abi ama durumlar farklıydı topuz hiç bizde forma giymedi en azından inönüde ayrıca şunuda unutmayalım adana Beşiktaşla anlaşamayınca siz girdiniz devreye elimizden alma gibi bi durum yok![]()
abi ama durumlar farklıydı topuz hiç bizde forma giymedi en azından inönüde ayrıca şunuda unutmayalım adana Beşiktaşla anlaşamayınca siz girdiniz devreye elimizden alma gibi bi durum yok![]()
eto'o bitmiş.
'Kallström geliyor'
İsveç'te yaşayan FİFA menaceri Hasan Çetinkaya, Kim Kallström ve Andreas İsaksson'un her an Galatasaraylı olabileceklerini iddia etti.
Radyospor’a konuşan Çetinkaya, “İsveç basınında iki oyuncunun transferinin bittiği yazıyor. Bana göre anlaşma sağlanmak üzere. Galatasaray, Kallström ve İsaksson’u alırsa, iki futbolcuyla da sorun yaşamaz” ifadelerini kullandı.
Adana'lı yöneticilerin transferde Galatasaray'a daha yapıcı olmasının kuşkusuz Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın Adana'lı olmasının etkisi vardır.Ersan atıyorum Samsunspor'da felan oynasaydı Beşiktaş şimdiye kadar almıştı bonservisini.
BAYRAM AKGÜL SPORX'E KONUŞTU!
Ersan Adem Gülüm'ün transferi ile ilgili Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Galatasaray ile anlaştıklarının iddia edilmesinin ardından Sporx.com editörlerinden Hilmi Sever'e konuştu.
Bazı yayın organlarında bugün itibariyla Galatasaray'ın Adanaspor ile anlaştığı yönündeki haberlere tepki gösteren Akgül: "Bugün hiçbir kulüple görüşeme olmamıştır. Zaten ben şu anda Adana dışındayım. Hiçbir kulüp yetkilisi ile bugün görüşmemiz olmadı. Şunun net olarak bilinmesini istiyorum hiçbir kulüple şuan için anlaşmadık, yada söz vermedik." ifadelerini kullandı.
Önceki gün Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini belirten Bayram Akgül siyah beyazlı takımın Ersan'dan da henüz vazgeçmediğini belirterek:"Ersan Beşiktaş'a da gidebilir Galatasaray'a da gidebilir. Arada başka bir kulüp de yok. Büyük ihtimalle oyuncumuz iki kulübümüzden birine gidecek" diyerek sözlerini noktaladı.
Bence biraz sakin olmalısın. Adam Galatasaray'ya imzaladıktan sonra çıkar oyununu oynar. Sen de bi zamanlar söylediği laflara bakar durursun, kendi kendine hayıflanırsın. Mehmet Topuz olayında olduğu gibi.
Ben de sevmiyorum zamanında beşiktaş'a sempatisi olduğunu söyleyen birini takımımda görmeyi ama sen suçu oyuncuda ya da gs'de aramayacaksın. beşiktaş'ına sempatisi olduğunu söyleyen futbolcuyu transfer edemeyen kulübünde arayacaksın.
adanaspor isterse 7M euro istesin. sanki beşiktaş'a koyar bu para. ismail için 6.5 verilmişken ersan 10m euro bile eder demirören kuruna göre.
mehmet topuz'un performansına bakıyor millet. zamanında bjk forması giymesine değil.
Ersan Galatasaray'a gelse giydiği forma dışında ne fark edecek niye bu kadar hiddetleniyor Beşiktaş taraftarları. Arif Erdem Beşiktaşlı mesela ya da Emre Fenerli, hadi onları geçtik Hagi, Popescu Türk bile değil Taffarel aynı kıtada bile doğmamış ama hepsi geldi takır takır topunu oynadı efsane oldu. Gönüllerinde başka takımlar, pasaportlarında başka ülkeler olsada. Bu yüzden Ersan meselesine kimse takmasın Beşiktaş anlaşamadıysa Galatasaray'ın gelip alması ayıp bi şey değildir. Oyuncu Beşiktaşlıyım der ama Galatasaray'da oynar. Orhan Şam'ın röportajını bi daha okumanızı tavsiye ederim. Son olarak atalarımız ne demiş "Doğduğun yer değil, doyduğun yerdir memleketin." anlayana.
Edit: LigTV'nin haberine göre 3,5 milyon € civarında bi bonserviş vermişiz Beşiktaş 5 milyona anlaşamadı deniyor o zaman farklı bi sıkıntı var rakamlar doğruysa.
Screw you guys, I'm goin' home
Lig Tv haberinde 3.5 M € diyor doğruysa çok iyi bir fiyata almış oluyoruz.
kazimavci Kazim Avci
Lig tv de ve diğer yerlerde çıkan, Ersan'ın Galatasaray'la anlaştığı haberi doğru değildir..
hayda![]()
@kazimavci
Kazim Avci
Lig tv de ve diğer yerlerde çıkan, Ersan'ın Galatasaray'la anlaştığı haberi doğru değildir..
kazimavci Kazim Avci
Herkes ayni haberi yazdidaha kesin bisey yok burda bosuna tartisma oluyor. Sanirim Adanasporla anlastik ama Ersanla daha görüsme olmadi.
![]()
HikmetAlbayrak Hikmet Albayrak
Bisey yazmaya korkuyorum hemen Galatasaraya cekiliyor,gecen reinadayim diye yazdim kaleci Reinayi mi aliyoruz dedi herkes..
![]()
Bence Ersan'a yuklenmek sacma. Adamin yapacagi birsey yok ki. Bazi arkadaslae gitmesin beklesin diyor ama adam kariyerini dusunuyor, dusunsenize kariyeriniz bir anda tehlikeye giriyor. Ya Besiktas'la Adana'nin inatlasmasi surerse ortada mi kalacak adam? Tabii ki Galatasaray'i dusunecek. O psikolojiyi hayal edin bir de. Yedek forvet olarak Mustafa'ya 4 M veren ilk 11indeki stoper icin 4.5-5 M rahatlikla verir. Onceki sozlere filan bakmaz. İsini garantiye almak icin opsiyon koysaydin der Adana baskani isguzarlik yapip bu duruma dusersin.
Adana'yla anlastik mi ne yaptik simdi yahu? Ersan'in kardesi farkli diyor, Adana baskani farkli. Herhalde Adana baskani tepki cekmemeye calisiyor.
GalatasarayDC'nin dediği gurbetçi Ömer Toprak ya da Serdar Taşçı olmasın sakın![]()
Galatasaray DC'nin dedigi oyuncu sanirim Gökhan Inler. Kaleci transferi de uzadi iyi biri gelecek büyük ihtimalle.
Lig Tv ve diğer yerlerde Ersan Galatasaray'la anlaştı diye bir şey yazmıyordu.Galatasaray Adanaspor kulübüyle prensipte anlaştı yazıyordu.