1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Takımdaki kadro derinliği açısından süper transferler. Burak forvet veya forvet arkası oynuyor diye biliyorum. Süper bir alternatif olacaktır.

Veli kanatta Q7 ve Simao'nun alternatifi, Tanju da yanlış hatırlamıyorsam solbekte İsmail'in alternatifi olacaktır.

Bu oyuncular rotasyonda şans bulup takıma adapte olabilirlerse ileride muhtemel sakatlıklarda çok iyi alternatifler olurlar.

Ben bu oyuncuların Erkan Zengin gibi harcanacağını düşünmüyorum çünkü takımın başında artık Tayfur gibi sağlam karakterli bir hoca var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Takımdaki kadro derinliği açısından süper transferler. Burak forvet veya forvet arkası oynuyor diye biliyorum. Süper bir alternatif olacaktır.

Veli kanatta Q7 ve Simao'nun alternatifi, Tanju da yanlış hatırlamıyorsam solbekte İsmail'in alternatifi olacaktır.

Bu oyuncular rotasyonda şans bulup takıma adapte olabilirlerse ileride muhtemel sakatlıklarda çok iyi alternatifler olurlar.

Ben bu oyuncuların Erkan Zengin gibi harcanacağını düşünmüyorum çünkü takımın başında artık Tayfur gibi sağlam karakterli bir hoca var.
    ben denizlininde karakterinden şüphe etmiyorum sadece elindekileri iyi kullanmaya çalıştı

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    İyi hoş da bu işin centilmenlikle alakası yok, kendi takımımıza aynı durum olsa, helal olsun takımın çıkarını düşünüyor deriz. En yüksek kim vermişse ona satılsın deriz. Sen baştan fiyat koymazsan adamlar tabiki açık arttırmaya çıkarırlar oyuncuyu.

Beğenmiyor olabilirsiniz ama bu oyuncu bu sezon bizde kısıtlı zamanda 19 maç oynadı. 4 Avrupa maçı oynadı, ligde de neredeyse hatasız oynuyordu, o sakatlandıktan sonra defansın ne kadar dağıldığını unutmayalım. Avrupa maçlarında 4 maçta da gayet yeterliydi. Ne Sivok ne Toraman ne de Egemen, Ersan edemez.

ersanı çok severim gelmezse üzülürüm o ayrı ama bi toroman kadar Beşiktaşlı değildir olamazda ve sende yazmışsın bu saydığın adamları en az 50 maç izledik katkılarını hatalarını gördük ersanı henüz 23 maç izledik ne olacağı belli olmaz ben iyi kötü diye istemem Beşiktaşa sadece duruşunu sevdiğim için oda bunu gösterecek inşallah en kısa zamanda inancım tam

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    gelecek sene sözleşmesi bitiyor sanırım ersan'ın. affelay bile 3 milyon euro'ya gitmişti barcelona'ya sözleşmesinin son 1 senesindeyken. 2. lig takımının bir oyuncuya bu kadar para istemesi saçma.
    noktayı koymuşsun

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Hayran oldum yönetimin kıyas anlayışına... Mustafa Pektemek ile Ersan a aynı bonservis bedelleri verilmeye çalışılıyor. Ersan bu takımda kalırsa çok büyük ihtimalle as çıkacak, Pektemek hangi mevkide düşünülürse düşünülsün 3. ya da 4. yedek olacak... İbrahim Öztürk falan alınmasın, 30 yaşındaki stoper için çöpe atacağımız milyon eurolar yerine yabancı bir stoper ya da sağ bek alalım.

İsmail için 5 milyon euro ve Serdar Kurtuluş u veren, 8 milyon euro ya Tabata yı alan da bu yönetim değil miydi? Şimdi 1.5 milyon euro için nasıl anlaşılamaz, defans hattı bu sene de iptal, demedi demeyin.
    bak sende diyorsun tabataya bu kadar ismaile şu kadar diye bidaha bu hataya düşmemek için uğraşıyorlar nobrenin 2.2 aldığı yerde bobo en az 3 alır ama vermiyorlar bu gelecek açısından güzel bi gelişme.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri