Jan Polak'la falan gelmesinler.
Jan Polak'la falan gelmesinler.
Ersan-Kallstrom-Reina-Volkan Sen-Mevlut-Drogba transferleri olursa super olur ama herkes daha isimli futbolcularin alinacagini soyluyor. Diego bombasi bekliyorum.
Diego falan gelmesin o tarz adamlardan yeterince ağzımız yanmadı mı bizim ya.
Adnan Ozturk ve Faruk Suren Ronaldinho'nun transferini gorusmek icin menajerlerin cagrisi uzerine bu sabah Brezilya'ya uctular.
Adnan Ozturk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz.
Adnan Ozturk: Drogba ile buyuk olcude anlastik.Chelsea'deki yeni hoca belirsizligi suan onumuzdeki tek engel.
Tribünderginin tweetleri.
Tribun Dergi
Adnan Ozturk ve Faruk Suren Ronaldinho'nun transferini gorusmek icin menajerlerin cagrisi uzerine bu sabah Brezilya'ya uctular.
Tribun Dergi
Adnan Ozturk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz.
Tribun Dergi
Adnan Ozturk: Drogba ile buyuk olcude anlastik.Chelsea'deki yeni hoca belirsizligi suan onumuzdeki tek engel.
offdrogba ronaldinho 2 side gelirse 2 sinide formasını almayan ....
![]()
ben drogbayı alırım sadece![]()
Ronaldinho en son göbekten top oynayamıyordu noldu o ?Futbolu bence kafasında bitirmiş Ronaldinho istemiyorum ben.
Ama Didier Drogba gelirse. Lahey lahey lahey.![]()
Tribun Dergi
Adnan Ozturk: Buffon yillik 9 mil.€ isteyince vazgectik.Kameni ve Frey ile gorusmeler devam ediyor.
ronaldinho en son flamengo da şov yapıyodu ölüsü yeter bu ülkeye
Drogba-Kameni/Frey gelir insallah. Gokmen Ozdemir'in de patladigi andir. Kallstrom'den soz etmemesi bence transferin bittigini gosteriyor.
Aman dfiyim Ronaldinho falan gelmesin. Hatta mümkünse hiçbir brezilyalıya yaklaşılmasın. Son yıllarda 30 + yaşına kadar istikrarı sağlayan kaç tane Brezilyalı yıldız var ? Genelde parlayanlar sönüyor...Bknz: Adriano,Ronaldinho
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Buffon'un gelmeyecegine emindim zaten. Ronaldinho da uzak kalsin gercekten. Drogba ve Kameni istedigim oyuncular. Kameni yerine Frey de olur farketmez.
Adnan Öztürk nereye yapmış bu açıklamaları ?
Sembolik falan da degil, daha once belirtmistim ama bazi arkadaslar sadece gormek istedigini goruyor, ona inaniyor. Buffon Juventus'un acik ara en fazla para alan oyuncusu, transfer oldugundan beri inanilmaz bir rakam aliyor ve bu hic degismedi. 9 milyon olmasa bile kendisinin yillik ucreti asgari 6-7 nettir, o yuzden sembolik falan degil o rakam. Buffon, Drogba tarzi oyunculari kendine hedef koyacaksan bunlari odeyeceksin, bunlar oyle yillik 3-4'e gelecek oyuncular degil. Veremeyeceksen de hic pesinden kosmayacaksin, Elmander vs idare edeceksin.
Allahtan Drogba'yla ilgili sorun yok. Su Ancelotti gitmeyeydi iyiydi![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bakarsanız sanırım dediğimi anlarsınız. Adam aldıgı paranın yarısını zaten vergiye veriyor![]()
İngiltere (150 bin sterlin fazlası) % 45
Almanya (250 bin euro üstü) % 45
İtalya (75 bin euro üstü) % 43
İspanya (600 bin euro üstü) % 43
Portekiz: % 42
Türkiye: % 15
Rusya: %13
Yani biz buffon'a 4 versek eline net 3,4 milyon avro geçer, Avrupadan bir ekip 5 bile verse eline 2,75 milyon € gibi bir rakam kalıyor![]()
Buffon'a 9M€ vermicezde kime vericez Allah aşkına ya, alın getirin şu adamı
Screw you guys, I'm goin' home
Gökmen Özdemir'in kaleminden Selçuk transferinin perde arkası...
"Arda Turan, Hasan Şaş ve Fatih Terim'in uzun süredir ikna etmeye çalıştığı genç yıldız, sarı-kırmızılılara imza atmadan önce F.Bahçeli Emre'nin yoğun ‘presiyle' karşılaştı.. Önceki gün Milli Takım'ın kamp yaptığı Swiss Otel'de öğleden sonra Selçuk'la 2 saat süren bir görüşme yapan Belözoğlu, “Neden G.Saray'a gidiyorsun, F.Bahçe'ye gel.. Bak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Teknik direktörümüz çok iyi, hazır da bir takım var. Üstelik arkadaşlık ortamı da süper.. Burası çok büyük bir camia.. Ben iki kulüpte de oynadım. F.Bahçe G.Saray'dan çok farklı.. Paranı tıkır tıkır alırsın ” sözleriyle milli futbolcunun aklını çelmeye çalışsa da Emre'nin bu sözleri ters tepti.
SELÇUK İNAN: "TEK HAYALİMDİ"
Selçuk doğuştan G.Saraylı olduğunu ve parayı değil, armayı tercih edeceğinin altını çizerken hem Emre'nin hem de 25 milyon F.Bahçe taraftarının hayâllerini yıkan şu sözleri sarfetti: "Ağabey bazen para pul işleri bir kenarda kalır. Başka sevdalar vardır. Ben kendimi bildim bileli G.Saraylı'yım.. Yıllardır o formayı giymenin hayâlini kuruyorum. F.Bahçe camiasına saygım sonsuz ancak G.Saray'da başta Fatih Terim olmak üzere en yakın arkadaşım Arda var.. Ben G.Saray'da da iyi para kazanırım. Zaten bu sevda öyle maddiyatla ölçülecek gibi değil. Kusura bakma ama ben G.Saray'a gideceğim.
Buffon yıllık 5 milyon € alıyor.
Aman ha Ronaldinho uzak kalsin, onun yerine beni alsinlar hic para istemem valla.![]()
Adnan Öztürk bu açıklamaları yapmış olsa, sitelere de düşerdi haber olarak. Hiç bir yerde yok, tribündergi uydurdu herhalde, kendi çaplarında eğleniyorlar.
Üfff Ronaldinho'mu , Drogba'mı , Frey'mi yok artık LeBron JamesGelrierse çok pis bir şey olur.
Ünal Başkan bize LeBron'u da Getir![]()
Screw you guys, I'm goin' home