1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Şah & Mat by nannar

Hybrid View

Elinize sağlık, uzun zamandır takıma en oturan taktik bu oldu Fenerbahçe'de. Lukaku'yu almıştım ikinci sezonumda. O kadar kötüydü ki (daha doğrusu oynatamıyordum) transfer etmeyi düşünüyordum. Bu taktikle ikinci sezonumdayım Lukaku ikonlar arasına girdi. Sanırım bu sezonun sonunda Legend olacak. Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Roma ve St. Etienne kluplerinin olduğu gruptan namağlup olarak çıktım. 2. Tur ilk maçında Juventus'u deplasmanda 2-1 yendim lakin kendi evimde oynadığım maçta savunmamın bel kemiği olan oyuncum sakatlandığı için 2 basit gol yiyerek elendim. Üzücüydü. Sinirlenip oyuna devam edemedim. Devam edecek sakinliğe yeni ulaştım. Bir şey sormak istiyorum sağ bek tercihinde gerçi belirtmişsiniz ama savunma ya da hücum özelliklerinden birini tercih etmek durumunda kaldığımızda taktiğinize göre hangi özellikleri daha iyi olan bir oyuncu seçmemi önerirsiniz?

Destan gibi mesajım burada son buluyor. Saygılarımla

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by metallica View Post
    Elinize sağlık, uzun zamandır takıma en oturan taktik bu oldu Fenerbahçe'de. Lukaku'yu almıştım ikinci sezonumda. O kadar kötüydü ki (daha doğrusu oynatamıyordum) transfer etmeyi düşünüyordum. Bu taktikle ikinci sezonumdayım Lukaku ikonlar arasına girdi. Sanırım bu sezonun sonunda Legend olacak. Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Roma ve St. Etienne kluplerinin olduğu gruptan namağlup olarak çıktım. 2. Tur ilk maçında Juventus'u deplasmanda 2-1 yendim lakin kendi evimde oynadığım maçta savunmamın bel kemiği olan oyuncum sakatlandığı için 2 basit gol yiyerek elendim. Üzücüydü. Sinirlenip oyuna devam edemedim. Devam edecek sakinliğe yeni ulaştım. Bir şey sormak istiyorum sağ bek tercihinde gerçi belirtmişsiniz ama savunma ya da hücum özelliklerinden birini tercih etmek durumunda kaldığımızda taktiğinize göre hangi özellikleri daha iyi olan bir oyuncu seçmemi önerirsiniz?

Destan gibi mesajım burada son buluyor. Saygılarımla
    Taktiğin işe yaramasına sevindim. Taktiğin hücum organizasyonları hem sağdan,hem soldan hem de ortadan gelişiyor fakat kanat atakları tamamen bekler üzerinde yogunlaştıgı için 2 bekinizin de çift yönlü olması lazım dedim. Ama eğer elinizde tek yönlü bir sol bek varsa yapacak birşey yok.Ama eğer 2 tane bek varsa ve biri ofansif diğeri defansif anlamda güçlü ise kazanmanız gereken ve zayıf rakiplere karşı hücum yönü ağır basanı, Baskı altında oynayacagınızı düşündüğünüz maçlarda ise savunması kuvvetli olan bekinizi kullanabilirsiniz.

Ama illea bir tercih lazımsa ben savunma yönünü seçerdim.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri