Siz üyelerin gazına gelip aldık bakalım Diyarbakırspor'u.Kadroda 4-5 oyuncuyu satışa koydum + rezerv takıma yolladım. Şuan 8 Kişi düşünüyorum takıma 5'i as takım, 3'ü rotasyon. Denemelerden birde genç futbolcu alabilirsem tranferi tamamlarım. Bu oyuncuların hepsi serbest olacak tabi
~~
Vladimir Yurchenko: Takımın gol yükünü çekecek olan Belaruslu golcü Diyarbakırspor'un bu seneki en bomba transferi
Orlin Orlinov: Akhisar Bld. takımında istediği futbolu oynayamayıp serbest kalan Orlin takımın ofans gücüne güç katacak.
Evren Tozkaparan: Asistanımızın önerisiyle takıma kattığımız bu oyuncu biraz riskliydi.Ama beklenen performansı veren oyuncu taraftarın sevgilisi oldu.
Volkan Dikmen-Fatih Sonkaya-İsmail Güldüren: Takımın bitik defans hattına ilaç gibi geldiler. Volkan rotasyon oyuncusu olurken. İsmail ve Fatih direk 11'de başlıyor.
Barış Türkmen: 16 yaşındaki "Volkan Demirel'imiz" kalemizi koruyacak. Zaman zaman şans verilerek tecrübe kazanacak.
Mustafa Berk Karahan: u18 takımımızla çalışmalarına devam eden genç oyuncu Türkiye Denemelerinde beğenildi.
Yüksel Sarıyar-Yıldıray Baştürk: Orta sahamıza nefes aldırdılar. Ama gelecek sene takımda işleri olmaz.
Sıradaki Mesajda;
Hazırlık Kampı + Analizi

Kadroda 4-5 oyuncuyu satışa koydum + rezerv takıma yolladım. Şuan 8 Kişi düşünüyorum takıma 5'i as takım, 3'ü rotasyon. Denemelerden birde genç futbolcu alabilirsem tranferi tamamlarım. Bu oyuncuların hepsi serbest olacak tabi