Her şey hazır. SS'leri alıp upload etmem kaldı bi tek![]()
Her şey hazır. SS'leri alıp upload etmem kaldı bi tek![]()
7
Kaç dakika sürer ?![]()
Upload ediliyor şuan ama arkadaşlar bir kez daha söylüyorum bu kariyer sabır işi. 18 kişiyi de oyuncusu hakkında her türlü bilgilendireceğimden şüpheniz olmasın ancak çok ama çok hızlı ilerlememi de beklemeyin. Siz bir kişi için bekliyorsunuz ancak ben 18 kişi için hazırlıyorum öyle düşünelim biraz da![]()
7
Börk
ToRoSKaPLaNı
Night_Mare17
LaigLeNoiR
Time Cris
ABilen76
vego
cenker07
Ziya38
sakary Ali
hakankor
europeanconquer
NikolaiBelinski
dexlampers
Rick Nelson
AhmetBilgin
malpince
b7baris
ve koçumuz nannar
7
Profilim gayet güzel![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
benim ayak sol olacaktı![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 26.Mayıs.2011 at 14:45
Foşş.Benim güçler çoşmuş be![]()
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aynı şekilde benimki sol olacak
Sağ - Sol ayak işleri artık geçti sezon ilerliyor arkadaşlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tüm arkadaşlara takımlarında başarılar dilerim ama ..
En iyi topçu benim![]()
![]()
17 yaşında olmama rağmen profilim en iyi ilk 3 arasında![]()
KarabüklüyüzEn kötü profil benimki
![]()
Oyuncunun adı ve soyadı: Furkan DÜndar
Oyuncunun doğum tarihi (Gün/Ay/1992): 30/10
Oyuncunun Ülkesi: Türkiye
Oyuncunun İkinci Ülkesi (opsiyonel): Azerbeycan
Oyuncunun Doğum Yeri: İzmir
Oyuncunun Mevkisi: AMR/ST
Oyuncunun Kullandığı Ayak (Sağ/Sol): Sağ
Oyuncunun Favori Klubü: GÖZTEPE
Geçmi kaldık ne![]()
Önce Eşkişehir oradan da Manchester united ondan sonrada 20 yıl milli takımın kalecisi olacağıma inanıyorum.Ona göre çalışıyorum![]()
Kusura bakmayın arkadaşlar dün profilleri yetiştirmek amacıyla her şeyi aceleye getirdim. Böyle ufak hatalar olmuş olabilir. FMRTE ile hemen düzeltirim, sorun yok yani
Geç kalmışşın kardeşim malesef
Bugün işlerimi filan anca hallettim. Kariyere başlıyoruz birazdan, takipte kalın
Not: Bu arada 3 aylık güncellemelere fazla yazacak bir şey bulamayacağımı düşündüm. Bu yüzden her sezon başı, her Ocak ayının başı ve sezon sonu olmak üzere sezonda üç güncelleme yaparsam yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
7
Hadi dört gözle bekliyoruz.
beklemedeyiz![]()
Bekliyoruz![]()
beklemedeyim![]()
Börk
Berk Demir genç yaşına rağmen sezonu erken açan Beşiktaş'ın as kalecisi olmayı başardı. Avrupa Ligi eleme maçlarında Beşiktaş oynadığı 4 maçı da kazanırken kaleci Berk bu 4 maçın 2'sinde kalesini gole kapatmayı başardı. Üstelik bir maçta da maçın adamı seçilen genç kalecinin lig kariyeri çok talihsiz başladı. Ankaragücü karşısında İnönü Stadı'nda taraftarı karşısında ilk maçına çıkan Berk daha maçın 7. dakikasında sakatlandı ve malesef 8 ile 9 ay arası gibi uzun bir süre futboldan uzak kalacak. Kendisine acil şifalar diliyoruz.
ToRoSKaPLaNı
Doğan Avan da Berk Demir gibi genç yaşına rağmen şimdiden takımının as kalecisi olmayı başardı. Ligin ilk üç maçında kalesinde güven veren Doğan forma giydiği maçlarda kalesinde sadece 1 gol gördü.
Night_Mare17
Teknik direktör Shota'nın formayı düşünmeden verdiği genç oyuncu Tuğrul Aysu Süper Lig kariyerine çok iyi başladı. Defansın sağında oynamasına rağmen takımına ofansif anlamda bir asistlik katkıda bulunmayı başardı. Aynı zamanda agresif oyunuyla dikkat çeken Tuğrul ligdeki ilk üç maçında bir de sarı kart gördü.
![]()
LaigLeNoiR
Murat Özdemir de Tuğrul gibi sağ bek olmasına rağmen takımı Sivasspor'a ligin ilk üç haftalık bölümünde yaptığı tek asistle katkı verdi. Üstelik asist yaptığı maçta maçın oyuncusu da seçilen "Genç Murat" ilerleyen yıllarda adından çok söz ettirecek gibi görünüyor. Ayrıca profilinden de görüldüğü gibi aslında uysal bir oyuncu olan Murat gördüğü sarı kartla herkesi şaşırttı![]()
Time Cris
Gaziantepspor'un yeni İsmail Köybaşı'sı olarak gösterilen Ali Ezgeç ligin ilk üç maçında kendisinden beklenen performansı pek de gösteremedi. Oynama fırsatı bulduğu üç karşılaşmada ne gol atan ne de asist yapan savunma oyuncusu Kayserispor'a karşı mücadele ettiği maçın 39. dakikasında sakatlandı. Neyse ki Berk Demir kadar şanssız olmayan Ali sadece 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
ABilen76
Gençlerbirliği'nde sol bek oyuncuları Alihan Bilen ile Debatik Curri arasında kıyasıya bir forma rekabeti var.Teknik direktör Ralf Zumdick ligin ilk maçlarında Curri'ye forma şansı verse de Galatasaray karşında genç oyuncusuna güvenerek sahaya sürdü. Galatasaray'a karşı kendi sahasında varlık gösteremeyen Gençlerbirliği takımında kaybolup giden Alihan kendisinden beklenen patlamayı ilerleyen haftalarda mutlaka yapacaktır.
![]()
7