Sayfa 487 / 1204 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
14,581 ile 14,610 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jan Polak'la falan gelmesinler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan-Kallstrom-Reina-Volkan Sen-Mevlut-Drogba transferleri olursa super olur ama herkes daha isimli futbolcularin alinacagini soyluyor. Diego bombasi bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diego falan gelmesin o tarz adamlardan yeterince ağzımız yanmadı mı bizim ya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adnan Ozturk ve Faruk Suren Ronaldinho'nun transferini gorusmek icin menajerlerin cagrisi uzerine bu sabah Brezilya'ya uctular.

Adnan Ozturk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz.

Adnan Ozturk: Drogba ile buyuk olcude anlastik.Chelsea'deki yeni hoca belirsizligi suan onumuzdeki tek engel.

Tribünderginin tweetleri.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tribun Dergi

Adnan Ozturk ve Faruk Suren Ronaldinho'nun transferini gorusmek icin menajerlerin cagrisi uzerine bu sabah Brezilya'ya uctular.

Tribun Dergi

Adnan Ozturk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz.

Tribun Dergi

Adnan Ozturk: Drogba ile buyuk olcude anlastik.Chelsea'deki yeni hoca belirsizligi suan onumuzdeki tek engel.

off drogba ronaldinho 2 side gelirse 2 sinide formasını almayan ....

ben drogbayı alırım sadece

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ronaldinho en son göbekten top oynayamıyordu noldu o ? Futbolu bence kafasında bitirmiş Ronaldinho istemiyorum ben.

Ama Didier Drogba gelirse. Lahey lahey lahey.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tribun Dergi

Adnan Ozturk: Buffon yillik 9 mil.€ isteyince vazgectik.Kameni ve Frey ile gorusmeler devam ediyor.

ronaldinho en son flamengo da şov yapıyodu ölüsü yeter bu ülkeye

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adnan Ozturk: Buffon yillik 9 mil.€ isteyince vazgectik.Kameni ve Frey ile gorusmeler devam ediyor.

Yahu o 9 milyon € semboliktir. Adam ayrılmayacağını anlatmak için istemiştir onu. Kameni olursa çok iyi olur yanlız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gelecek hafta hiç kimsenin ummadığı bir transfer gerçekleşebilir.Yarın Fanatik'te ismi olacaktır. Herkes imkansız der.Ama bence az da olsa umut var

Not:Fanatik bu sezon transferlerde hatasız gidiyor.
    Burada bahsettiğim oyuncu Ronaldinho idi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba-Kameni/Frey gelir insallah. Gokmen Ozdemir'in de patladigi andir. Kallstrom'den soz etmemesi bence transferin bittigini gosteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aman dfiyim Ronaldinho falan gelmesin. Hatta mümkünse hiçbir brezilyalıya yaklaşılmasın. Son yıllarda 30 + yaşına kadar istikrarı sağlayan kaç tane Brezilyalı yıldız var ? Genelde parlayanlar sönüyor... Bknz: Adriano,Ronaldinho
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buffon'un gelmeyecegine emindim zaten. Ronaldinho da uzak kalsin gercekten. Drogba ve Kameni istedigim oyuncular. Kameni yerine Frey de olur farketmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Öztürk nereye yapmış bu açıklamaları ?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Yahu o 9 milyon € semboliktir. Adam ayrılmayacağını anlatmak için istemiştir onu. Kameni olursa çok iyi olur yanlız.
    Sembolik falan da degil, daha once belirtmistim ama bazi arkadaslar sadece gormek istedigini goruyor, ona inaniyor. Buffon Juventus'un acik ara en fazla para alan oyuncusu, transfer oldugundan beri inanilmaz bir rakam aliyor ve bu hic degismedi. 9 milyon olmasa bile kendisinin yillik ucreti asgari 6-7 nettir, o yuzden sembolik falan degil o rakam. Buffon, Drogba tarzi oyunculari kendine hedef koyacaksan bunlari odeyeceksin, bunlar oyle yillik 3-4'e gelecek oyuncular degil. Veremeyeceksen de hic pesinden kosmayacaksin, Elmander vs idare edeceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allahtan Drogba'yla ilgili sorun yok. Su Ancelotti gitmeyeydi iyiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Sembolik falan da degil, daha once belirtmistim ama bazi arkadaslar sadece gormek istedigini goruyor, ona inaniyor. Buffon Juventus'un acik ara en fazla para alan oyuncusu, transfer oldugundan beri inanilmaz bir rakam aliyor ve bu hic degismedi. 9 milyon olmasa bile kendisinin yillik ucreti asgari 6-7 nettir, o yuzden sembolik falan degil o rakam. Buffon, Drogba tarzi oyunculari kendine hedef koyacaksan bunlari odeyeceksin, bunlar oyle yillik 3-4'e gelecek oyuncular degil. Veremeyeceksen de hic pesinden kosmayacaksin, Elmander vs idare edeceksin.
    Ya orası mutlaka öyle hocam. Ben sembolik derken, imkansız rakam isteyip takımda kalacağını belli etmek istemiştir anlamında yazdım. Yoksa tabikide bu oyuncuları getireceksen ödeyeceksin yüksek meblaları. R. Carlos geldi bu ülkede net 4 milyon € gibi bir para aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post

Fakat senin göz önünde bulundurmadıgın bir vergi gerçeği var.Bildiğim kadarıyla Türkiyede futbolcuların ödediği vergi miktarı ile yurt dışında baya fark var. O yüzden burda 3-4 milyon € kazanmak İngiltere ya da İtalya'da 7-8 kazanmak gibi yanlış bilmiyorsam.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bakarsanız sanırım dediğimi anlarsınız. Adam aldıgı paranın yarısını zaten vergiye veriyor

İngiltere (150 bin sterlin fazlası) % 45
    Almanya (250 bin euro üstü) % 45
    İtalya (75 bin euro üstü) % 43
    İspanya (600 bin euro üstü) % 43
    Portekiz: % 42
    Türkiye: % 15
    Rusya: %13

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yani biz buffon'a 4 versek eline net 3,4 milyon avro geçer, Avrupadan bir ekip 5 bile verse eline 2,75 milyon € gibi bir rakam kalıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buffon'a 9M€ vermicezde kime vericez Allah aşkına ya, alın getirin şu adamı
    Screw you guys, I'm goin' home

22. Default

Gökmen Özdemir'in kaleminden Selçuk transferinin perde arkası...

"Arda Turan, Hasan Şaş ve Fatih Terim'in uzun süredir ikna etmeye çalıştığı genç yıldız, sarı-kırmızılılara imza atmadan önce F.Bahçeli Emre'nin yoğun ‘presiyle' karşılaştı.. Önceki gün Milli Takım'ın kamp yaptığı Swiss Otel'de öğleden sonra Selçuk'la 2 saat süren bir görüşme yapan Belözoğlu, “Neden G.Saray'a gidiyorsun, F.Bahçe'ye gel.. Bak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Teknik direktörümüz çok iyi, hazır da bir takım var. Üstelik arkadaşlık ortamı da süper.. Burası çok büyük bir camia.. Ben iki kulüpte de oynadım. F.Bahçe G.Saray'dan çok farklı.. Paranı tıkır tıkır alırsın ” sözleriyle milli futbolcunun aklını çelmeye çalışsa da Emre'nin bu sözleri ters tepti.

SELÇUK İNAN: "TEK HAYALİMDİ"

Selçuk doğuştan G.Saraylı olduğunu ve parayı değil, armayı tercih edeceğinin altını çizerken hem Emre'nin hem de 25 milyon F.Bahçe taraftarının hayâllerini yıkan şu sözleri sarfetti: "Ağabey bazen para pul işleri bir kenarda kalır. Başka sevdalar vardır. Ben kendimi bildim bileli G.Saraylı'yım.. Yıllardır o formayı giymenin hayâlini kuruyorum. F.Bahçe camiasına saygım sonsuz ancak G.Saray'da başta Fatih Terim olmak üzere en yakın arkadaşım Arda var.. Ben G.Saray'da da iyi para kazanırım. Zaten bu sevda öyle maddiyatla ölçülecek gibi değil. Kusura bakma ama ben G.Saray'a gideceğim.

Del Piero_10 Misafir

Buffon yıllık 5 milyon € alıyor.

Aman ha Ronaldinho uzak kalsin, onun yerine beni alsinlar hic para istemem valla.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Buffon'a 9M€ vermicezde kime vericez Allah aşkına ya, alın getirin şu adamı
    Cristiano Ronaldo ile Messi gelse onlara bile bu ülke sınırları içerisinde 9M€ yıllık maaş verilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Öztürk bu açıklamaları yapmış olsa, sitelere de düşerdi haber olarak. Hiç bir yerde yok, tribündergi uydurdu herhalde, kendi çaplarında eğleniyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Hahahahah Hala ayrılmayacağını anlatmak istemiştir diyorsunuz. İnsaf...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Hahahahah Hala ayrılmayacağını anlatmak istemiştir diyorsunuz. İnsaf...
    Pardon abi. Gelir yazacaktım elim kaymış. Tee Allahım ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Üfff Ronaldinho'mu , Drogba'mı , Frey'mi yok artık LeBron James Gelrierse çok pis bir şey olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ünal Başkan bize LeBron'u da Getir
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri