Sayfa 465 / 896 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
13,921 ile 13,950 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Twitter'da Emenike'yle ilgili bu foto dolaşıyor şu anda.

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

SON DAKİKA: Güiza İspanya'dan bir takımla anlaştı.. Marca ve AS Gazeteleri ile Eurosport İspanya geçti haberi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by sananes View Post
    http://www.kardemirkarabukspor.org.t...menikepass.jpg

gerçek pasaportunun karabükspor sitesindeki fotografını koyarak yaş muhabbetini bitirelim
    yahu söylentileri bırakıp bu linkteki gerçek pasaporta baksanıza arkadaş.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Serdar Kesimal'i alalım Yobo'nun bonservisini almaktan vazgeçelim.Ya da Yoboyu kenarda tutalım.Yobo benim yıllardır çok sevdiğim bir isimdir ama yabancı üst düzey bir ön libero şart bu takıma.Yabancı sınırından dolayı sol bekimiz yada stoperlerimizden biri türk olmak zorunda.Santos gibi zor bulunacağı için Yobo'nun türk alternatifini bulmak zorundayız.
    Savunmada iki stoperden birisi kulübeye çekilecekse, bu isim Yobo değil, Lugano olur, olmalıdır. Yobo'suz Lugano döneminde yolgeçen hanı gibi olan defans; Lugano'nun olmadığı maçlarda Yobo sayesinde herşeye rağmen ayakta kaldı. Şimdi eğer 7 gol attı filan mevzuu olacaksa hiç tartışmayalım zaten. Soruyorum:

-Yobo-Bekir / Lugano-Bekir

Çok kritik bir maça hangisiyle çıkarsınız?

Ben hiç tartışmasız, arkada açık vermemem gerekiyorsa, ilkini tercih ederim. Zaten Yobo geldi geleli Lugano tartışılır adam olmaktan çıktı. Hataları göze batmaz oldu. Yoksa Bilica sonrası kabak onun başında patlayacaktı. Ama daha popüler olduğu için Lugano tercih edilir, Yobo profesyonelliğin ve sadece işine bakmanın bedelini ödeyip kulübeye gider; ayrı mesele.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Savunmada iki stoperden birisi kulübeye çekilecekse, bu isim Yobo değil, Lugano olur, olmalıdır. Yobo'suz Lugano döneminde yolgeçen hanı gibi olan defans; Lugano'nun olmadığı maçlarda Yobo sayesinde herşeye rağmen ayakta kaldı. Şimdi eğer 7 gol attı filan mevzuu olacaksa hiç tartışmayalım zaten. Soruyorum:

-Yobo-Bekir / Lugano-Bekir

Çok kritik bir maça hangisiyle çıkarsınız?

Ben hiç tartışmasız, arkada açık vermemem gerekiyorsa, ilkini tercih ederim. Zaten Yobo geldi geleli Lugano tartışılır adam olmaktan çıktı. Hataları göze batmaz oldu. Yoksa Bilica sonrası kabak onun başında patlayacaktı. Ama daha popüler olduğu için Lugano tercih edilir, Yobo profesyonelliğin ve sadece işine bakmanın bedelini ödeyip kulübeye gider; ayrı mesele.
    öyle düşünecek olursak abi ben direk edu'yu geri getirir ikisini de yollardım Sonuçta dengeleri düşünecek olursak kimse Lugano'yu kesemez şu an için ve Lugano bizim oyuncumuz iken Yobo bonservis ödenerek transfer edilebilir ancak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Yobo savunmanın birinci adamıdır. Fakat şöyle bir gerçek varki Lugano'da kulübeye çekilemez. Bu durumda Yobo ile Lugano olmadanda olmaz. O nedenle 2 side 11'de olmalıdır. Yada Lugano'yu tamamiyle göndermelisin. (Yedek beklemeyeceği için) Nerden bakarsan bak 2 oyuncu kulübede olamaz.

Kesimal gelirse bunların arkasında beklemelidir. Forma şansıda bulur zaten. Aykut hoca bu konuda çok güvenilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tamamda yabancılardan kimse kesilmeyi hak etmiyor şu an.ee o zaman nerede ön libero? Başka türlü yabancı ön libero oynatma şansımız yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yobo Lugano Santos Alex Niang DM şeklinde olur. Sol açıkta bence problemimiz olur.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Serdar gelirse, Yoboyu önlibero kullanabilir mi acaba ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Alex10.com.br

Emannuel EMENIKE hosgeldin!!!

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Serdar gelirse harika bir transfer yapmış oluruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Aslında sağ beke yedek olarak alınması planlanan Orhan Şam transferi gerçekleşirse onu stoperde yedek olarakta kullanabilir Fenerbahçe. Serdar gereksiz olur. Tabi bunu Yobo'nun alınacağını düşünerek söylüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence stoper sıkıntımız olacağı için Şam hem sağ bek hem stoper alternatifi olur. Düşününce genellikle Gökhan'ın dinlendirilmesi adına Şam'ın bir çok maçta rotasyona sokulabilir. Bu durumda stoper sıkıntısı olacağı için Serdar'a da ihtiyaç olacak.

Mesela Gökhan sakatlandı yada yorgun Şamı sağ bek yaparsın, Lugano yada Yoboyu yedeğe çekip Dia veya Stochuda oynatabilirsin. Eker Bilica felan bunları yollamak lazım tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aziz yıldırım ligtvde transferler ve diğer konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı
    izleyemeyenler için.

[YOUTUBE="nbik2cOJ5RQ"]azizyıldırımligtv[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="sjnqaVs_sSs"]2.bölüm[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="8hgZbuk5Ek8"]3.bölüm[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Buradaki düşüncelerin aksine ben Emenike'nin Niang'ı keseceğini düşünüyorum.

Serdar Kesimal gelirse sezonda 20 küsür maça çıkacağını düşünüyorum. Yobo Avrupa kupasına gidince, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi dinlendirmeler ve Türkiye Kupası ile en az 20 maç oynar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada Afrika kupası bu sezonsa Yobo, Niang ve büyük ihtimal Emenike gidecek zaten Serdar Afrika kupasından dolayı şans bulur ama forvetsiz kalıyoruz yahu Semih'de ayrılırsa o açıdan bir forvet transferi şart.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Buradaki düşüncelerin aksine ben Emenike'nin Niang'ı keseceğini düşünüyorum.

Serdar Kesimal gelirse sezonda 20 küsür maça çıkacağını düşünüyorum. Yobo Avrupa kupasına gidince, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi dinlendirmeler ve Türkiye Kupası ile en az 20 maç oynar.
    ilk cümleye inatla katılıyorum.İkincisinde ise Direk Serdar'ı 11e monte etmeliyiz diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani: ''Volkan Demirel ile ilgilenmiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adam yıkılmak, düşmek nedir bilmiyor. :}

http://www.ligtv.com.tr/Videohaber/d...?r=1&hid=82834
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalnız Emenike bu yıl Karabük'te oynadığı için yapılan sert fauller pek konuşulmadı. Önümüzdeki yıl çok konuşulacak o fauller. İnönü'de Toraman'ın bir tekmesini hatırlıyorum benim canım yanmıştı sanki

21. Default

Emenike istediğim gibi alındı . İnanılmaz süratli , güçlü , dengeli,dayanıklı , top süren ve bitirici vuruşu olan bir santrafor özellikle ŞL'de üzerimize gelen takımların defansını Alex'in paslarında dağıtacaktır .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nihat Özdemir: İlhan Cavcav'ın istediği rakamlarla bu transferlerin olması mümkün değil. Ancak görüşmeler devam ediyor. TRT Türk
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Cavcav o bahsedilen 9 milyon eurodan çok daha fazla yukarı çıkmıştır. Yoksa o fiyatı dese yine bizimkiler 3 aşağı beş yukarı o civarda teklif verip alırdı ama artık ne kadar saçmaladıysa...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bahsi geçen 4 oyuncu alınırsa çok iyi olur. İlhan, Bilica, Güiza sanırım takımdan ayrılacak oyuncular. Semih'in durumu belirsiz. Yobo'nun durumuna göre yabancı bir stoper alınabilir ve orta sahaya bir oyuncu alınacak.

Değerini bulan oyuncuyu satarım derken Santos'tan bahsettiğini düşünüyorum, satılması halinde sol beke de transfer yapılabilir. Özgür Çek nasıl gönderildi hala anlayabilmiş değilim, alınabiliyorsa Santos gitsin ya da gitmesin Özgür de alınsın isterim.

Güiza yerine Emenike, Bilica yerine de yabancı bir DMC gelecek. Takımın yapısını fazla bozmadan yapılacak transferler güzel, Tuncay konusunda da, yüksek bedelli olmayacaksa dönmesi elbette fayda sağlar, kadro derinliği açısından.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Orhan Şam 3,5 milyon €'ya transfer oldu diyollaaaa.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sezer transferi çıkmaza mı girdi bilica istenmiyormuş şehirde.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Orhan'ı 3,5'a alıp, Pektemek'i 4'e almamak nasıl bir mantıktır?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orhan Şam 3,5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'de.

@tribündergi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

gelip yedek oturacaksa eğer 3.5 çokmuş 25 yaşında olduğu için.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri