çok zor durumdayken bana şans verdi. Çaykur Rizespor, beni zorluklardan kurtardı, kucak açtı. Kimse bana bunu yapmamış, kucak açmamıştı. Takım arkadaşlarım, taraftar bana çok destek oldu. Rize'de bana hayatımın ikinci şansı verildi. Bunu unutmam mümkün değil. Bundan sonra kalbimin bir yarısı Rizespor için atacak. Bu takımın kalbimdeki yeri bambaşka olacak'' diye konuştu.
    Hiçbir zaman Rize'ye veda etmeyeceğini vurgulayan Adu, şöyle devam etti:
    ''Asla Rize'ye veda edemem. Bu şehir benim yeni hikayemin başlangıç noktası. Burada olmaktan, Çaykur Rizespor'un bir parçası olmaktan gurur duydum. Gelecekte yine Rizespor'un bir parçası olmayı isterim. Bunun için hiçbir zorluk çıkarmam, gerekli kolaylıkları da gösteririm. Ama bunu zaman gösterecek.''
    -''SIKINTILAR YAVAŞ YAVAŞ GERİDE KALIYOR''-
    Milli takıma çağrılmasının kendisini çok mutlu ettiği anlatan Adu, şunları kaydetti:
    ''Çaykur Rizespor bana ikinci bir şans vermeseydi ne olacağını tahmin etmek güç. Çaykur Rizespor'da bulduğum ikinci şansla kendimi yeniden buldum. Çaykur Rizespor sayesinde yeniden milli takıma yükselme başarısını yakaladım. Bana zor günlerde sahip çıkan bu insanlara çok teşekkür ediyorum. Benim için sıkıntılar yavaş yavaş geride kalıyor. Artık gelecekte çok daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Şu anda milli takımıma konsantre olmuş durumdayım. Milli takımda iyi oynayıp Adu'nun geri döndüğünü göstermek istiyorum. İlk olarak bununla ilgileneceğim.''
    Adu, Çaykur Rizespor formasıyla 13 maçta 870 dakika sahada kalırken, 3 gol, 3 asist başarısı gösterdi.
    Bu arada, Adu'yu bazı Süper Lig kulüplerinin kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

sporx.com

Çok iyi bir oyuncu. Süper Lig'de de iş yapabilir. Bence düşünülebilir. Heleki Mersin İ.Y gibi yeni çıkan takımlar için biçilmiş kaftan. Adam Rize'ye gelebilirim dediğine göre Süper Lig'e de rahatlıkla transfer edilebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Mersin İ. Y. Transfer Haberleri

Mersin İdman Yurdu Transfer Haberleri
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

MİY Mustafa Keçeli ile görüşüyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Süper Ligde başarılar Miy umarım güzel transferlerle ligde tutunmayı başarırlar.

Mersin İdman Yurdu ilk transferini gerçekleştirdi

Süper Lig ekibimiz Mersin İdman Yurdu, Bursaspor'dan Mustafa Keçeli ile anlaşma sağladı.

Mersin İdman Yurdu sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. Asbaşkan Ayhan Erdem, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve Başkan Ali kahramanlı'nın İstanbul Polat Hotel'de ile yaptığı görüşmeler neticesinde Bursasporlu Mustafa Keçli'nin Mersin İdman Yurdu ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Mustafa Keçeli 15 Eylül 1978'de Ankara'da doğdu. 1997 yılında Petrol Ofisi takımında profesyonel futbol kariyerine start veren Keçeli sırasıyla Ankaraspor, Denizlispor, Trabzonspor ve Bursaspor takımlarının formasını giydi. Geçtiğimiz sezon 18 maçta forma giyen savunma oyuncusu Mustafa Keçeli toplam 5 maçta birer sarı kart gördü. Keçeli ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı ve önümüzdeki sezon Mersin İdman Yurdu forması giyeceği öğrenildi.

Transferle ilgili olarak açıklama yapan Başkan Ali Kahramanlı transferin gerçekleştiğini ve bu anlamda Mustafa'nın takıma faydalı olacak bir oyuncu olacağına inandığını belirtti. Transferlerin devam edeceğini vurgulayan Kahramanlı kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Spor33 Özel Haber

Mersin Yıldızlar için düğmeye bastı!

Bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu, transfer görüşmelerine devam ediyor. Kırmızı Lacivertliler, özellikle yıldız transferi konusunda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galasaray'lı yöneticilerle görüştü.

Mersin İdman Yurdu'nda yeni sezon için çalışmalar hız kazandı. Transfer görüşmelerini sürdüren Kırmızı Lacivertli Yönetim, bu sezon Mersine getirmeyi düşündükleri yıldız transferi için Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın talimatıyla düğmeye bastı. İstanbul'da bulunan ve Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galasaray'lı yöneticilerle de görüşmeler yapan Yönetim, Mersine dönerek transferler konusunda Bakan Çağlayan'a bilgi verecek.

''MERSİN İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ''
    Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, görüşmelerin olumlu geçtiğini ancak ortada tam olarak net bir şeyin olmadığını vurguladı. Yapılan görüşmelerde bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade eden Kahramanlı, Bu sezon yeni bir lige çıktık. Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Ancak biz Mersin için en iyisini yapacağız. Görüşmelerimiz çok iyi geçti. Bu görüşmelerde takımımıza yönelik övgülerde bizi gururlandırdı. Türkiye bu sezon bam başka bir takım izleyecek' dedi.

''2013 AKDENİZ OYUNLARI AVANTAJ''
    2013 Akdeniz Oyunlarının Mersin'de düzenlenecek olmasının özellikle dış transferlerde etkili olduğunu ifade eden Kahramanlı, Özellikle yurt dışında görüştüğümüz oyunculara var. Bu oyuncular Mersinin adını duyunca heyecanlanıyor. 2013 Akdeniz Oyunlarının burada yapılacak olması bizim transfer görüşmelerimizde de çok büyük rol oynuyor' dedi.

''KASASI DOLACAK''
    Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü, Süper Lig'de gelirlerini artıracak. Şampiyonluğun ardından 10 Milyon TL kasasına girecek olan Kırmızı Lacivertliler, 2011 - 2012 sezonunda 35 milyon liralık gelire ulaşmak istiyor. Forma, stat ve bilet satışlarından bu geliri yakalamak isteyen Mersin, yapacağı yıldız transferlerle de stada daha çok seyirci çekmeyi hedefliyor.

Haber: Volkan Toslak / Spor33 Özel

sakary Ali Misafir

Dün biraz Nurullağ Sağlam'ı TRT 3 ekranlarında izledim.Mustafa Keçeli ile anlaştıklarını söyledi.Ve programdan sonra uçak ile Güney Amerika'ya gidip genç oyuncu izleyeceğini söyledi.

Mersin'in Alex'ini bulmak istiyor yönetim

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ahmet Saglam Almanyadan gelmisti gecen sene. 3.ligde cok kez kullanmistik ama bu sene 5-6 mac falan oynamistir. Bank Asya icin yetersiz kalir. Oncesinde Eskisehir tecrubesi var mi bilmiyorum. Ama zaten genc biri, o baskasiydi sanirim.

Bu arada Gozgoz Kingson ile de anlasti haberleri var. Pek mantikli degil aslinda. Simdiden yetenekli genc bi Turk kaleciyle baslasalar gelecege yatirim olur. Umarim olmaz bu transfer.
    Last edited by meddah : 10.Haziran.2011 at 14:37

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Transfer döneminde büyük takımlarımız bir kez daha karşı karşıya. Bu kez hedefteki isim İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yıldızı İbrahim Akın.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yıldız oyuncusu İbrahim Akın için, Beşiktaş'ın ardından Galatasaray ve Trabzonspor'un da devreye girdiği öğrenildi. Yetenekli oyuncuyu, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu kadrosunda görmek istediğini açıklamıştı. Ünal Aysal'ın Galatasaray Başkanı olmasının ardından sarı-kırmızılı kulüp yerli transferde atağa kalktı. Selçuk İnan ile anlaşılmasının ardından Galatasaray'ın hedefindeki isimlerin başında İbrahim Akın geliyor.

Özellikle Fatih Terim'in çok istediği öğrenilen İbrahim için sarı-kırmızılı yöneticiler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ'a tekliflerini iletti. Galatasaray'ın, İbrahim konusunda çok ısrarlı olduğu gelen haberler arasında.

İbrahim için devreye giren bir başka takım ise Trabzonspor. Kadrosundaki iki kaliteli yerli oyuncusu Egemen Korkmaz ve Selçuk İnan'ı rakiplerine kaptıran bordo-mavililer, yerli oyuncu transferinde girişimlerini hızlandırdı. Bordo-mavili kulübün, Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda İbrahim Akın için, iki gün önce temaslara başladığı öğrenildi.

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki İbrahim Akın savaşının, bir kaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

TRANSFER: Konyaspor'lu Kamil Zayatte, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    TRANSFER: Konyaspor'lu Kamil Zayatte, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu.
    Biraz hırçın ama kaliteli bir oyuncu. Kaçırmamış Avcı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

20. Default

Ahmet almanyadan gelmedi ama yinede yanlış biliyor olabilirim.Kıngston transferi yalan haber Gültiken hem tecrübeli hem ileriye dönük transferler istiyor kingstonı napıcak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İBB iyi transfer yapmış zayatte başarılı bir dönem geçirdi kanmca

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ahmet Sağlam Almanya'dan bize geldi. Tam hatırlamıyorum ama Uerdingen'den gelmiş olabilir. Sonrasında bizden Göztepe'ye gitti.
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Leverkusen altyapısından Beylerbeyi, Eyüpspor sonra Eskişehirspor'a transfer olmuş.

Sağlam'dan ''Ceyhun'' açıklaması!

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam Mersin İdman Yurdu'nun Ceyhun Eriş ile görüştüğü yönünde çıkan haberlere ilişkin Spor33'e özel açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekibimiz Mersin İdman Yurdu'nda transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam Son 2 gündür Kırmızı Lacivertli kulüple adı anılan tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş ile ilgili haberlere karşılık Spor33'e özel açıklamalarda bulundu.

''Ceyhun sevdiğimiz bir insan ama...''
    Ceyhun Eriş transferi ile ilgili Spor33'e özel açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam öncelikle Ceyhun'un çok saygıdeğer bir insan olduğunu belirtti. Basında çıkan haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirten Sağlam, "Ceyhun çok sevdiğimiz bir kişilik, fakat Mersin İdman Yurdu adına kendisiyle herhangi bir transfer görüşmemiz olmadı" dedi. Sağlam transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek herkesi sabırlı olmaya davet etti.

Spor33 Özel Haber

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Cidden Avcı işi biliyor...

Bombalara bir hafta kaldı!

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, önümüzdeki hafta Türkiye'nin Mersini konuşacağını belirterek "Bombalar haftaya patlıyor. Çok iyi oyuncuları Mersine kazandıracağız” dedi.

Mersin İdman Yurdu’nda transfer görüşmeleri devam ederken Devlet Bakanı Zafer Çağlayan önümüzdeki hafta içerisinde önemli transferlerin gerçekleşeceği müjdesini verdi. Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık’la Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin toplantısında bir araya gelen Bakan Çağlayan, Mersin İdman Yurdu’nun Süper Lig’de çok önemli bir yerde olacağını belirtti.

“TÜRKİYE MERSİNİ KONUŞACAK”
    Mersin İdman Yurdu’nun bu sezon Süper Lig’de mücadele edeceğinin altını çizen Bakan Çağlayan, “28 yıl aradan sonra şampiyon olan takımı hiçbir zaman yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız da. Önümüzdeki hafta öyle isimler kadroya katılacak ki Türkiye Mersini konuşacak. Biz daha öncede dedik. Bizim desteğimiz “Pazara kadar değil mezara kadar” dedi. Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık’ın elini tutarak desteği bir kez daha yineleyen Çağlayan, Mersinlilerin transferler konusunda rahat olmasını istedi.

“TESİS YAPILACAK”
    Mersin İdman Yurdu’na ait yeni modern bir tesis yapılacağını ifade eden Çağlayan, “Mersin İdman Yurdu artık kiralara mahkum olamayacak. Biz ne dediysek yapacağız. Tesis konusunda da çalışmalar başlıyor. Şampiyon takımın 33 Bin kişilik stadı olacak. Bu stat da 2013 Akdeniz Oyunları’nın yanı sıra maçlarda oynanacak” dedi.

Spor33 Özel Haber

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Devlet Bakanı'nı neden ilgilendirir bir takımın transferi? Cevabı basit, seçimler. Sıkıldım bu ülkeden de, siyasetinden de, sporundan da.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ceyhun'un ne işi var yahu Mersin'de Ceyhun ölmüş ağlayanı yok intihar yapmayın bari şu takımı yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ceyhun'dan hala umut bekleyenler var. Breh breh breh.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

AKP'nin seçim hilesi. Tıpkı; Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın Kültür Parkı'nı M.İ.Y. Meydanı yapması gibi... Adam gibi başkanı olmadı şu takımın ona yanarım. İlk maçına 5 yaşında babamın elini tutarak gitmiştim. Yaşım 24 oldu, takım hâlâ kötü yönetiliyor.

Sayfa 19 / 52 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri