Pektemek alınmayacak galiba.Zaten BJK almış daha yeni kalkınca böyle oldu![]()
Pektemek alınmayacak galiba.Zaten BJK almış daha yeni kalkınca böyle oldu![]()
Orhan iyi transfer, hem sağ bek hem stopere alternatif. Dünkü Pektemek + Şam 9 milyon lafına göre bu transferin bedeli normal, ama Pektemek 4 milyon euroya transfer olurken, Orhan Şam'a 3.5 milyon euro vermek biraz garip geldi bana.
eğer geldiyse Gökhan Gönül avrupaya gidebilir diye düşünüyorum.daha okan gibi yetenekli bi oyuncu var aynı mevkiide orhan yerine pektemeke 4.5 verilip alınsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
eto'o bitmiş.
Bu transfer istenmiyo Eskişehir'de. Ve bende sonuna kadar destekliyorum. Şimdi baktığımızda ne olursa olsun Sezer yetenekli bir oyuncu ve takımında önemli bir oyuncusu. Medya'da geçen isimlere baktığımızda 1.5 + Gökhan Ünal + Bilica + Uğur Boral yazılıyo. Birincisi medya ya bizi çok gerizekalı zannediyo yada kendileri çok gerizekalı. Uğur Boral'ın sözleşmesi 4 gün sonra bitiyo. İkincisi Bilica gibi bir futbolcuyu taraftar kesinlikle istemiyo. Üçüncüsü Eskişehir medyasına biz sadece para istiyoruz diyen yönetim nedense Aziz Yıldırım'a bunu söyleyemiyo...
I'm back...
cavcav ntvspordaorhan 3.5 kesinmiş.
aziz yıldırımın kim ne derse desin anadolu klupleriye iyi anlaşıp sözünü dinletebiliyor.eskişehir sezer için bizden 7 istemişti fenerden kaç istiyor ?
eto'o bitmiş.
Aykut Demir'i de alalım bareYobo için evertonla uğraşmamız gerekmez en azından
![]()
ya yükseldi yükselmesine devre arasında sezerle anlaşmıştı beşiktaş diye biliyorum ama bülent uygun 7 isteyin filan demişti diye biliyorum![]()
eto'o bitmiş.
Orhan çok iyi oldu. Pektemek'te kaliteliydi, alınsa iyi olurdu ama Beşiktaş almış. Tabi herkes hesabına göre alıyor adamları. Zevkli bir transfer dönemi gerçekleşiyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Pektemek + Orhan paketini 7-8'e kapatsak güzel olurdu. Pektemek'in Beşiktaş'a gitmesinin ardından Semih'le anlaşma ihtimali arttı gibi. Çünkü aksi halde hücumda sadece Niang ve Emenike kalıyor. Güiza'yı da gitti sayıyorum.
Orhan da mücadeleci iyi bir oyuncu. Kadro derinliği açısından, Aykut hocanın kadronun altını dolduracağız sözüne uygun bir transfer. Hem stoper olarak hem de sağ bek olarak faydalanabiliriz. Hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Birde Kesimal transferi bekliyorum ben valla. Sonra İlhan Eker-Bilica yı indirimli ürünler vitrinine çıkarırız![]()
Serdar Kesimal için Süleyman Hurma, Türkiye'den 3 büyük kulüp ve Wolfsburg talip demiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
3.5 milyon orhan şam için çok mu? yapmayın arkadaşlar.
mustafa pektemek ali kuçik + 4 milyon euro'ya gitti.
bence piyasa değerlerinin üstünde değil.
Bugünkü iki transferden şu ihtimal doğdu
1-Gökhan Gönül %90 yolcu
2-Semih Şentürk ayrılmıyor
...
bende öyle düşünmüştüm ama sene sonunda gitmesi daha mantıklı yada devre arasında şlde oynamak isteyecektir.
eto'o bitmiş.
semih 2. forvet olarak bile istediği süreyi alamadığını söylemişti. 3. forvet olmak ister mi? umarım ister.
Kesimal Wolfsburg'a gidipte kendini riske etmemeli. Türkiye'den 3 büyüklere gitmeli, oturup düşünmeli sonra F.Bahçe'ye gelmeli![]()
Kesimal'ı kaptırmamız lazım Kaçıralım![]()
...
Sezer’de son tur!
Fenerbahçe Yönetimi, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk için 3.5 milyon liranın yanı sıra Bilica, Gökhan Ünal ve Uğur Boral’ı önerdi. Transfer bitme noktasına geldi
Şampiyonluk kutlamalarını bitirir bitirmez yeni sezon transfer çalışmalarına Emmanuel Emenike transferiyle hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe Yönetimi’nin, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk için geri çevirilemeyecek bir teklifte bulunduğu öğrenildi.
Sarı-lacivertli kulübün, kırmızı-siyahlı orta saha oyuncusu için, Eskişehirspor Yönetimi’ne 3.5 milyon lira ile Gökhan Ünal, Uğur Boral ve Bilica’yı önerdiği bildirildi. Sezer’in önümüzdeki sezon Fenerbahçe formasını giymesi konusunda kararlı görünen sarı-lacivertli kulübün, bu girişimine Eskişehirspor’un olumlu yanıt verdiği belirlendi. Bir sene sonra sözleşmesi bitecek olan Sezer için yapılan bu teklif transferini neredeyse bitirme noktasına getirdi.
Bu arada Fenerbahçe’nin, Kayserispor’un başarılı stoperi Serdar Kesimal için de temaslarını hızlandırdığı ve pazarlıkların son aşamaya geldiği ifade edildi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gökhan Ünal işi bozdu
Fenerbahçe'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Serdar Kesimal için Kayserispor ile pazarlıklar sürüyor.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün Lig TV'de transfer listelerinde olduğunu dile getirdiği Kayserispor'un yıldız oyuncusu Serdar Kesimal için sarı-lacivertli kulüp pazarlıklarını sürdürüyor. Serdar için 6 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Kayserispor ayrıca eski futbolcuları Gökhan Ünal'ın dönmesini talep etti. Ancak Gökhan için Eskişehirspor'a Sezer Öztürk karşılığında söz veren Fenerbahçeli yöneticiler zor durumda kaldı. sezonu İstanbul BŞB'de tamamlayan Gökhan Ünal da tercihinin Kayserispor olacağını söyledi. Bunun üzerine Fenerbahçe, Serdar Kesimal için Gökhan Ünal + 2 milyon Euro önerdi. Ancak Kayserispor 3 milyon Euro'da ısrarcı. Sarı-lacivertliler Sezer Öztürk için ise Eskişehirspor'a Bilica+1.5 milyon Euro+Uğur Boral teklifini iletti. Görüşmeler sürüyor.
sporx.com
boralın sözleşmesi elinde 3 gü sonra takasta niye istesinler![]()
eto'o bitmiş.
Serdar Kesimal'ı mutlaka almalıyız hatta Kayseriden dönüşte bir sürpriz daha yapıp henüz 1989 doğumlu olan Hasan Ali Kaldırım'ı da transfer etmeliyiz.Semih gitsin artık ona gerek olmadığını düşünüyorum.Sezer'e de bence para harcamaya gerek yok.Bunlar yapılırsa Türkiye pazarında ki transferler yeterlidir.Yabancı ön libero aramaya başlayabiliriz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ugur Boral'ın sözleşmesi elinde ancak şöyle bir durumda var fener 10 dk sonra sözleşmeyi önüne koysun 11.dakikada sözleşme yenilenir. Fener eldeki bir oyuncudan tamamen vazgeçmeden onu bırakmaz.
...
Sezer Öztürk
Alper Potuk (veya Yiğit Gökoğlan)
Hasan Ali Kaldırım
Serdar Kesimal
alınsın ve iç transfer bitirilsin, işte o zaman dışarıda kaliteli 1 yabancı alma hakkımız doğar taş gibi kadro olur.
...
Hasan Ali'yi satmayacağız diyorlar. Ama belliki bu oyuncuda taş gibi bir paraya gidebilir diyor Kayseri. Hasan'ı almak için baya parayı gözden çıkarmalıyız. Açıkçası ülke içerisindeki yerli transferlere baya para harcadık.
Manisalı Yiğitler gündemimizdeymiş. İncedemir olan Ceyhun olmazsa diye yedekte tutuluyor.