Ofofof. İkisi de gelirse Fenerbahçe inanılmaz bir kadro kurmuş olacak.
Ofofof. İkisi de gelirse Fenerbahçe inanılmaz bir kadro kurmuş olacak.
İkiside gereksiz transfer olur capdevilla 33 yaşına gelmiş bir solbek ve eski günlerinden uzak artık futbolu bırakma evresinde,Cazorlaya gelirsek elimizde Dia Stoch zaten var.
Ben yabancı olarak sadece bir sağlam orta saha ve olası Santosun ayrılmasıyla oraya bir solbek bekliyorum.Yobo'da var tabi.
Lig Tv:
Yobo'nun bonservisi için Everton ile anlaşma zemini sağlanamadı. Everton 5 M £ isterken, F.Bahçe 2.5 milyon £ veriyor. F.Bahçe alternatif için girişimlerini sürdürüyor.
Güiza ise Aykut hoca ile bu sezon için ilk 11 de düşünüp düşünmediğini konuştuğunu ve İspanya'ya yada İspanya yakınlarında biryere gitmek istediğini söyledi..
Capdevila mı? Santos'un sağ ayağı bile etmez o adam yahu.Cazorla'da yerinde oynayacak çok oyuncumuz olduğu için gereksiz.Bize bir türk stoper ve sağlam bir ön libero lazım o kadar fazlasına gerek yok,yoboya dahi gerek yok.Yobo'nun bonservisini alacaksak zaten ön libero almaya gerek yok çünkü ya yobo yedek kalacak ya alınan ön libero.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
o resim doğrudur, ama o resmin devamı da var.. kasıtlı olarak kesilmiş resim o![]()
Bana göre çok sağlam bir ön libero transfer edip Yobo'nun bonservisini almamalıyız . Stopere Serdar veya Ersan Gülüm'ü alıp birde yedek stoper transfer edip stoper pozisyonunu halletmeliyiz .
Bu haber gerçek değildir!
Bugün "Gidersem kimse kırılmasın" başlığıyla Star gazetesi'nde yayınlanan ve maraton.com.tr sitesinde de duyurulan haberle ilgili bilgilendirme yapma ihtiyacı hissettim.
Haber içeriğindeki "Şimdi 15 milyon euro veren Atletico Madrid var." şeklinde aktarılan haber içeriği gerçeği yansıtmıyor.
Saygılarımla
Gökhan Gönül
Bi daha İspanyol görmek istemiyorum bu takımdaDavid Villa olsa farketmez
![]()
![]()
tweeterden bi sürü muhaberin hesabını bulup ekledim artık transfer takip modası byle oldu naparsın![]()
Serdar'ın transferinden neden vazgeçiyoruz ki? Mehmet topuz'dan vazgeçmedik, şampiyonlukta en fazla paya sahip olan oyunculardan biri oldu. Furbolcunun hangi takımlı olduğu en fazla 17 yaşına kadar geçerlidir. Para kazanmaya başlayınca tuttuğu takımı vs. unutur. Serdar'la anlaşırsak gayette iyi transfer yapmış oluruz.
Ntvspor ve Ligtv Serdar için Kayseri'yle kesin anlaşmaya varıldığını altyazı geçti. İnşallah Okan'ı vermemişizdir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tribun Dergi
SON DAKİKA Serdar Kesimal resmen Fenerbahce'de
Serdar keşke Galatasaray'a gelseydi ama olan oldu. Hayır olsun Fenerbahçe'ye
Screw you guys, I'm goin' home
Hayırlı olsun.Transferleri bu kadar erken yapmamız sevindirici bir durum.
sadece fener ve kayseri anlaşmısa dünde öleydi zaten önemli olan serdarla anlaşması fenerin - ki serdarın şuana kadarki tavrı fenere gelmem gibiydi -
Kulübümüz, Kayserisporlu Serdar Kesimal'in transferi konusunda, Kayserispor Kulübüyle tüm şartlar üzerinde anlaşmaya varmış ve imzalar atılmıştır.
Transfere ilişkin diğer detaylar, Kulübümüz tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24709
Beyler ücret ve ya varsa takas hakkında bilgisi olan varmı
Serdar'da hayırlı olsun..
Ben Gökhan Ünal + 5.5 milyon eruo diye birşeyler duydum eğer öyleyse iki taraf içibnde hayırlı olsun![]()
Fenerbahçe bu transfer karşılığında Kayserispor’a Gökhan Ünal, Okan Alkan, İlhan Eker ve 4,5 milyon € para verecek.
Defolun gidin valla bune ya :@
Okan insallah kiralıktır..