biss keyi paylaşabilecek olan var mı?
Adamlar harbiden oynuyor yani.Manu çaresizce izlemekle yetindi.
ve Barça Şampiyon !
ya bu çikarito ofsayta düşmekten başka ne işe yarar![]()
bandırmaspor atkısı süperdi.![]()
Abi bu adamlar top falan oynamıyor ya valla. Başka bir şey bu.
Kedi-fare oyunu gibi oldu. Geçen yıl Inter'in yaptığı işin ne büyük olduğunu bugün bir defa daha anladım. Bu takımı durdurmak ve kilitlemek çok ama çok ekstra birşey...
Messi, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 12. golünü atarak, LaLiga'da ulaşamadığı gol krallığına, Avrupa arenasında erişti. Totalde ise Cristiano Ronaldo'yu yine geride bıraktı. 2010-11 sezonunda 56. golünü atmış oldu. Cristiano Ronaldo, yanlışım varsa düzeltin, 53 golde kaldı. Dile kolay; sadece bir sezonda attıkları toplam gol...
Bravo Barcelona, bravo Messi!![]()
Herhalde Dünya'da hiçbir takım bu kadar komple bir kadro kurmadı, seneye de büyük ihtimalle transfer yapmayacaklar(hücuma bir alternatif gelebilir belki). Bu maçta normalde attıklarından çok daha fazla uzaktan şut denediler ve 2 gol oradan geldi, Guardiola'ya da helal olsun.
Abidal'e müthiş bir vefa örneği gösterdilerTebrikler Barcelona.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tebrikler Barça gönül isterdi ki ManU kazansın ama istemekle de olmuyor
heheh bandırmaspor![]()
İlker Yasin zaman zaman suyunu çıkardı
Sergio Busquets muhteşem bir futbol oynadı.En az Xavi,İniesta kadar payı var takımda..
BarceLona için ne söyLenebiLir ki. Seranat yaptıLar, bizde dinLedik.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yalnız Abidal jesti duygulandırmadı değil...![]()
bence barça oyunun açıklarını iyi bulmuş ona göre oynuyoyada bug var yada açıklanmayacak bişi
![]()
Hepsini anlıyorum da... Bir sezonda 56 gol atılır mı yaaa? Dikkatinizi çekerim, Laliga'da şampiyonluk belli olduktan sonra çoğu maç oynamadı, oynasa da kasmadı. Bir de -diğeri gibi- gazozuna maçları gol kralı olmak hedefiyle oynasaydı ve bu konuda arkadaşlarından destek isteseydi; herhalde 60 golü rahatça geçecekmiş. Bu rakamlara birisi 60'lı yıllarda ulaşsa, ne denileceğini biliyorum: "Canım, o zamanın futboluyla şimdi oynanan futbol bir mi? Kolay mı bu devirde 56 gol atmak? Futbol artık sertleşti ve zorlaştı. Şimdi böyle birşey yapılmaz." Evet, ben dahil aynen böyle düşünürdüm. Ama arkadaşlar, bu çocuk bunları 2011 yılında ve gözlerimizin önünde yapıyor. Bir tarihe tanıklık ettiğimizin farkındayız değil mi?
alves dünyanın en iyi sağ bekiymiş orda koptum ben![]()
Bildiğin ezdiler Manu'yu yahu.
Tebrikler.
Ayrıca Facx kopacak bir şey yok bence de öyle.
Alves,Dünya'nın en iyi takımında kesintisiz sağ bek oynuyor.Bence Dünya'nın en iyisi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bencede alves dünyanın en iyi sağ bek'i harika oynuyor gönül isterdiki Man Utd kazansın ama olmadı barcelona farkını gösterdi Rooney golü bile ofsayttı![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!