1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ersan'ı Ersan yapan biziz lafı biraz abartılı değil mi ? Sezon başında Galatasaray'ın da ilgisini çekmişti diye hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin. Elbette Beşiktaş vitrine çıkmasını sağladı ama, oyuncu oldukça yetenekli zaten, bu sene olmasa seneye yine dikkat çekerdi. Beşiktaş sadece süreci hızlandırdı bence.

5.5 milyon diye tutturuyorsa Adanaspor başkanı kesinlikle güvendiği bir şey var demektir, ilk aklıma gelen Galatasaray ya da Fenerbahçe de bu oyuncu için teklif vermiş olabilir.
    Burak abi ben de hani futbolu bizde öğrendi bu günlere biz getirdik falan boyutuna getirmek maksadında değilim ancak bizde oynadığı futbolla bu kadar piyasa yaptı. Anlatmaya çalıştığım şey oydu. Üstelik adam her fırsatta Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum başkasıyla oynamam diyor. Daha neyin peşinde adana yönetimi anlamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Burak abi ben de hani futbolu bizde öğrendi bu günlere biz getirdik falan boyutuna getirmek maksadında değilim ancak bizde oynadığı futbolla bu kadar piyasa yaptı. Anlatmaya çalıştığım şey oydu. Üstelik adam her fırsatta Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum başkasıyla oynamam diyor. Daha neyin peşinde adana yönetimi anlamıyorum..
    Yok ben sadece senin için söylemedim, her yerde görmeye başladım o yüzden. Adanaspor oyuncuyu düşünmez onların tek derdi para, üç kuruş fazla koparmak. Galatasaray'ın ihtiyacı olan mevkide oynuyor Ersan, çok büyük ihtimal istekli davrandık ve bunu koz olarak kullanıyor Adanaspor cephesi. Ersan gerçekten istiyorsa Beşiktaşta oynamak, Galatasaray ile Adanaspor anlaşsa bile bizim teklifi reddeder ve olay başka bir boyut kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yok ben sadece senin için söylemedim, her yerde görmeye başladım o yüzden. Adanaspor oyuncuyu düşünmez onların tek derdi para, üç kuruş fazla koparmak. Galatasaray'ın ihtiyacı olan mevkide oynuyor Ersan, çok büyük ihtimal istekli davrandık ve bunu koz olarak kullanıyor Adanaspor cephesi. Ersan gerçekten istiyorsa Beşiktaşta oynamak, Galatasaray ile Adanaspor anlaşsa bile bizim teklifi reddeder ve olay başka bir boyut kazanır.
    Doğru diyorsun abi. Normalde hayır denecek fiyatlar değil 4 milyon euro yani. Elbet bir bildikleri var çıkar yakında kokusu

Mesaj Yetkileri