-
'GENÇLERBIRLIĞI'NE GITMIYORUM'
Beşiktaş'ın Mustafa Pektemek transferinde Gençlerbirliği'ne önerdiği Ali Kuçik Kartalbakisi.com'a konuştu.
Beşiktaş'ın flaş transferi Mustafa Pektemek için paranın yanısıra Ali Kuçik'i de verdiği iddia edilmişti.
Kartalbakisi.com'un ulaştığı Ali Kuçik iddiaların doğru olduğunu ancak Ankara kulübüne gitmeyi istemediğini söyledi.
'KAFAMDAN AŞŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ'
Bucaspor'a kiralanırken maç eksiğini gidermek için böyle bir karar alındığını ancak döndüğünde Beşiktaş formasını uzun yıllar giymeyi umduğunu söyleyen Kuçik, 'Yaşanan son gelişme bendi çok şaşırttı. Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum. Yıllardır Beşiktaş forması giyiyorum. Siyah beyazlı forma ile kaptanlık hayalleri kurarken Gençlerbirliği'ne gönderilmek istemem beni çok şaşırttı. İlk duyduğumda başımdan adeta kaynar sular döküldü.' dedi.
'SERDAL ADALI KARARI BANA BIRAKTI'
Konuyla ilgili Serdal Adalı'nın kendisi ile görüştüğünü ve çok iyi bir yaklaşım ortaya koyduğunu ifade eden Kuçik, 'Serdal Bey bana eğer istek istemezsem Beşiktaş'ta kalabileceğimi söyledi. Kararı tamamen bana bıraktı. Kararıma da saygı göstereceklerini eğer Gençlerbirliği'ne gitmeyi istemezsem başka bir formul üreteceklerini söyledi. Ben de Beşiktaş'ta kalmayı herşeyden çok istediğimi söyledim.' dedi.
'TEKLİFİ KABUL ETMEDİM'
Gençlerbirliği'nin teklifini kabul etmediğini söyleyen Kuçik, 'Tekliflerini kabul etmedim. Anlaşmaya varamadık. Söylediğim gibi ben Beşiktaş'ta forma giymekten başka bir şey düşünmüyorum. Tayfur Hoca ile konuyla ilgili henüz konuşmadım ama duyduğum kadarı ile benim Gençlerbirliği'ne önerilmem onun da hoşuna gitmemiş.' ifadelerini kullandı.
Kartalbakisi.com özel haberi.
Mesaj Yetkileri