Sayfa 490 / 1204 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon
14,671 ile 14,700 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

abi ama durumlar farklıydı topuz hiç bizde forma giymedi en azından inönüde ayrıca şunuda unutmayalım adana Beşiktaşla anlaşamayınca siz girdiniz devreye elimizden alma gibi bi durum yok
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

'Kallström geliyor'
    İsveç'te yaşayan FİFA menaceri Hasan Çetinkaya, Kim Kallström ve Andreas İsaksson'un her an Galatasaraylı olabileceklerini iddia etti.

Radyospor’a konuşan Çetinkaya, “İsveç basınında iki oyuncunun transferinin bittiği yazıyor. Bana göre anlaşma sağlanmak üzere. Galatasaray, Kallström ve İsaksson’u alırsa, iki futbolcuyla da sorun yaşamaz” ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adana'lı yöneticilerin transferde Galatasaray'a daha yapıcı olmasının kuşkusuz Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın Adana'lı olmasının etkisi vardır.Ersan atıyorum Samsunspor'da felan oynasaydı Beşiktaş şimdiye kadar almıştı bonservisini.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

BAYRAM AKGÜL SPORX'E KONUŞTU!

Ersan Adem Gülüm'ün transferi ile ilgili Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Galatasaray ile anlaştıklarının iddia edilmesinin ardından Sporx.com editörlerinden Hilmi Sever'e konuştu.

Bazı yayın organlarında bugün itibariyla Galatasaray'ın Adanaspor ile anlaştığı yönündeki haberlere tepki gösteren Akgül: "Bugün hiçbir kulüple görüşeme olmamıştır. Zaten ben şu anda Adana dışındayım. Hiçbir kulüp yetkilisi ile bugün görüşmemiz olmadı. Şunun net olarak bilinmesini istiyorum hiçbir kulüple şuan için anlaşmadık, yada söz vermedik." ifadelerini kullandı.

Önceki gün Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini belirten Bayram Akgül siyah beyazlı takımın Ersan'dan da henüz vazgeçmediğini belirterek:"Ersan Beşiktaş'a da gidebilir Galatasaray'a da gidebilir. Arada başka bir kulüp de yok. Büyük ihtimalle oyuncumuz iki kulübümüzden birine gidecek" diyerek sözlerini noktaladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    İzmir'de deprem olduğu sıralar 3-4 sene önce bizde buna benzer bu gece 5.9 şiddetinde deprem olucak tarzında bir mesaj hazırladık.Herkes yedi biz eğlendik iyi güzel buraya kadar herşey.Kötü olan kısmı gece 5.9 şiddetinde deprem olması oldu İnş seninkide böyle gerçek olur.
    Olabilir Yaşar Abi niye olmasın ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Adana'lı yöneticilerin transferde Galatasaray'a daha yapıcı olmasının kuşkusuz Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın Adana'lı olmasının etkisi vardır.Ersan Samsunspor'da felan oynasaydı Beşiktaş şimdiye kadar almıştı bonservisini.
    serdal adalının aile dostları ve abisinin sıra arkadaşı kendisininde yakın arkadaşı ama 2 hafta önce araları açıldı bayram akgülle.ayrıca serdal adalının abisi eski adanaspor başkanı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kucukken bir takimi tutmus bir adam ile 25 yasinda o takimi tutan ve catir catir o takimi tutuyorum, baska yerde oynamak istemiyorum diye bar bar bagiran adami bir tutuyorsan diyecek birsey yok zaten.
    Bence biraz sakin olmalısın. Adam Galatasaray'ya imzaladıktan sonra çıkar oyununu oynar. Sen de bi zamanlar söylediği laflara bakar durursun, kendi kendine hayıflanırsın. Mehmet Topuz olayında olduğu gibi.

Ben de sevmiyorum zamanında beşiktaş'a sempatisi olduğunu söyleyen birini takımımda görmeyi ama sen suçu oyuncuda ya da gs'de aramayacaksın. beşiktaş'ına sempatisi olduğunu söyleyen futbolcuyu transfer edemeyen kulübünde arayacaksın.

adanaspor isterse 7M euro istesin. sanki beşiktaş'a koyar bu para. ismail için 6.5 verilmişken ersan 10m euro bile eder demirören kuruna göre.

mehmet topuz'un performansına bakıyor millet. zamanında bjk forması giymesine değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    serdal adalının aile dostları ve abisinin sıra arkadaşı kendisininde yakın arkadaşı ama 2 hafta önce araları açıldı bayram akgülle.ayrıca serdal adalının abisi eski adanaspor başkanı.
    Eğer her yerde profesyonellik diye söz ediyorsak futbolda hatır gönül ilişkileri bir kenara bırakılmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ersan Galatasaray'a gelse giydiği forma dışında ne fark edecek niye bu kadar hiddetleniyor Beşiktaş taraftarları. Arif Erdem Beşiktaşlı mesela ya da Emre Fenerli, hadi onları geçtik Hagi, Popescu Türk bile değil Taffarel aynı kıtada bile doğmamış ama hepsi geldi takır takır topunu oynadı efsane oldu. Gönüllerinde başka takımlar, pasaportlarında başka ülkeler olsada. Bu yüzden Ersan meselesine kimse takmasın Beşiktaş anlaşamadıysa Galatasaray'ın gelip alması ayıp bi şey değildir. Oyuncu Beşiktaşlıyım der ama Galatasaray'da oynar. Orhan Şam'ın röportajını bi daha okumanızı tavsiye ederim. Son olarak atalarımız ne demiş "Doğduğun yer değil, doyduğun yerdir memleketin." anlayana.

Edit: LigTV'nin haberine göre 3,5 milyon € civarında bi bonserviş vermişiz Beşiktaş 5 milyona anlaşamadı deniyor o zaman farklı bi sıkıntı var rakamlar doğruysa.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ersan Galatasaray'a gelse giydiği forma dışında ne fark edecek niye bu kadar hiddetleniyor Beşiktaş taraftarları. Arif Erdem Beşiktaşlı mesela ya da Emre Fenerli, hadi onları geçtik Hagi, Popescu Türk bile değil Taffarel aynı kıtada bile doğmamış ama hepsi geldi takır takır topunu oynadı efsane oldu. Gönüllerinde başka takımlar, pasaportlarında başka ülkeler olsada. Bu yüzden Ersan meselesine kimse takmasın Beşiktaş anlaşamadıysa Galatasaray'ın gelip alması ayıp bi şey değildir. Oyuncu Beşiktaşlıyım der ama Galatasaray'da oynar. Orhan Şam'ın röportajını bi daha okumanızı tavsiye ederim. Son olarak atalarımız ne demiş "Doğduğun yer değil, doyduğun yerdir memleketin." anlayana.

Edit: LigTV'nin haberine göre 3,5 milyon € civarında bi bonserviş vermişiz Beşiktaş 5 milyona anlaşamadı deniyor o zaman farklı bi sıkıntı var rakamlar doğruysa.
    Mesele oyuncunun Besiktasli olup baska takimda oynamasi degil zaten. Ve cogu Besiktas taraftari bu konuda Baskanin arkasinda

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lig Tv haberinde 3.5 M € diyor doğruysa çok iyi bir fiyata almış oluyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kazimavci Kazim Avci

Lig tv de ve diğer yerlerde çıkan, Ersan'ın Galatasaray'la anlaştığı haberi doğru değildir..

hayda

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kazimavci Kazim Avci

Lig tv de ve diğer yerlerde çıkan, Ersan'ın Galatasaray'la anlaştığı haberi doğru değildir..

hayda
    ersan gs la anlaşmadı ki zaten kulüpler anlaştı diye biliyorum

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    kapak diyor bide, Biz de basip parayi alabilirdik ama bazen daha önemli seyler var ve yönetime helal olsun. Olan Ersan'a oldu eminimki Besiktas'ta kalmak isterdi.
    Siz Ersan'ı, Ersan'ın tamamen duygusal olarak sizde oynamak istemesi kadar istemiyorsanız;hiç Ersan'ı suçlamayacaksınız. Bırakın bize gelsin o zaman.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@kazimavci
    Kazim Avci

kazimavci Kazim Avci

Herkes ayni haberi yazdi daha kesin bisey yok burda bosuna tartisma oluyor. Sanirim Adanasporla anlastik ama Ersanla daha görüsme olmadi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

HikmetAlbayrak Hikmet Albayrak

Bisey yazmaya korkuyorum hemen Galatasaraya cekiliyor,gecen reinadayim diye yazdim kaleci Reinayi mi aliyoruz dedi herkes..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Siz Ersan'ı, Ersan'ın tamamen duygusal olarak sizde oynamak istemesi kadar istemiyorsanız;hiç Ersan'ı suçlamayacaksınız. Bırakın bize gelsin o zaman.
    Ersan'i suclamiyorum, begendigim bir oyuncu ve kalmasini isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Ersan'a yuklenmek sacma. Adamin yapacagi birsey yok ki. Bazi arkadaslae gitmesin beklesin diyor ama adam kariyerini dusunuyor, dusunsenize kariyeriniz bir anda tehlikeye giriyor. Ya Besiktas'la Adana'nin inatlasmasi surerse ortada mi kalacak adam? Tabii ki Galatasaray'i dusunecek. O psikolojiyi hayal edin bir de. Yedek forvet olarak Mustafa'ya 4 M veren ilk 11indeki stoper icin 4.5-5 M rahatlikla verir. Onceki sozlere filan bakmaz. İsini garantiye almak icin opsiyon koysaydin der Adana baskani isguzarlik yapip bu duruma dusersin.

Adana'yla anlastik mi ne yaptik simdi yahu? Ersan'in kardesi farkli diyor, Adana baskani farkli. Herhalde Adana baskani tepki cekmemeye calisiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GalatasarayDC'nin dediği gurbetçi Ömer Toprak ya da Serdar Taşçı olmasın sakın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    kazimavci Kazim Avci

Herkes ayni haberi yazdi daha kesin bisey yok burda bosuna tartisma oluyor. Sanirim Adanasporla anlastik ama Ersanla daha görüsme olmadi.
    Yalniz bu haber hic hayra alamet degil. Ersan'la anlasamazsak kimse sasirmasin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

HikmetAlbayrak Hikmet Albayrak

Bisey yazmaya korkuyorum hemen Galatasaraya cekiliyor,gecen reinadayim diye yazdim kaleci Reinayi mi aliyoruz dedi herkes..

tam ben koycaktım reina iddalarının yalan olması sevindirdi açıkcası

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yalniz bu haber hic hayra alamet degil. Ersan'la anlasamazsak kimse sasirmasin.
    Mondi olayina dönebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GalatasarayDC'nin dediği gurbetçi Ömer Toprak ya da Serdar Taşçı olmasın sakın
    Serdar degil. Omer de baska takimla anlasmisti galiba yanlis mi hatirliyorum?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ömer leverkusen e gitti diyebiliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Evet Ömer baska takimla anlasti

Galatasaray DC'nin dedigi oyuncu sanirim Gökhan Inler. Kaleci transferi de uzadi iyi biri gelecek büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Mondi olayina dönebilir.
    Mondi olayi derken ben bilmiyorum sanirim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lig Tv ve diğer yerlerde Ersan Galatasaray'la anlaştı diye bir şey yazmıyordu.Galatasaray Adanaspor kulübüyle prensipte anlaştı yazıyordu.

Mesaj Yetkileri