Aslında Fatih Hoca geriden top çıkaran defansları sever. Neill kalsa keşke..
Aslında Fatih Hoca geriden top çıkaran defansları sever. Neill kalsa keşke..
NTVSpor Son Dakika:
Yeni Transfer İsveçli Johan Elmander'i taşıyan uçak İstanbul'a indi...
Ersan Gülüm'ü alırız inşallah.Hazır Beşiktaş ile Adana anlaşamamışken almak lazım.Adamın kaliteli kumaşı var.Servet ve Gökhan'dan kat kat iyi.Birde Volkan Şen ve Yiğit İncedemir'de alınırsa yerli olarak çok güzel olur.
Yiğit İncedemir'de serbest kalıyormuş. Oyunu kilitlemek istediğimizde iyi bi kasap görevi görebilir. Alınmasını bende isterdim.
Edit : Cana ile de birebir aynı tipte oyuncular, Cana'dan iyi bi meblağ kazanıp yabancı kontenjanında da yer açılabilir.
Cana gitmemeli...
Yine elmander i birsürü taraftar karşılamış diyolar inşallah doğru değildir bıktım artık bu havaalanı muhabettinden.Gelirken 500 kişi karşılıyor giderken tek başına gidiyor adam.
Ntvspor'da görüldüğü kadarıyla birsürü basın ve yayıncılar karşıladı. Taraftarın pek sesi gelmedi.
Cana-Ersan stoperde bence iyi bir ikili olur. Ciddiyim. Sadece Cana risk almamali o mevkiide.
10-15 adam varmıydı emin değilim sade basın vardı. Aslında olması gerek bu, her oyuncuyu 1000 - 2000 kişi karşılayınca adam havaya giriyor.
Cana'yı ben hiç beğenmiyorum. Top süremez, pas atamaz ama savaşır, agresiftir. Stoper olarak da yetersiz kalır. Yabancı kontenjanında yer ayrılmaması gereken bir isim, ülkemizde yerli olarak bolca Cana bulabiliriz diye düşünüyorum.
Ayrıca Drogba sonuçlanamazsa bedelsiz olarak gelebilicek Bobo takıma çok katkı sağlar.
D onumuz bile yırtıldı sana gel demekten R esmen vazgeçtik mustafa pektemekten O ğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten G el kurtar bizi karakobra duası etmekten B ir saat içinde inmezsen lanet olası jetten A t arabasıyla alacağız seni Stanford Bridge'Den ALINTIDIR.WEB ASLAN
ahahah bu nedir ya![]()
![]()
Elmander'i havaalaninda gördum Göteborg'da, konusma firsatim oldu ucagi beklerken, ben bir yakinimi birakirken onunla beraber beklerkende Elmander'i görduk, sansmi nedesem bilmiyorum ama su sapkayi tasiyordum. Elmander bir bakti sonra baska tarafa bakti ama saniyesinde geri döndu ve bakti tanidi armayi. Bende yanina gittim onun, tesadufe bak bir Galatasarayli olarak burdayim ve takimimin yeni transferini göruyorum dedim bundan daha cok ne isterimki dedim, oda guldu bende sasirdim taraftarlar ordan burayami geldi diye dusundum bir an falan dedi, sapkandaki armayi görur görmez tanidim dedi. Kucuk bir sohbetimiz oldu onunla, taraftarlar senden cok gol bekliyor falan dedim seni Aslantepede görmek icin can atiyorlar falan dedim, baya sakince davraniyordu ama heycanini saklayamadi![]()
LigTV Mehmet Akyüz'le anlaştığımızı söylemiş.
Ersan Gülüm duyrulsa da bi Cuma keyfi yaşasak. Banvit mağlubiyetinin üstüne bi' keyif olur.
Screw you guys, I'm goin' home
9 numara Baros değilmiydi ? Edit:15 miş o
Ersan Gülüm, twitter adresinden Beşiktaş'ta kalacağını yazdı.
Ersan Besiktas'ta kalmak istiyor cidden. Zorla tutulmaz bir oyuncu.
http://twitter.com/#!/ersangulum22 Kendisinin resmi twitter adresi bu bildiğim kadarıyla. Öyle bir bilgi yok burada.