ben maçın keyfini yaşamak istiyorum bol gollü bi mnaç ki beklemiyorum ama öyle olsun
Finale saatler kala. Başarılar Red DeviLs
İddaa'da 0/0 verdim.Temiz 5 oranı var.İnşallah uzatmalara gider.Penaltılarda da Manu alsın.
2 takımı da günahım kadar sevmem ama finalde ManU'yu destekleyeceğim. Sir elini öptürür Pep'e...![]()
allahtan uefa papatyam olayını farketti de finali cumartesiye aldı
artık yapımcı bile olayla maytap geçiyo
![]()
Eğer Ferguson olmasaydı düşünmeden Barca diyebilirdim ama Ferguson varsa işler değişir. %65 Man.Utd alır kupayı.
Screw you guys, I'm goin' home
Manchester kupayı Wembley'e kadar gelmişken bırakmaz..
Manchester United'ın kazanacağını ve Chicharito'nun gol atacağını düşünüyorum.
ManU kazanır
Ilk 11'ler
![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Star TV şifreye girecek mi acaba ? Eğer girerse güncel biss key bilen varmı ?
Şifreye giriyor.Şifreyi de kendi sitelerinde yayınlıyorlar.
Maç kaçta beyler?
Şu şifre olayı çok sinir bozucu, bizim eski bir uydumuz var ve şifre giremiyoruz, nasıl izleyeceğiz? Neyseki Tivibu üyeliğim var yoksa şu şifre yüzünden izleyemeyecektim maçı.
Rooney gibi boğa kuvvetine sahip bir oyuncuyu Masch ile durdurmayı planlamak çılgınlık. Puyol'un oynayabilecek durumda olduğu halde yedek olması bile bile lades bence. Pique'yi Rooney'e vermesi durumunda Jav.Hernandez süratiyle Mashc'a üstünlük sağlayacak. Araya atılan toplarda çok etkili olur bence Manu. Kupayı da almak için bir adım öndeler bence. Ama Uzaylı'dan bir şeyler bekliyorum yine.
Bu Ferguson manyak ya Nani niye yedek arkadaş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu maçı yabancı dilde izleme şansımız yok mu?
@Zekirdek;
Teşekkür ederim.![]()
Girilmiyor siteye. Acaba Kopyalayabilecek var mı? En azından bilen varsa söyleyebilse ya. Key 1000000 diye giden mi yoksa A0 21 35 ... diye giden mi? Bir de iki hanelik key ne olacak 0F mi 00 mı FF mi mesela her şeyi denedim ya of :S
pedrooooooooiddaya girmiştim arkadaşla iyi oldu bu
![]()
rooney 1-1
Man UTD'nın golü bulması oyuna yeniden zevk kattı.Yoksa yine o 2-3 dakika içinde golü bulamasaydılar işleri çok zor zordu.Messi,Xavi,İniesta gerçekten mükemmel yeteneğe sahipler.
Biri şu adama Nuri'yle Hamit'in Barça'ya değil Real'e gittiğini hatırlatsın. Evlatlarımız oynuyor sankim.
İkinci yarı bir oyuncu kırmızı kart görecek bence.Kupayı Barcelona kazanacak.İlk yarı Barca üstündü ama ilk 10 dakika ManU daha iyiydi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp