1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Yeşil-Beyaz Bir Yaşam ~ İkinci Görev Yerimiz Bursa'da! | 2.Sezon |

Hybrid View

Siz üyelerin gazına gelip aldık bakalım Diyarbakırspor'u. Kadroda 4-5 oyuncuyu satışa koydum + rezerv takıma yolladım. Şuan 8 Kişi düşünüyorum takıma 5'i as takım, 3'ü rotasyon. Denemelerden birde genç futbolcu alabilirsem tranferi tamamlarım. Bu oyuncuların hepsi serbest olacak tabi

~~

Vladimir Yurchenko: Takımın gol yükünü çekecek olan Belaruslu golcü Diyarbakırspor'un bu seneki en bomba transferi

Orlin Orlinov: Akhisar Bld. takımında istediği futbolu oynayamayıp serbest kalan Orlin takımın ofans gücüne güç katacak.

Evren Tozkaparan: Asistanımızın önerisiyle takıma kattığımız bu oyuncu biraz riskliydi.Ama beklenen performansı veren oyuncu taraftarın sevgilisi oldu.

Volkan Dikmen-Fatih Sonkaya-İsmail Güldüren: Takımın bitik defans hattına ilaç gibi geldiler. Volkan rotasyon oyuncusu olurken. İsmail ve Fatih direk 11'de başlıyor.

Barış Türkmen: 16 yaşındaki "Volkan Demirel'imiz" kalemizi koruyacak. Zaman zaman şans verilerek tecrübe kazanacak.

Mustafa Berk Karahan: u18 takımımızla çalışmalarına devam eden genç oyuncu Türkiye Denemelerinde beğenildi.

Yüksel Sarıyar-Yıldıray Baştürk: Orta sahamıza nefes aldırdılar. Ama gelecek sene takımda işleri olmaz.

Sıradaki Mesajda;
    Hazırlık Kampı + Analizi
    Last edited by NikolaiBelinski : 29.Mayıs.2011 at 15:01

Mesaj Yetkileri